Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2-daags Golfarrangement in Twente - Maak kennis met Golf

Heeft u nog nooit golf gespeeld maar wilt u wel graag kennis maken met deze rustgevende sport? Kom heerlijk een balletje slaan of voor het eerst kennis maken met golf. Shortgolf Spielehof Boekelo is een golfbaan voor iedereen! Uiteraard is dit arrangement ook uitermate geschikt voor gevorderden.

vanaf € 82,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er zijn 5 reviews gegeven. 8.8
Golf
Golf
Vooraanzich
Lobby
Sauna
Open Haard
Kamer
Restaurant
Sauna
Receptie
Restaurant

Dit Golfarrangement in Twente is inclusief:

  •  Complete golfdag bestaande uit: - Basisinstructie op de driving range (60 ballen afslaan op de oefenbaan) - Oefenen om in de hole te slaan (putten op de puttinggreen) - Ronde 18-holes baan spelen in groepjes van 2, 3 of 4 personen - De totale tijdsduur incl. korte pauze tussen oefenen en baan bedraagt ongeveer 3 uur - Inclusief gebruik ballen en clubs
  •  1x een 3-gangen menu du chef
  •  1 Overnachting in een Hotelkamer
  •  1x Uitgebreid ontbijt
  •  Gratis gebruik van alle faciliteiten

Prijs: vanaf € 82,50 p.p.
Exclusief verblijfstoeslag

De prijs van het 2-daags Golfarrangement in Twente is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Optioneel bij te boeken
Ontbijt in het appartement € 15,-
Handdoekenpakket in het appartement € 5,75

2-daags Golfarrangement in Twente

Heerlijk een balletje slaan of voor het eerst kennis maken met golf. Shortgolf Spielehof Boekelo is een golfbaan voor iedereen! Heeft u altijd al eens willen golfen, maar loopt u bij iedere golfbaan tegen het feit aan dat u een GVB moet hebben? Met het 2-daags Golfarrangement in Twente kunt u ook zonder een GVB een balletje slaan.

Shortgolfbaan Spielehof Boekelo

U vindt de shortgolfbaan even buiten de bebouwde kom van het pittoreske Twentse dorpje Boekelo, gelegen tussen de gemeenten Enschede, Hengelo en Haaksbergen. De accommodatie voor zowel de ervaren-, beginnende- als recreatieve golfer. Daarbij bieden wij ook mogelijkheden voor golfarrangementen en groepsarrangementen aan zoals familie-, vrienden-, studenten- en personeelsfeesten. Shortgolf Spielehof, golfplezier voor jong en oud.

Faciliteiten

Resort Bad Boekelo biedt vele faciliteiten. Zoals bijvoorbeeld een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, speeltuin, 2 bowlingbanen en 2 tennisbanen. In Restaurant Moods bent u van harte welkom voor uw lunch en/of diner. In onze sfeervolle Lounge kunt u na een intensieve dag heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje en/of hapje.

De Kamers

De kamers zijn o.a. voorzien van een wekkerradio, telefoon, televisie,badkamer met bad of douche en toilet en een balkon of terras met zitje. Een overdekte passage verbindt het hotel met het appartementencomplex. Alle hotelkamers en appartementen beschikken over gratis draadloos internet. De appartementen beschikken over een woonkamer met kitchenette voorzien van koelkast, magnetron, 4 kookplaten en koffiezetapparaat, 2 slaapkamers met 2 bedden, een badkamer met douche / bad en toilet en een badkamer met toilet en douche. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zitje.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

GolfVooraanzichLobbySaunaOpen HaardKamerRestaurantSaunaReceptieRestaurant
8.8/10
beoordeling
8.8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 7
Eline Scheepers
gebruiker Aanbevolen
23-08-2016 22:15

We hebben erg van dit arrangement genoten.

gebruiker 9
L. van de Heuvel
gebruiker Aanbevolen
18-08-2015 11:08

Geweldig genoten met mijn man. Een leuke tip is de bowlingbaan, erg leuk om een potje te bowlen in de avonduren. Het golfen was ook super op de shortgolfbaan, ook al hebben mijn man en ik allebei een golfvaardigheidsbewijs.

gebruiker 9
K. Jansen
gebruiker Aanbevolen
18-08-2015 11:05

Wij vonden het zo leuk om eens kennis te maken met het golfen. Ook hebben we genoten van de prachtige omgeving in Twente, we komen zeker nog eens terug.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
18-08-2015 11:02

We hadden nog wel langer willen blijven dan 2 dagen, om nog meer te genieten van alle faciliteiten. Na een intensieve dag golfen zijn wij lekker gaan relaxen in de sauna en het turkse stoombad, om 's avonds aan te schuiven voor het 3-gangendiner. We zijn helemaal tot rust gekomen!

gebruiker 10
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
18-08-2015 11:00

We hebben ontzettend genoten van het golfarrangement. We hebben genoten van de prachtige natuur en zelfs als je niet kunt golfen kun je genieten van dit arrangement. Een echte aanrader!!!!

