Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Middeleeuws Spektakel in Brugge - 2 daagse reis naar Belgie

Voor de ultieme Middeleeuwse sensatie gaat u naar Brugge. De gehele binnenstad is een sprookje! De fantastisch bewaard gebleven stad schopte het al eens tot culturele hoofdstad van Europa. Terrassen zijn er in overvloed. Vooral aan de markt en de Burg. Wij verzorgen bijzondere programma’s om Brugge [..]

vanaf € 250,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er zijn 3 reviews gegeven. 9.3
Brugge
Brugge
Vogel
Brugge
Middeleeuws
Brugge 2
Bierbrouwerij
Vogelshow
Middeleeuws Diner

Aanbevolen Aanbevolen

Dit Middeleeuws Spektakel in Brugge is inclusief:

  •  voorbereiding en organisatie
  •  vervoer met luxe touringcar
  •  reisbegeleiding
  •  2 x lunch
  •  stadswandeling onder begeleiding van professionele gidsen
  •  rondvaarttocht over Reien
  •  rondleiding bierbrouwerij en proeven huis gebrouwen biertje
  •  Middeleeuws Spektakel avonddiner
  •  overnachting in een hotel op basis van 2-persoonskamers
  •  1 x ontbijtbuffet

Prijs: € 250 p.p. op basis van 50 personen. Kleinere groepen op aanvraag.

Maatwerk

Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld. Aan de hand van uw wensen kunnen we een programma op maat samenstellen. Er zijn diverse originele groepsactiviteiten om Brugge op een andere manier te leren kennen. Voorbeelden hiervan zijn: Ludieke stadswandeling met entertainment, walking dinner, feestavond in een bierbrouwerij, Tijl Uilespiegel, Ansichtkaart Rally, koetsentour, etc. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen vervoer naar Brugge te gaan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. De prijs van dit Middeleeuws Spektakel in Brugge is geldig tot en met 31 december 2018.

Middeleeuws Spektakel in Brugge

Voor de ultieme Middeleeuwse sensatie gaat u naar Brugge. De gehele binnenstad is een sprookje! De fantastisch bewaard gebleven stad schopte het al eens tot culturele hoofdstad van Europa. Terrassen zijn er in overvloed. Vooral aan de markt en de Burg. Wij verzorgen bijzondere programma’s om Brugge op een originele manier te ontdekken. Op korte afstand van Brugge ligt aan de kust het plaatsje Oostende. Een aangename combinatie van stad en strand.

Programma suggestie Brugge

Dag 1: U vertrekt vanaf een willekeurige plaats in Nederland met een luxe touringcar naar Brugge. Rond lunchtijd komt u aan in deze prachtige middeleeuwse stad. U kunt genieten van een heerlijke lunch. Na een hartelijk welkom gaat u onder begeleiding van de gids een rondleiding maken door historisch Brugge. Halverwege wordt er rondvaarttocht gemaakt over de Reien. Een tour door de grachten van Brugge. En ter afsluiting van deze tour krijgt u een rondleiding in de plaatselijke bierbrouwerij met tenslotte het welverdiende huis gebrouwen biertje (of ander drankje naar keuze).Vervolg van de middag kunt u naar eigen keuze bepalen. Lekker shoppen in de prachtige winkelstraatjes of gezellig een biertje drinken op de verschillende terrasjes.’s Avond gaat u met uw gezelschap genieten van het Middeleeuws Spektakel diner in een oude kerk. U bent uitgenodigd op het huwelijksfeest van Karel de Stoute. Monniken, riddergevechten, dansende jonkvrouwen, een vuurspuwer en roofvogels worden bijgestaan door een bourgondisch diner. Laat ons weten of u een jarige of jubilaris in uw gezelschap heeft. Hem/haar kunnen we tijdens deze avond op ludieke wijze in het zonnetje zetten. Na afloop van de feestavond wordt u met de touringcar naar uw hotel in Oostende gebracht. De liefhebbers kunnen nog gebruik maken van de hotelbar of het uitgaansleven van Oostende verkennen.

Dag 2: U kunt wakker worden met de ruisende zee op de achtergrond. Na het ontbijtbuffet kan er lekker uitgewaaid worden op het strand van Oostende. Of een wandeling worden gemaakt door de stad. Optioneel kunnen we verschillende activiteiten organiseren zoals; strandzeilen, ultimate frisbee, vliegeren of een teambuildingsprogramma bij een oud Fort. Ter afsluiting wordt er gezamenlijk geluncht om vervolgens met de touringcar huiswaarts te gaan. Overnachting Brugge: Uiteraard is het ook mogelijk om in plaats van Oostende in Brugge te overnachten. Vraag ons gerust naar de diverse mogelijkheden.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BruggeVogelBruggeMiddeleeuwsBrugge 2BierbrouwerijVogelshowMiddeleeuws Diner
9.3/10
beoordeling
9.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Kees Jansing
gebruiker Aanbevolen
15-03-2018 11:24

Brugge was een prachtige weekend. Goed georganiseerd en de mensen achter de boeking waren heel professioneel en behulpzaam. Het was een bedrijfsuitje om nooit te vergeten. Verder dus geen opmerkingen, gewoon goed.

gebruiker 10
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
15-03-2018 11:22

Met het bedrijf een weekendje weg geweest naar Brugge. Het was fantastisch en ook erg lekker om aan het eind op het strand uit te waaien met elkaar.

gebruiker 9
merel van Heteren
gebruiker Aanbevolen
15-03-2018 11:21

We hebben genoten van dit fantastische bedrijfs weekendje weg. Bedankt voor de goede organisatie.

Over Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

" We hebben genoten van dit fantastische bedrijfs weekendje weg. Bedankt voor de goede organisatie. "

merel van Heteren 15-03-2018 11:21

foto