Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Outlet Shop till you drop vriendinnenuitje

Zin in een weekendje weg of een nachtje wegdromen en gezellig shoppen met vriendinnen? Dan past dit Shop till you drop arrangement bij u! U slaapt een nachtje in een kasteel en kunt uitgebreid gaan shoppen in het outlet center in Roermond.

vanaf € 115,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er zijn 5 reviews gegeven. 9.0
Outlet Roermond
Outlet Roermond
Kasteel Daelenbroeck
Terras Kasteel Daelenbroeck
Nationaal Park De Meinweg
Brasserie Kasteel Daelenbroeck
Sauna Suite Kamer Kasteel Daelenbroeck
Split Level Kamer Kasteel Daelenbroeck
Split Level Kamer Kasteel Daelenbroeck
Split Level Kamer Kasteel Daelenbroeck
Kasteel Daelenbroeck Vooraanzicht
Kasteel Daelenbroeck restaurant
Split level Suites Kasteel Daelenbroeck
Weekendje shoppen met vriendinnen!
outlet

Dit arrangement is inclusief:

  •  Gratis kortingspas waarmee u in de deelnemende bedrijven van het Designer Outlet Centre 10% extra korting krijgt
  •  Gratis parkeren bij het Designer Outlet Centre
  •  Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  •  Een 3-gangen diner
  •  1 Overnachting in luxe split- level kamer
  •  Een uitgebreid ontbijt(buffet)

Prijs: € 115,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Vorstelijk genieten op een eeuwenoud landgoed!

Zin in een weekendje weg of een nachtje wegdromen en gezellig shoppen met vriendinnen? Dan past dit Shop till you drop arrangement bij u! U slaapt een nacht in een kasteel en kunt uitgebreid gaan shoppen in het outlet center in Roermond.

Overnachten

Overnachten bij dit Landgoed Kasteel is wel heel bijzonder. In de kasteelhoeve, op zo'n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in unieke 2-persoons themasuites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras. Heel speciaal zijn de torenkamer en de "Baron de Ravillesuite" in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op dit Landgoed Kasteel is gegarandeerd geslaagd!

Roerdalen, een natuurlijk stukje Midden-Limburg

Het Landgoed Kasteel is gelegen in de prachtige gemeente Roerdalen. Het het waterrijke, cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden en stuifduinen en pittoreske plaatsjes.

Het Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond is een paradijs voor iedereen die graag een dagje shopt: met maar liefst 150 winkels en 200 designer merken tegen kortingen die oplopen tot 70%, bieden zij voor ieder wat wils.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Outlet RoermondKasteel DaelenbroeckTerras Kasteel DaelenbroeckNationaal Park De MeinwegBrasserie Kasteel DaelenbroeckSauna Suite Kamer Kasteel DaelenbroeckSplit Level Kamer Kasteel DaelenbroeckSplit Level Kamer Kasteel DaelenbroeckSplit Level Kamer Kasteel DaelenbroeckKasteel Daelenbroeck VooraanzichtKasteel Daelenbroeck restaurantSplit level Suites Kasteel DaelenbroeckWeekendje shoppen met vriendinnen!outlet
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 10
Viola Piotrowska
gebruiker Aanbevolen
02-11-2016 10:13

Het was erg leuk, leuke locatie, verrukkelijk eten en erg vriendelijk personeel! Alles was top!

gebruiker 8
Andrea v Van den Schoor
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
15-06-2015 06:31

We hadden een superweekend! we waren blij bekozen te hebben voor Herkenbosch, Roermond en Thorn

gebruiker 10
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
21-01-2015 09:43

Heel mooi arrangement, grote gezellige hotelkamer in een heel rustig en mooi gelegen kasteel. Drie gangen diner was echt lekker en verzorgd. Wij komen terug!

gebruiker 8
Caroline Vanhamel
41 jaar
gebruiker Aanbevolen
13-05-2013 16:30

Prima ontvangst, lekker eten en uitstekende kamer, deze mocht zelfs wat kleiner zijn :-) Een "shopping-tas" zou mss wel leuk geweest zijn om te krijgen bij dit arrangementen. We moesten wel zelf achter ons gratis parking ticket en een extra discount vragen.

gebruiker 9
jeanne rademakers
58 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-04-2013 09:52

Het was helemaal perfect,aan alles was gedacht.We zijn erg tevreden vooral de gastvrijheid en de service.

Over Hotelinroermond.nl

Algemeen

Wanneer u de slotgracht over gaat en door de kasteelpoort de binnenplaats van het Landgoed Kasteel op loopt, bent u een paar eeuwen terug in de tijd. U passeert nog net geen ridder te paard, maar de binnenplaats is evenals vroeger het kloppende hart van het kasteel.

Faciliteiten

In de kasteelhoeve, op ongeveer 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in unieke 2-persoons split level suites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras. Heel speciaal zijn de torenkamer en de Baron de Ravillesuite in de voorburcht. Een kort of een lang verblijf is gegarandeerd geslaagd!

Restaurant

In het specialiteitenrestaurant van het landgoed kasteel kunt u grandioos dineren. Van amuse tot nagerecht: alles klopt voor de volle honderd procent. Het geheim van de chef-kok zit ’m in respect voor de natuur en het jaargetijde. Dus al het goede dat het seizoen te bieden heeft, vindt u terug op uw bord. U kunt à la carte dineren of u laten verrassen door het speciale menu dat de chef-kok die dag heeft samengesteld. Uiteraard is er een uitgebreide wijnkaart en kunt u kiezen uit diverse wijnarrangementen. Een kasteel is natuurlijk niet compleet zonder een openhaard, dus die knettert er lekker op los. Naast het specialiteitenrestaurant in de Palladtzaal zijn er andere plekken in het hotel waar u culinair kunt genieten in een sfeervolle setting. Zoals op het vlonderterras aan de achterzijde van het kasteel, waar de lunch of het diner buiten kan worden geserveerd.

Omgeving

Het Landgoed Kasteel bevindt zich aan de rand van het dorpje Herkenbosch, op een uniek veertiende-eeuws landgoed. Het ligt slechts enkele kilometers van Roermond, vlak bij het prachtige Nationaal Park De Meinweg. Vanaf het landgoed fietst of wandelt u zo het Limburgse landschap in. Hier in Midden-Limburg, dicht bij de stad Roermond, kunt u alle kanten op. In de buurt zijn veel leuke steden en bezienswaardigheden. Voor evenementen of een dagje shoppen kunt u ook even de grens met Duitsland en België over.

Herkenbosch

Herkenbosch ligt slechts enkele kilometers van Roermond af, vlak bij het prachtige Nationaal Park De Meinweg.

" We hadden een superweekend! we waren blij bekozen te hebben voor Herkenbosch, Roermond en Thorn "

Anoniem 15-06-2015 06:31

foto