Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Giethoorn in 2 dagen - Weekendje Overijssel

2 Dagen genieten in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Geniet van deze prachtige omgeving en de pittoreske dorpjes, terwijl u overnacht in Giethoorn of Paasloo. 's avonds een gourmet, barbecue of 3-gangendiner en 's ochtends een heerlijk ontbijt.

vanaf € 75,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er is 1 review gegeven. 9.0
Bungalows
Bungalows
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
Koe
Bungalow2
Rondvaart
Varen3
Varen4
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof

Dit Giethoorn in 2 dagen arrangement is inclusief:

  •  1 Overnachting
  •  1x Ontbijt

Prijs Giethoorn: vanaf € 99,50 p.p.
Prijs Paasloo: € 75,00 p.p.
Mogelijk vanaf 2 personen.

Optioneel bij te boeken:

  •  Huur fluisterboot € 78,00 per dag (maximaal 6 personen)

De prijs van dit weekendje weg in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Optioneel bij te boeken
Wijnproeverij (1.5 uur)info € 22,50
Cognacproeverij 1.5 tot 2 uurinfo € 30,-
Chocolade maken, 2 uurinfo € 30,-
Huur tandemsinfo € 15,-
Huur elektrischefiets € 20,-
Huur Gazelle cabbyinfo € 20,-
Huur Mountainbike € 20,-
Beaty workshop Visagieinfo € 30,-
Beaty workshop Manicureinfo € 30,-
Waterskieninfo € 97,50

Giethoorn in 2 dagen

2 Dagen genieten in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden, waar u verblijft in het altijd gezellige Giethoorn of in het mooie en rustige Paasloo (op 15 km van Giethoorn) in de Weerribben

Weekendje Genieten

U overnacht in één van de chalets van het aangrenzende vakantiepark op basis van logies of in de bed and breakfast of in één van de villa's van het nabijgelegen villapark. De gourmet/barbecue of 3-gangendiner is in het restaurant of eetcafé. De volgende ochtend wordt het ontbijt bij uw woning gebracht

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Bungalows`t Binnenhof`t Binnenhof`t BinnenhofKoeBungalow2RondvaartVaren3Varen4`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Jolanda
47 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-10-2016 09:38

Wij hebben 2 geweldige dagen gehad. Goed gegeten leuk huisje. Top!!

Over Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.
Optioneel bij te boeken
Wijnproeverij (1.5 uur)info € 22,50
Cognacproeverij 1.5 tot 2 uurinfo € 30,-
Chocolade maken, 2 uurinfo € 30,-
Huur tandemsinfo € 15,-
Huur elektrischefiets € 20,-
Huur Gazelle cabbyinfo € 20,-
Huur Mountainbike € 20,-
Beaty workshop Visagieinfo € 30,-
Beaty workshop Manicureinfo € 30,-
Waterskieninfo € 97,50

Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Wij hebben 2 geweldige dagen gehad. Goed gegeten leuk huisje. Top!! "

Anoniem 05-10-2016 09:38

Meer leuke uitjes

foto