Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnen Ladies Special op een Kasteel

Geniet van een heerlijk nachtje weg met vriendinnen en laat je lekker in de watten leggen op dit prachtig gelegen kasteel op de Veluwe. Begin het verblijf met een heerlijke high tea om bij te kletsen en overnacht in een van de mooie kamers.

vanaf € 75,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Restaurant
Restaurant
kasteel
Kasteel Herfst
Tuin
Tuin
Landgoed
restaurant
Restaurant
kasteel
2persoonskamer
Het Kasteel
Kamer
Kasteel de Vanenburg

Bij deze Vriendinnen Ladies Special is inbegrepen:

  •  1 Overnachting in een deluxe tweepersoonskamer
  •  1x Ontbijt
  •  High tea op de dag van aankomst

Prijs: € 75 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
1-persoonskamer toeslag is € 20,00 per nacht.

Handig om te weten: het arrangement is te boeken met aankomst op maandag tot en met zaterdag.

De prijs van deze Vriendinnen Ladies Special op een Kasteel is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnen Ladies Special op een Kasteel

Geniet van een heerlijk nachtje weg met vriendinnen en laat je lekker in de watten leggen op dit prachtig gelegen kasteel op de Veluwe. Begin het verblijf met een heerlijke high tea om bij te kletsen en overnacht in een van de mooie kamers. 

Het Hotel

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur.

Onze 24 Comfort 1-persoonskamers meten circa 17m2 en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras. De 22 Deluxe 2-persoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27m2. Onze 4 Executive 2-persoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi. De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54m2 een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed

Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Culinair genieten op het landgoed kasteel

Geniet van de sterke combinatie van prinsheerlijk overnachten op dit Kasteel en de sterke punten van de Franse keuken. De keukenbrigade stelt graag met veel zorg een overheerlijk menu voor u samen. Hierbij wordt uiteraard geheel rekening gehouden met uw dieetwensen en voorkeuren. De chef kok heeft in de afgelopen 22 jaar al veel ervaring opgedaan binnen de cuisine française. Samen met zijn team werken zij dagelijks aan verrassende gerechten van hoge kwaliteit.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

RestaurantkasteelKasteel HerfstTuinTuinLandgoedrestaurantRestaurantkasteel2persoonskamerHet KasteelKamerKasteel de Vanenburg

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit prachtig gelegen kasteel biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Er is ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. Het kasteel beschikt over 52 hotelkamers, verspreid over het gehele landgoed.

Faciliteiten

De hotelkamers bevinden zich in afzonderlijke hofjes in de tuinen rond het kasteel en staan garant voor rust en privacy. De kamers beschikken over een eigen terrasje en zijn allemaal gelijkvloers. Tevens beschikken alle kamers over een minibar, koffie/thee faciliteiten, televisie, telefoon en gratis Wifi.

Ligging

Het kasteel is gelegen aan de rand van de Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed. Het kasteel ligt op een kilometer afstand van station Putten. Het kasteel biedt gratis shuttleservice van en naar station Putten. Tevens is het kasteel goed bereikbaar voor auto’s en kunt u op het eigen parkeerterrein gratis parkeren. Er zijn 300 parkeerplaatsen aanwezig.

Omgeving

In de omgeving kunt u heerlijk genieten van veel fiets- en wandelroutes. Ook het gezellige centrum van Putten is een bezoek waard. Putten heeft een aangrijpende oorlogshistorie. Een historie die nog veel te ontdekken is in Putten. Tevens ligt Nationaal Park De Hoge Veluwe op slechts 30 kilometer afstand. Andere aanraders zijn de historische binnenstad van Harderwijk en de binnenstad van Amersfoort, het Dolfinarium, de Apenheul of Paleis het Loo.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto