Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2 of 3 Dagen genieten in Volendam - Cultuur, historie en ontspanning

In dit arrangement zit naast een overnachting met heerlijk ontbijtbuffet een Amsterdam & Region Day Ticket: een speciale dagkaart voor het openbaar vervoer, geldig in metro’s, trams en bussen. En een entreeticket voor Fotografiemuseum FOAM in Amsterdam.

vanaf € 62,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
art hotel Spaander
art hotel Spaander
art hotel Spaander
art hotel Spaander
art hotel Spaander
art hotel Spaander
art hotel Spaander
art hotel Spaander

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  •  2 Overnachtingen
  •  2x Ontbijtbuffet
  •  1x Welkomstdrankje
  •  1x OV dagticket
  •  1x Toegang tot het FOAM Museum
Prijs: vanaf € 105,- p.p. op basis van minimaal 2 personen.

Toeslag 1-persoonskamer € 60,-.
Weekendtoeslag € 20,- per persoon.

Sunday special

Dit arrangement is extra voordelig op de zondag! Want wat is er leuker dan een zondag in Amsterdam & omgeving doorbrengen en combineren met een bezoek aan Fotografiemuseum FOAM!
  •  1 Overnachting van zondag op maandag
  •  1x Ontbijtbuffet
  •  1x Welkomstdrankje
  •  1x OV dagticket
  •  1x Toegang tot het FOAM Museum
Prijs: vanaf €55,- p.p. op basis van minimaal 2 personen

Toeslag 1-persoonskamer € 30,-.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Verblijf in Volendam

Ontdek een stukje kunst en cultuur in dit bijzondere hotel in Volendam. Een unieke locatie met een bijzondere schilderijencollectie en nog veel authentieke details. Leuk om te combineren met een van de vele musea in Amsterdam.

In the picture

In dit arrangement zit naast een overnachting met heerlijk ontbijtbuffet een Amsterdam & Region Day Ticket: een speciale dagkaart voor het openbaar vervoer, geldig in metro’s, trams en bussen én een entreeticket voor Fotografiemuseum FOAM in Amsterdam.

FOAM is dé ontmoetings- en inspiratieplek voor fotografieliefhebbers, fotografen en ontwerpers. Met actuele thema’s binnen de fotografie en speciale aandacht voor werk van opkomend talent. Ook werk van gevestigde fotografen en historische fotografie heeft een plek in de programmering van FOAM.

Het Hotel

Het hotel beschikt over 78 kamers met uitzicht op het IJsselmeer of de beroemde Dijk van Volendam. Alle kamers zijn voorzien van tv en een badkamer met bad/douche en toilet.

Eten & Drinken

Geniet in de Grote Serre of in de Herberg van een heerlijke lunch of een diner. Onlangs heeft topkok Herman den Blijker zijn visie op het restaurant en de menukaarten gedeeld.

Ontspannen in het hotel

Daarnaast beschikt het hotel over een wellness met verwarmd zwembad, sauna, Turks bad en een fitnesscentrum.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

art hotel Spaanderart hotel Spaanderart hotel Spaanderart hotel Spaanderart hotel Spaanderart hotel Spaanderart hotel Spaander

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

art hotel Spaander ligt aan de oever van het IJsselmeer en de haven van Volendam. Het veelzijdige hotel is gevestigd in een klassiek pand en is rijk aan historie. Zo vindt u meer dan duizend 19e eeuwse schilderijen aan de wanden van dit authentieke hotel. Ontdek het typisch Hollandse Volendam, bekend om haar klederdracht, vissersboten en Volendamse muziek.

Faciliteiten

art hotel Spaander beschikt over 78 kamers met uitzicht op het IJsselmeer of de beroemde Dijk van Volendam. Alle kamers zijn voorzien van tv en een moderne badkamer met een bad/douche en toilet. Geniet in de Grote Serre of in De Oude Herberg van een heerlijke lunch of een diner. Tevens kunt u genieten van een culinair hoogstaande avond in Brasserie Cathrien. Dit gezellige restaurant biedt een prachtig uitzicht op de haven van Volendam. In de sfeervolle hotellounge kunt u terecht om onder het genot van een drankje even lekker te ontspannen of gezellig bij te praten. Daarnaast beschikt het hotel over een wellness center met verwarmd zwembad, sauna, Turks bad en een fitness.

Omgeving

Volendam is een pittoresk vissersdorp aan het IJsselmeer. Wandel over de Dijk van Volendam met talloze snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes. Op deze toeristische trekpleister geniet u van de authentieke sfeer en het uitzicht op de haven en het water. Bezoek ook het schiereiland Marken voor een interessante rondleiding. De gids vertelt in originele klederdracht over de rijke historie van het eiland en leidt u langs de karakteristieke huizen op palen. De omgeving rond Volendam is ideaal voor lange fietstochten door de uitgestrekte polders en voor watersportliefhebbers!

Kunst

In art hotel Spaander kunt u een unieke schilderijencollectie bewonderen, waar de inspirerende en vrolijke sfeer uit de ‘kunstschilderperiode’ nog voelbaar aanwezig is. U krijgt tevens een doorkijkje in de romantische visie die de schilders hadden op Volendam en de Volendammers van rond de eeuwwisseling van de 19e naar de 20e eeuw.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto