Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnenuitje op de Veluwe - 3 dagen gezellig genieten

Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij het ontvangst staat er een kopje koffie voor jullie klaar met een heerlijk huisgemaakt gebakje. Tevens genieten jullie van 2 x een 3-gangen diner en kunnen jullie een bezoek brengen een Nationaal Park de Hoge Veluwe.

vanaf € 80,75 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Kruller
Kruller
Veluwe
Grand Cafe Hotel Kruller
bar
Kruller
Dinner
Kruller

Bij dit 3-daags vriendinnenuitje is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie/ thee en huisgemaakt gebak
  •  2 overnachtingen
  •  2 ochtenden een uitgebreid ontbijtbuffet
  •  2 avonden een 3-gangen keuze diner
  •  1 dag Entree voor Nationaal Park de Hoge Veluwe
  •  Fiets- en wandelkaart van Otterlo en omgeving
  •  Welkomstpakketje

Prijs: vanaf € 161,50 p.p. op basis van kamertype middel.

Informeer ook naar ons kamertype Klein en/ of Groot.

De prijs van dit vriendinnenuitje is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

3 daags vriendinnenuitje op de Veluwe

Slapen aan de voet van de Veluwe en vanuit ons gezellige en kleinschalig hotel maakt u gemakkelijk diverse uitstapjes. Natuurlijk kunnen jullie bij terugkomst ook lekker een drankje doen in onze bar en gezellig even bijkletsen over de dag!

Het hotel aan de rand van de Veluwe

Kruller is anders! Onze 17 hotelkamers hebben geen nummer, maar elk z’n eigen toepasselijke naam. Op 700 m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn wij een goed onderkomen na een dagje fietsen of wandelen in onze mooie natuur. Uiteraard wordt dit gecombineerd in verschillende hotelarrangementen. Het restaurant in hartje Otterlo, is geen klassiek hotel restaurant, maar een gezellig, eigentijds Grand Café. Kom genieten van onze lunchkaart, probeer een babbelplank of stel je eigen 3-gangen diner samen van onze Spyskaart. 

Wij liggen midden op de Hoge Veluwe! Voor rust, natuur en cultuur ben je op het juiste adres in Otterlo. Met Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller Muller museum op 700m van ons hotel is een dagbesteding snel gevonden. Maar wat dacht u van de omliggende bossen, Paleis Het Loo, Nederlands Openlucht museum en ga zo maar door! 

Alle 17 hotelkamers zijn kleurrijk ingericht en voorzien van tv/radio, telefoon en badkamer met douche, wastafel en wc. De aantrekkelijk geprijsde kamers zijn onderverdeeld in 3 types: Klein, Middel en Groot.

Ontdek de regio

Zoeken jullie rust, natuur en cultuur dan zit je hier goed. Otterlo ligt bij de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe met daar het Kröller Muller-museum, grootste beeldentuin van Europa, jachtslot St. Hubertus, Museonder. Andere bezienswaardigheden in de buurt: Nederlands Tegelmuseum (Otterlo); Paleis het Loo en Apenheul (Apeldoorn); Openluchtmuseum en Burgers Zoo met Bush, Dessert en Ocean (Arnhem). 

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

KrullerVeluweGrand Cafe Hotel KrullerbarKrullerDinnerKruller

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit hotel is anders… Het hotel met 30 hotelkamers hebben geen nummer, maar elk z’n eigen toepasselijke naam. Op 550m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn wij een goed hotel om te overnachten na een dagje fietsen of wandelen in onze mooie natuur. Uiteraard wordt dit gecombineerd in verschillende hotelarrangementen.

Faciliteiten

Wij bieden een gezellig, eigentijds Grand Cafe. Kom genieten van onze lunchkaart, probeer een babbelplank of stel je eigen 3-gangen diner samen van onze Spyskaart. Wilt u rustig een avond tafelen? Restaurant Recept 35 is gevestigd in een historische villa in hartje Otterlo, de voormalige dokterswoning.

Wij helpen u graag op weg met fietsen. U kunt de fietsen bij onze receptie huren. Tevens bieden wij een gezellige bibliotheek om rustig een krantje te lezen of een goed boek. Om 's avonds nog even te ontspannen kunt u gebruik maken van onze pooltafel. Uiteraard bieden wij in het gehele hotel kosteloos internet aan.

Ligging

Wij zijn op slechts 550m van Nationaal Park de Hoge Veluwe gelegen. Middenin dit schitterende natuurgebied vindt u het Kröller-Müller Museum. Het museum heeft een internationaal bekende collectie moderne kunst met werk van veel toonaangevende kunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw waaronder een grote verzameling schilderijen van Vincent van Gogh. Er bevindt zich ook nog een prachtige beeldentuin.

Tientallen kilometers fietspaden en zeker zoveel kilometers wandelpaden leiden u door de uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen, zandverstuivingen en vennen. Vanuit ons hotel starten 5 fantastische, eigen uitgezette fietsroutes door bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidelandschappen. Geen trek in een zadelpijn? Dan hebben wij diverse wandelroutes klaar liggen. En mocht het, onverhoopt, minder weer zijn, dan ligt er een mooie autoroute voor u om toch een impressie van de Veluwe te krijgen.

Omgeving

In de nabije omgeving zijn er vele bezienswaardigheden zoals Paleis ‘t Loo in Apeldoorn, Burgers Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem. In Oosterbeek vindt u het Airborne Museum Hartenstein.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto