Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Golfen in midden Nederland - 2 daags hotelarrangement

Golfen bij Dorhout Mees betekent een dagje even helemaal weg van alles. De golfbaan ligt verstopt tussen spectaculaire doorkijkjes en unieke vergezichten over indrukwekkende waterpartijen. De gevarieerde bebossing, verrassende greens en de strategische geplaatste hindernissen maken de banen tot een [..]

vanaf € 72,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er zijn 4 reviews gegeven. 7.8
Green
Green
Golfbaan
Restaurant
Golfbaan
Hotel kamer

Bij dit 2-daagse golfarrangement is inbegrepen:

  •  Uitgebreid ontbijtbuffet
  •  Overnachting in een comfortabele hotelkamer
  •  Greenfee voor 18 holes, keuze lussen in overleg
  •  Gratis parkeren
  •  Gratis WIFI
  •  Gratis fietsroutes
Prijs € 72.00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

De prijs van het golfarrangement is geldig tot 31 december 2018.

Golfen in de natuur

Golfen bij ons betekent een dagje even helemaal weg van alles. De golfbaan ligt verstopt tussen spectaculaire doorkijkjes en unieke vergezichten over indrukwekkende waterpartijen. De gevarieerde bebossing, verrassende greens en de strategische geplaatste hindernissen maken de banen tot een favoriet parcours voor alle golfliefhebbers.

Prachtige golfbanen

Wij beschikken over diverse typen golfbanen. Inmiddels hebben we maar liefst 54 holes voor verschillende spelniveaus. 36 holes lussencourse: de links course: wit en blauw & de parkbaan: rood en oranje (allen A-status). Ook hebben wij twee 9 holes Par 3 recreatiebanen.

Intense rust en vergezichten

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

GreenGolfbaanRestaurantGolfbaanHotel kamer
7.8/10
beoordeling
7.8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 7
Carolina Van Soest
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-03-2018 09:10

T was prima maar erg koud

gebruiker 8
Frank Bijloos
66 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-10-2016 13:02

Zeer hartelijke ontvangst. Bij het golfarrangement werd aangeraden dinsdags geen 18 holes te lopen i.v.m. de verwachte weersomstandigheden. Wij konden de 2e 9 holes ook op donderdagochtend spelen. Zowel in het restaurant, receptie als bij het golfcafe uiterst vriendelijke mensen die echt het gevoel gaven dat je gast was.

gebruiker 8
Stef Vermeer
35 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-08-2016 07:06

Heerlijk gegolfd op de 36 holes golfbaan van Dorhoutmees. Daarna heerlijk gegeten en genoten van wat drankjes op het terras in Harderwijk. Tot slot een prima overnachting gehad in het Princess hotel Dorhoutmees te Biddinghuizen voorzien van een heerlijk ontbijt. Bedankt!

gebruiker 8
janny groen
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-08-2016 09:22

prima service

Over Onze partner

Algemeen

Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten, u kunt overnachten in het hotel dat beschikt over 44 kamers en culinair genieten in het restaurant. Voor een familieweekend, actief groepsuitje of romantisch nachtje weg kunt u hier heerlijk vertoeven.

Kamers en Faciliteiten

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Wij willen onze gasten op hun gemak stellen en verwennen. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Het hotel heeft 44 kamers en heeft ook 1 familiekamer voor 6 personen.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige hotelbar, prachtig restaurant, 54- holes golfbaan, schietbanen en een Adventurepark.

Ligging

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Dorhout Mees stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep! Wij bieden diverse schiet, team building en golfactiviteiten aan. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie.

" T was prima maar erg koud "

Anoniem 21-03-2018 09:10

foto