Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Midweek special - Vakantiehuis huren in Giethoorn

In het centrum van Giethoorn treft u dit vakantiehuis aan die van alle gemakken voorzien is. Het huis is geschikt voor maximaal 20 personen en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Vanuit het huis loopt u gemakkelijk het centrum in.

vanaf € 18,75 p.p.p.n.
Reisduur 5 dagen
Woonkamer
Woonkamer
Bootje varen door Giethoorn
Woonkamer
slaapkamer
vakantiehuis in giethoorn
Slaapkamer
Keuken
Slaapkamer
Woonkamer

Deze Midweek special is inclusief:

  •  Aankomst maandag na 15:00 uur
  •  Vertrek vrijdag voor 10:00 uur 

Prijs t/m 10 personen € 600,00
Iedere persoon extra € 50,00 p.p.

Huisdieren zijn toegestaan met een meerprijs van € 22,50 per huisdier.
De genoemde prijs is inclusief, gas, elektriciteit en water.

Exclusief toeristenbelasting (€ 1,10 p.p.p.nacht), eindschoonmaak (€ 125,00) en bedlinnen à € 8,00 p.p. (verplicht). U dient het huis netjes achter te laten.

Al te boeken vanaf 8 personen tot maximaal 20 personen.

Uitbreidingsmogelijkheden

  •  Rondvaart 1 uur: € 8.50 p.p. (vertrek voor de deur)
  •  Rondvaart 2 uur: € 14.50 p.p. (vertrek voor de deur)
  •  Ontbijt € 11.00 p.p.
  •  High Tea € 22.50 p.p.
  •  Diner (prijs op aanvraag, verschillende mogelijkheden)
  •  Puntervaren
  •  Fluistervaren 

De prijs van deze Midweek special in het vakantiehuis in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Comfortabel recreeren in sprookjesachtig Giethoorn

Giethoorn is een uniek plaatsje in Nederland en wereldberoemd. Dat is niet voor niets! Giethoorn biedt met haar eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben-Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand. Vakantiehuis biedt mogelijkheden voor groepen tot 20 personen op slechts 400 meter van het centrum.

Faciliteiten

De inrichting van vakantiehuis Giethoorn is comfortabel, functioneel en gezellig. Aan de voorzijde biedt het ruime, beschutte terras extra mogelijkheden.

Inrichting De begane grond: Een ruime woonkamer met zithoek, televisie en stereo, open keuken met vaatwasmachine, 2 douches, 2 toiletten en een slaapzaal met 5 éénpersoonsbedden. De 1e verdieping heeft 4 twee persoonskamers, met een eigen douche en toilet en één tussenkamer met een stapelbed.

De 2e verdieping heeft 1 grote slaapkamer 5 éénpersoonsbedden. Ook is er de beschikking over een eigen terras. De afstand tot het centrum is ongeveer 400 meter.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

WoonkamerBootje varen door GiethoornWoonkamerslaapkamervakantiehuis in giethoornSlaapkamerKeukenSlaapkamerWoonkamer

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto