Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Tweedaags Romantiek Arrangement - wegdromen op een prachtig Kasteel

Tweedaags Romantiek Arrangement - wegdromen op een prachtig Kasteel, dat is romantiek ten top. Verras uw geliefde op dit schitterende kasteel met een romantisch weekendje!

vanaf € 99,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er zijn 3 reviews gegeven. 8.0
Kasteel Daelenbroeck Vooraanzicht
Kasteel Daelenbroeck Vooraanzicht
Terras Kasteel Daelenbroeck
Kasteel Daelenbroeck restaurant
Brasserie Kasteel Daelenbroeck
Split Level Kamer Kasteel Daelenbroeck
Nationaal Park De Meinweg
Kasteel Daelenbroeck
Sauna Suite Kamer Kasteel Daelenbroeck
Split Level Kamer Kasteel Daelenbroeck
Kasteel Daelenbroeck

Dit Romantische arrangement in een kasteel is inclusief:

  •  Bij aankomst koffie met vlaai
  •  Een 3-gangen diner
  •  1 Overnachting in een luxe split-level kamer
  •  Een uitgebreid ontbijt(buffet)

Prijs: € 99,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. (Zaterdag toeslag € 20,00 p.p.)

De prijs van dit Romantische arrangement in een Limburgs kasteel is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Tweedaags Romantiek Arrangement

Met het 2-daags Romantiek Arrangement kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner. U overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt.

Wegdromen in een kasteel

Dit romantische kasteel is gelegen in het cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden en stuifduinen en pittoreske plaatsjes.

Overnachten

Overnachten bij dit landgoed kasteel is wel heel bijzonder.

In de kasteelhoeve, op zo'n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in een unieke 2-persoons themasuite of luxe hotelkamer. Elke kamer heeft zijn eigen terras.

Heel speciaal zijn de torenkamer en de "Baron de Ravillesuite" in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op het Landgoed Kasteel is gegarandeerd geslaagd!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Kasteel Daelenbroeck VooraanzichtTerras Kasteel DaelenbroeckKasteel Daelenbroeck restaurantBrasserie Kasteel DaelenbroeckSplit Level Kamer Kasteel DaelenbroeckNationaal Park De MeinwegKasteel DaelenbroeckSauna Suite Kamer Kasteel DaelenbroeckSplit Level Kamer Kasteel DaelenbroeckKasteel Daelenbroeck
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
05-04-2017 16:32

Fantastische plek en medewerkers. Dank!

gebruiker 7
Frank van Velsen
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-10-2013 17:53

Het arrangement was best leuk. zaterdag overdag moet je wel jezelf vermaken door te gaan wandelen of naar het welness center. Het welnes center was helaas volgeboekt, is altijd het weekend dus vooraf bespreken. Het diner s,avonds was erg lekker, goede bediening en erg goed eten. De porties waren aan de kleine kant maar net voldoende. Dat achteraf bij het afrekenen blijkt dat de drankjes niet bij de prijs inbegrepen zijn is wel eerg onduidelijk bij het boeken.

gebruiker 8
C. Bos
gebruiker Aanbevolen
26-10-2011 18:15

Het was erg gezellig en een super mooie kamer (splitlevel) Erg lekker gegeten grandioos onbijtbuffet en heel aardig personeel.

Over Hotelinroermond.nl

Algemeen

Wanneer u de slotgracht over gaat en door de kasteelpoort de binnenplaats van het Landgoed Kasteel op loopt, bent u een paar eeuwen terug in de tijd. U passeert nog net geen ridder te paard, maar de binnenplaats is evenals vroeger het kloppende hart van het kasteel.

Faciliteiten

In de kasteelhoeve, op ongeveer 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in unieke 2-persoons split level suites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras. Heel speciaal zijn de torenkamer en de Baron de Ravillesuite in de voorburcht. Een kort of een lang verblijf is gegarandeerd geslaagd!

Restaurant

In het specialiteitenrestaurant van het landgoed kasteel kunt u grandioos dineren. Van amuse tot nagerecht: alles klopt voor de volle honderd procent. Het geheim van de chef-kok zit ’m in respect voor de natuur en het jaargetijde. Dus al het goede dat het seizoen te bieden heeft, vindt u terug op uw bord. U kunt à la carte dineren of u laten verrassen door het speciale menu dat de chef-kok die dag heeft samengesteld. Uiteraard is er een uitgebreide wijnkaart en kunt u kiezen uit diverse wijnarrangementen. Een kasteel is natuurlijk niet compleet zonder een openhaard, dus die knettert er lekker op los. Naast het specialiteitenrestaurant in de Palladtzaal zijn er andere plekken in het hotel waar u culinair kunt genieten in een sfeervolle setting. Zoals op het vlonderterras aan de achterzijde van het kasteel, waar de lunch of het diner buiten kan worden geserveerd.

Omgeving

Het Landgoed Kasteel bevindt zich aan de rand van het dorpje Herkenbosch, op een uniek veertiende-eeuws landgoed. Het ligt slechts enkele kilometers van Roermond, vlak bij het prachtige Nationaal Park De Meinweg. Vanaf het landgoed fietst of wandelt u zo het Limburgse landschap in. Hier in Midden-Limburg, dicht bij de stad Roermond, kunt u alle kanten op. In de buurt zijn veel leuke steden en bezienswaardigheden. Voor evenementen of een dagje shoppen kunt u ook even de grens met Duitsland en België over.

Herkenbosch

Herkenbosch ligt slechts enkele kilometers van Roermond af, vlak bij het prachtige Nationaal Park De Meinweg.

" Fantastische plek en medewerkers. Dank! "

Anoniem 05-04-2017 16:32

foto