Over Onze partner

Algemeen

Temidden van het Twentse coulisselandschap ligt het gastvrije en vriendelijke 4-sterren hotel & appartementen complex. De vele faciliteiten van het hotel bieden u de mogelijkheid uw verblijf op een eigen wijze in te richten. Uitgebreide fiets- en wandelroutes leiden u door het betoverende grensgebied met sprookjesachtige bossen afgewisseld door pittoreske dorpen en oude Saksische boerderijen. Soms lijkt het of de tijd heeft stil gestaan.

Hotelkamers

De kamers zijn modern ingericht in natuurlijke tinten. Alle kamers zijn voorzien van 2 aparte bedden, broekenpers, bureau met laptopaansluiting, minibar, TV, telefoon en een terras of balkon. Een overdekte passage verbindt het hotel met de appartementenvleugel.

Faciliteiten

Dit hotel is toegankelijk voor mindervaliden. Het gehele hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Outdoor Het hotel biedt diverse gratis fiets- en wandelroutes aan waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen. Tennis De 2 all-weather tennisbanen, gelegen direct naast het hotel, zijn het gehele jaar bespeelbaar. Tennisrackets en –ballen zijn bij de receptie verkrijgbaar. Zwembad Het zwembad is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur. Het is ideaal om baantjes te trekken door de minimale diepte van 1,40 m. Het bijbehorende peuterbad is met een diepte van 25 cm uitermate geschikt voor de allerkleinsten. Met uitzondering van schoolvakanties (regio noord) is het zwembad op woensdag- en vrijdagmiddag, tussen 12:30 en 16:00 uur exclusief gereserveerd voor zwemlessen. In het zwembad is badkleding verplicht. Wellness Het hotel beschikt over 2 gescheiden sauna faciliteiten elk met Turks stoombad, voetenbad en dompelbad. In het Beauty & Wellness Center kunt u zich lekker laten verwennen met allerhande beauty- en verwenarrangementen. In het Beauty & Wellness Center wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige cosmetische producten van Laboratoires Payot. Indien u gebruik wilt maken van de beauty adviseren wij u tijdig te reserveren. In de sauna en Turks stoombad is gebruik zonder badkleding. Bowlen Welkom op de Bowlingbaan in het hotel. Wij bieden u de perfecte gelegenheid voor een sportief en ontspannende activiteit tijdens uw verblijf. Voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, personeelsuitje, verjaardagen of gewoon een ochtend/middag/avond gezellig bowlen kunnen wij verschillende arrangementen voor u samenstellen. Het gebruik van de bowlingbanen is voor hotelgasten gratis (één consumptie per persoon verplicht). Fietsen Het prachtige Twentse coulisselandschap rondom het hotel leent zich uitstekend voor kortere of lange fietstochten. Het hotel heeft meerdere routes beschikbaar en fietsen zijn te huur bij het hotel voor € 8,50 per fiets per dag (fietsroutes zijn uiteraard gratis beschikbaar). Kinderen Onze recreatieruimte biedt faciliteiten als kleurtafels, air hockey, tafeltennis, biljart, etc. Ook is er in de belangrijkste schoolvakantieperiodes een recreatieteam met onze eigen mascotte “Sandty” in het hotel aanwezig, waardoor u uw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen terwijl u heerlijk kunt genieten van de overige faciliteiten van het hotel.

Omgeving Twente

Twente heeft zoveel te bieden. Kasteeltuinen, avonturenparken, heidevelden, recreatieparken en kabbelende beekjes met nostalgische watermolens laten u de zorg van alle dag even vergeten.

In de bruisende studentenstad Enschede is het aangenaam winkelen en gezellig toeven op één van de vele terrassen aan de oude markt.

Door de ligging in de grensstreek zijn cultuur-historisch rijke steden als Ahaus, Steinfurt, en Münster gemakkelijk te bereiken en zeker een bezoek waard.
Optioneel bij te boeken
Ontbijt in het appartement € 15,-
Handdoekenpakket in het appartement € 5,75

" We hadden nog wel langer willen blijven dan 2 dagen, om nog meer te genieten van alle faciliteiten. Na een intensieve dag golfen zijn wij lekker gaan relaxen in de sauna en het turkse stoombad, om 's avonds aan te schuiven voor het 3-gangendiner. We zijn helemaal tot rust gekomen! "

Anoniem 18-08-2015 11:02

foto