Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Overnacht in de meest gastvrije stad en bezoek het Jheronimus Bosch Art Center in Den Bosch

Verblijf in de meest gastvrije stad met een heerlijke overnachting in Den Bosch. Dit arrangement is inclusief entree voor het Jheronimus Bosch Art Center in Den Bosch

vanaf € 95,25 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Gerecht menukaart Brasserie Ce
Gerecht menukaart Brasserie Ce
Varen op de Binnendieze
Lepelstraat
Golden Tulip Hotel Central
Marktuitzicht
Streekgerecht
Nieuwe kamer
De Leeuwenborgh
Hotelkamer
Fitness ruimte
Golden Tulip Hotel Central - Marktzijde
Vesting varen
Luchtfoto Citadel

Bij dit nachtje weg arrangement is inbegrepen:

  •  1 x Overnachting met Live Cooking ontbijtbuffet
  •  1 x Koffie of thee met een Bossche bol van Jan de Groot
  •  1 x Entree Jheronimus Bosch Art Center 

Prijs v.a. € 95,25 per persoon
Prijs eenpersoonskamer v.a. € 127,00 per kamer.

Het Jheronimus Bosch Art Center is gesloten op maandag, Nieuwjaarsdag en tijdens Kerst en Carnaval.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen. 

Overnacht in de meest gastvrije stad - overnachting in Den Bosch

Verblijf in de meest gastvrije stad met een heerlijke overnachting in Den Bosch. Bij dit arrangement zit een entree bewijs voor het Jheronimus Bosch Art Center.

Het hotel

Het hotel is gelegen aan het middeleeuwse marktplein in het kloppende hart van deze bruisende cultuurstad 's-Hertogenbosch. De stad is sprankelend, sfeervol en in 2010, 2011, 2012 én 2013 welverdiend gekozen tot "Meest Gastvrije Stad van Nederland". De stad biedt met haar vele historische gebouwen, de beroemde Sint Jans kathedraal, sfeervolle terrassen, bourgondische restaurantjes en haar natuurschoon een ideale omgeving voor een heerlijk weekendje weg of dagje Den Bosch. Kom en ontdek zelf deze bruisende Bourgondische stad

Kamers
Al onze 125 hotelkamers, waaronder 74 tweepersoonskamers, zijn rookvrij en van alle moderne gemakken voorzien, zoals airconditioning en gratis gebruik van Wireless Internet. U kunt in alle rust genieten van uw verblijf in Golden Tulip Hotel Central.

Bezienswaardigheden

Naast de vele bezienswaardigheden is het centrum van 's-Hertogenbosch uitermate geschikt voor een dagje winkelen. Even bijkomen is mogelijk in de kroegjes en op de terrasjes die de stad rijk is. Zin om eens lekker bij te kletsen onder het genot van een lekkere lunch? Dan bent u uiteraard van harte welkom in de Brasserie van het hotel. Ook voor een uitgebreid diner bent u bij ons aan het juiste adres. Ons luxe Restaurant De Leeuwenborgh is dagelijks geopend tot 21.30 uur,

Jheronimus Bosch Art Center
Het Jheronimus Bosch Art Center is een multifunctioneel centrum. Het biedt niet alleen onderdak aan een moderne expositie over de middeleeuwse kunstenaar, maar ook aan een podium voor concerten en optredens, moderne kunst, een bibliotheek, auditorium en vergaderzalen. Ook kan de bezoeker shoppen in een exclusieve winkel

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Gerecht menukaart Brasserie CeVaren op de BinnendiezeLepelstraatGolden Tulip Hotel CentralMarktuitzichtStreekgerechtNieuwe kamerDe LeeuwenborghHotelkamerFitness ruimteGolden Tulip Hotel Central - MarktzijdeVesting varenLuchtfoto Citadel

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over hotelindenbosch.nl

Algemeen

Het hotel is gelegen aan de markt in hartje’s-Hertogenbosch. Al sinds 1905 staat het hotel bekend op haar kwaliteit, service en Brabantse Gastvrijheid.

Algemeen

Dit hotel is ideaal gelegen aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein in hartje cetrum van 's-Hertogenbosch. Het hotel is gewaardeerd met 4 sterren en omvat onder andere 125 hotelkamers waarvan 3 Suites, 3 Deluxe kamers en 5 Executive kamers.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 125 comfortabele kamers, allen niet-roken en voorzien van airconditioning, koffie & thee faciliteiten, minibar, safe en badkamer. Naast een fitnesscentrum, beschikt het hotel over 12 multifunctionele zalen, die van alle gemakken voorzien zijn inclusief airconditioning. Op uw kamer en in de vergaderzaal kunt u gratis gebruik maken van WIFI. Voor speciale aangelegenheden is de 14de eeuwse gewelven kelder een echte aanrader! In het luxe à la carte restaurant kunt u genieten van (seizoen) specialiteiten en in de Brasserie van een kopje koffie met een Bossche bol..!

Kamers

Alle kamers zijn rookvrij en van alle moderne gemakken voorzien inclusief airconditioning en gratis gebruik van WIreless Intenet! De kamers zijn voorzien van ruime bedden, uitgebreide badkamer, minibar, kluisje, koffie & thee set, flatscreen met afstandsbediening, radio en telefoon. Onze Executive kamers, Deluxe kamers en de Suites zijn voorzien van extra luxe zoals een bubbelbad.

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto