Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3 dagen Uitwaaien met Vriendinnen in Renesse - Inclusief heerlijke High Tea

Kom lekker uitwaaien met je beste vriendinnen in Renesse, Zeeland. Op de 2e dag is er een uitgebreide High Tea inbegrepen tussen 14.00 - 16.00 uur.

vanaf € 39,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
High tea
High tea
Fietsen in Zeeland
Hampshire Archotel in Renesse Zeeland
Restaurant
Entree
Culinair genieten
Hotelkamer Zeeland
Hotelkamer Zeeland
Bar
Strand van Renesse
Budget kamer

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  •  2 Overnachtingen in een budget kamer
  •  2x een uitgebreid ontbijtbuffet
  •  1x een culinair 2-gangen diner in de brasserie
  •  1x een uitgebreide High Tea (2e dag tussen 14.00 - 16.00 uur)

Prijs: € 79 p.p. aankomst zondag t/m donderdag
€ 89 per persoon, aankomst vrijdag en zaterdag
1-persoonstoeslag: € 20.00 per nacht.

Dit arrangement is niet geldig in de maanden juli, augustus en september.

Exclusief toeristenbelasting 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Uitwaaien met vriendinnen in Renesse

Kom lekker uitwaaien met je beste vriendinnen in Renesse, Zeeland. Op de 2e dag is er een uitgebreide High  Tea inbegrepen tussen 14.00 - 16.00 uur.

Het hotel en de faciliteiten

Vanuit ons hotel - Renesse kunt u onder meer genieten van beroemde, brede en schone stranden, van fiets- en wandeltochten in een natuurrijke omgeving en/of van een verdiende rust in de tuin of op het terras.

Het hotel ligt op 1800 meter van het strand op veilige afstand (5 minuten lopen) van het bruisende centrum van Renesse. Duinen, dominiale bossen, vroongronden en natuurgebieden met en zonder water liggen in de directe omgeving.

Brasserie

In onze brasserie serveren wij verschillende specialiteiten. Deze kenmerken zich voornamelijk door streekproducten uit de regio. Denk maar aan vis, schaal- en schelpdieren uit de Oosterschelde. Wij bieden kwaliteit en diversiteit. U krijgt eerlijke en bovenal heerlijke gerechten! Wij spelen in op de jaargetijden. Komt u ook culinair genieten bij ons?

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

High teaFietsen in ZeelandHampshire Archotel in Renesse ZeelandRestaurantEntreeCulinair genietenHotelkamer ZeelandHotelkamer ZeelandBarStrand van RenesseBudget kamer

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Vanuit dit hotel kunt u onder meer genieten van beroemde, brede en schone stranden, van fiets- en wandeltochten in een natuurrijke omgeving en/of van een verdiende rust in de tuin of op het terras.

Restaurant

Brasserie Arc en Bleu vormt voor zowel de gasten van het hotel als voor de omgeving, het culinaire ontmoetingspunt. De onmiskenbaar mediterrane invloed is ook in Brasserie Arc en Bleu weer terug te vinden. In bijzonder uitgesproken smaken en verrassende, ronduit creatieve, gerechten. Maar de keuken heeft ook typisch Zeeuwse invloeden: van het Zeeuwse land en niet in de laatste plaats uit Zeeuwse wateren. Op de kaart treft u voor ieder moment van de dag passende gerechten die gereserveerd worden in het restaurant of op het riante zonneterras.

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Restaurant, Huisdieren toegestaan, Bar, Tuin, Terras, Rookvrije kamers, Familiekamers, Gratis parkeergelegenheid, Verwarming, Golfbaan (binnen 3km), Windsurfen, Fietsvriendelijke omgeving, Wandelen, Fietsen, Duiken, Paardrijden, Vergaderzaal met voorzieningen, Fietsverhuur, Lunchpakket. Hampshire Inn - Renesse biedt 200 m² ruimte voor uiteenlopende soorten van bijeenkomsten. De zalen kunnen tot één geheel worden gecombineerd en voor de 'breaks' kunt u gebruik maken van de intieme, gezellige bar. De nieuwe en moderne kamers zijn allen voorzien van balkon of terras.

Ligging

Het hotel ligt op 1800 meter van het strand op veilige afstand (5 minuten lopen) van het bruisende centrum van Renesse. Duinen, dominiale bossen, vroongronden en natuurgebieden met en zonder water liggen in de directe omgeving. Dichtbij is volop gelegenheid voor actieve (water-)sporten als paardrijden, surfen, duiken, zeilen, etc. Ook kan in de omgeving gegolfd en getennist worden. Het zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland heeft de recreant veel te bieden!

Renesse

Renesse is een van de grote badplaatsen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Met z'n brede en schone stranden is het hier fantastisch vertoeven in alle jaargetijden. Heerlijk wandelen, fietsen, genieten van het strand en het gezellige Renesse ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto