Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Romantiek voor twee in Wageningen - 3 daags hotelarrangement

Een romantisch momentje met zijn tweetjes. Ontvangst met een glaasje bubbels en samen genieten van een heerlijke amuse gevolgd door een 4-gangen diner in ons Michelinster restaurant. De volgende ochtend wakker worden en van een ontbijtje op bed genieten ... heerlijk ... Op en top romantiek!

vanaf € 70,- p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er is 1 review gegeven. 9.0
Romantisch
Romantisch
Hotel
Restaurant
Suite
Drinks
Diner
Hotel de wereld
diner

Dit Romantisch arrangement voor 2 in Wageningen is inclusief:

  •  Ontvangst met 1 glas bubbels & bitterballen
  •  's avonds ontvangst met crudité en amues in Michelinster Restaurant O Mundo gevolgd met een 4-gangen diner in Omundo
  •  2 Overnachtingen in één van onze luxe hotelkamers: Onze kamers zijn voorzien van Rituals doucheproducten, Jura expresse apparaat, gratis fles water en wifi.
  •  1 uitgebreid ontbijt op de kamer
  •  1x uitgebreid ontbijt
  •  Romantisch pakket op uw kamer
Prijs: € 140 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit romantisch arrangement in Wageningen is geldig tot 31 december 2017.

Romantiek voor twee in Wageningen

Een romantisch momentje met zijn 2-en. Ontvangst met een glaasje bubbels en geniet samen van een heerlijke amuse gevolgd door een 4-gangen diner in ons Michelinster restaurant. De volgende ochtend wakker en geniet van een ontbijtje op bed. Op en top romantiek!

Elegante setting

Op deze historische pleisterplaats zult u in een kleinschalige maar elegante setting volledig tot rust komen en genieten van elkaar in een hotel met ouderwetse welgemeende gastvrijheid en optimale service. Rondom het hotel vindt u op loop- en fietsafstand tal van hoogtepunten van Wagenings, Veluws en Betuws natuur-, cultuur- en kunstschoon.

Op de eerste en tweede etage zijn de kamers van het hotel gelegen. Ruim opgezet, strak en eigentijds gemeubileerd en verlicht. Iedere kamer biedt een ander intiem uitzicht op de binnenstad van Wageningen en in alle kamers hangt interessante schilderkunst die voor de liefhebber te koop is. Om jullie verblijf af te maken ontvangen jullie een romantisch pakket op de kamer.

Restaurant O Mundo

Op de begaande grond is Restaurant O Mudo gesitueerd. Een eetgelegenheid met een delicieuze reputatie onder smaakbewuste lekkerbekken, uiteraard voorzien van een heuse Michelinster.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

RomantischHotelRestaurantSuiteDrinksDinerHotel de werelddiner
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Joan Oling
60 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-02-2016 16:29

Een geweldig weekend gehad. Valentijn ten voeten uit. Champagne bij ontvangst en na het sterren diner waxine lichtjes en chocola op de kamer. Ontbijt op bed prima. Badproducten van ritualen als cadeautje. Wat wil een mens nog meer. Niet goedkoop maar wel alle euro's waard.

Over Onze partner

Algemeen

Het hotel is een pittoresk viersterren hotel met een rijke historie, gelegen aan het 5 Mei Plein in het centrum van de stad Wageningen.

Kamers

Het hotel beschikt over veertien ruime hotelkamers, waaronder drie suites met aparte zit- en slaapkamer. Smaakvol en eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien.

Culinair genieten

Het hotel staat ook voor culinair genieten en beschikt over drie bijzondere restaurants, allen op loopafstand. Restaurant O Mundo is gevestigd in dit hotel en is bekroond met een Michelinster. De keukenbrigade serveert op verzoek een op maat gemaakte lunch of een diner voor uw gezelschap tijdens of na uw vergadering, in het restaurant of op uw vergaderplek. Heeft u thuis of op een andere locatie een diner, een receptie of een feest? Het cateringteam van Restaurant O Mundo neemt u graag alle culinaire zorgen uit handen.

Historische Pleiseterplaats

Historische pleisterplaats met culinaire ambities en een ambiance om kordaat tot zaken te komen. Op deze historische pleisterplaats kunt u in een kleinschalige maar elegante setting volledig tot rust komen in een hotel met ouderwetse welgemeende gastvrijheid en optimale service.

" Een geweldig weekend gehad. Valentijn ten voeten uit. Champagne bij ontvangst en na het sterren diner waxine lichtjes en chocola op de kamer. Ontbijt op bed prima. Badproducten van ritualen als cadeautje. Wat wil een mens nog meer. Niet goedkoop maar wel alle euro's waard. "

Anoniem 18-02-2016 16:29

foto