Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Familiearrangement in Giethoorn - Zomer in Giethoorn

Boek dit familiearrangement in het mooi Waterdorp Giethoorn. Met maximaal 6 personen overnacht u in een statige boerderij aan de rand van het water met uw eigen punter voor de deur.

vanaf € 91,67 p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen
Hotel de Jonge
Hotel de Jonge
De Dames van De Jonge
De dames van de Jonge
De dames van de Jonge
De dames van de Jonge

Dit familiearrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met een glas wijn en Giethoornse hapjes
  •  3 x een streekeigen 3-gangen diner
  •  3 Overnachtingen in een 2-persoonskamer
  •  3 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  •  3dagen een punter inclusief vaarkaartje
  •  Avondwandeling door het oude dorp met een route vol roddels van de dames
  •  Plattegrond van de omgeving

Prijs: € 275.00 p.p op basis van 6 personen.

Bent u met minder personen dan is dat ook mogelijk, maar dan betaalt u de vaste prijs van € 1.650,00 (totaalprijs).

Voorwaarden

  •  Aankomst dagelijks vanaf 14.00 tot 16.00 uur. Vertrek na het ontbijt.
  •  De prijs is exclusief € 1,00 p.p.p.n.

De prijs van dit arrangement is geldig van 21 juni tot en met 30 september 2019.

Beleef Giethoorn met uw familie

Overnacht in een boerderij van de dames aan de dorpsgracht met je eigen punter. Start bij de dames van de Jonge in Giethoorn en pak je eigen punter, parkeer je auto bij het hotel en vaar met je bagage naar de boerderij aan het water. Daar zijn drie standaard tweepersoonskamers. Diner en ontbijt vinden plaats in Restaurant de dames van de Jonge, ongeveer tien minuten wandelen van de boerderij. Op de dag van vertrek vaart u de punter weer terug naar de hotelhaven (met bagage) en checkt u na het ontbijt uit.

Punteren door Giethoorn

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Overnachten in een boerderij

U overnacht samen met uw gezelschap in onze boerderij die u exclusief tot uw beschikking heeft. In de boerderij zijn 3 tweepersoonskamers en natuurlijk ook een zitkamer waar u gezellig kunt bijkletsen over de belevenissen van de dag!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Hotel de JongeDe Dames van De JongeDe dames van de JongeDe dames van de JongeDe dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto