Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnenweekend op de Veluwe - Inclusief scooter rijden en picknickmand

Gezellig een weekendje weg met uw vriendin(nen)? Kom naar de Veluwe! Stap op onze Veluwescooter en verken de prachtige natuur in de omgeving van het hotel, bovendien krijgt u ook een picknickmand mee voor onderweg.

vanaf € 84,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er zijn 2 reviews gegeven. 8.5
roskam
roskam
Grand Bistro
Restaurant
Heerlijk samen dineren
Even ontspannen bij de openhaard
Lounge
Bar
Junior Suite
Dagje heerlijk ontspannen
Sauna in hotel de Roskam
Comfort hotelkamer
Relaxen op de kamer
Aanzicht Sandton hotel de Roskam
Ontbijt
Wandelen op de Veluwe
roskam
Culinair genieten

Bij dit vriendinnenweekend op de Veluwe arrangement is inbegrepen:

  •  Glas bubbels bij ontvangst
  •  Halve dag gebruik van een Veluwescooter (1 scooter p.p.) met knooppuntenroute
  •  1x Een lunchpakket
  •  1x rondje 4-gangen proefmenu (shared dining)
  •  2 Overnachtingen in een comfort kamer
  •  2x Een heerlijk ontbijtbuffet

Prijs: € 169 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Prijs voor 1 overnachting: € 109,- p.p.

De prijs van dit vriendinnenweekend op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Weekendje weg met vriendinnen

Gezellig een weekendje weg met uw vriendin(nen)? Kom naar de Veluwe! Stap op onze Veluwescooter en verken de prachtige natuur in de omgeving van het hotel, bovendien krijgt u ook een picknickmand mee voor onderweg.

De kamers

Onze comfortabele kamers zijn ruim en voorzien van toilet, douche/bad, föhn, Flatscreen-TV, ipod dock en telefoon. Tevens beschikken diverse kamers over eigen terras of balkon. In totaal beschikken wij over 58 kamers, alle rookvrij. Een overnachting in dit hotel kenmerkt zich door veel rust en ruimte zodat u zich na een vermoeiende wandel-, werk- of trainingsdag heerlijk kunt ontspannen.

De omgeving

De mooie omgeving van het hotel biedt u vele mogelijkheden om fietsend of lopend erop uit te trekken. Karakteristieke steden als Doesburg, Doetinchem en Arnhem met hun uitgebreide winkelstraten, bioscopen en theaters, zijn absoluut een bezoekje waard. De centrale ligging van het hotel draagt ertoe bij dat u in een mum van tijd bij Burgers Zoo, het Nederlandse Openluchtmuseum, de Mosterdfabriek of de Tuinen van Kasteel Middachten bent. In het Nationaal Park De Hoge Veluwe kunt u tevens een bezoek brengen aan het Kröller-Möller museum.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

roskamGrand BistroRestaurantHeerlijk samen dinerenEven ontspannen bij de openhaardLoungeBarJunior SuiteDagje heerlijk ontspannenSauna in hotel de RoskamComfort hotelkamerRelaxen op de kamerAanzicht Sandton hotel de RoskamOntbijtWandelen op de VeluweroskamCulinair genieten
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Véronique Verept
38 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-09-2017 12:03

Super arrangement! Heerlijk gegeten, scooterrit was schitterend. Enige opmerking is om mee te geven waar alles moet betaald worden. Wij hebben bij de scooters moeten betalen terwijl het gezegd was om in het hotel alles te betalen. Voor de rest zeker eentje om terug te doen!

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
06-04-2017 14:13

Was echt ontzettend gezellig. Je moet even geluk hebben met het weer maar scooter rijden door de Veluwe is een echte aanrader als je van natuur houd. Met de scooter (hele dag) een groot gedeelte van de Veluwe gezien.

Het hotel is verzorgt. Verder super vriendelijk en professioneel personeel. Heerlijk geslapen. uitzicht op natuur en daardoor veel privacy. Echt ontzettend genoten van het shared dinner in het restaurant van het hotel.

Een hele dikke voldoende voor dit arrangement.

Over Onze partner

Algemeen

Dit hotel is al sinds 1688 een hotel en is in de loop der tijd uitgebouwd tot één van de meest complete en sfeervolle hotels van de Veluwe. Door ons gastvrije team wordt u met alle egards verwelkomd en kunt u genieten van de sfeervolle ruimtes, fijne kamers en sublieme keuken.

Kamers

Onze comfortabele kamers zijn ruim en voorzien van toilet, douche/bad, föhn, Flatscreen-TV, ipod dock en telefoon. Tevens beschikken diverse kamers over eigen terras of balkon. In totaal beschikken wij over 58 kamers, alle rookvrij. De Charme kamers en de Suites beschikken tevens over koffie en theefaciliteiten. Een overnachting bij ons hotel kenmerkt zich door veel rust en ruimte zodat u zich na een vermoeiende wandel-, werk- of trainingsdag heerlijk kunt ontspannen.

Faciliteiten

De tijd waarin wij leven vraagt steeds meer van ons lichaam. Neemt u de tijd om te ontspannen, onthaasten en relaxen? Dit kan bij ons hotel, die u van alle gemakken voorziet, want een gezonde geest, in een gezond lichaam vinden wij zeer belangrijk. Naast onze comfortabele hotelkamers beschikt ons hotel over een zwembad, een infrarood Sauna en Fitness. Middels deze faciliteiten en het landelijke & idyllisch gelegen hotel kunt u geheel tot rust komen en een frisse doorstart maken.

Bij het hotel bevindt zich een parkeerplaats, met oplaadpunt voor electrische auto’s. Door het hele hotel heen heeft u gratis WiFi gebruik.

Omgeving

De mooie omgeving van het hotel biedt u vele mogelijkheden om fietsend of lopend erop uit te trekken. Karakteristieke steden als Doesburg, Doetinchem en Arnhem met hun uitgebreide winkelstraten, bioscopen en theaters, zijn absoluut een bezoekje waard. De centrale ligging van het hotel draagt erbij toe bij dat u in een mum van tijd bij "Burgers Zoo", "het Nederlandse Openluchtmuseum", "de Mosterdfabriek" of "de Tuinen van Kasteel Middachten" bent.

" Super arrangement!
Heerlijk gegeten, scooterrit was schitterend.
Enige opmerking is om mee te geven waar alles moet betaald worden.
Wij hebben bij de scooters moeten betalen terwijl het gezegd was om in het hotel alles te betalen.
Voor de rest zeker eentje om terug te doen! "

Véronique Verept 27-09-2017 12:03

foto