Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2-daags Golfarrangement in Friesland

Met het 2-daags golfarrangement overnacht u in het prachtige Friese Wolvega en kunt u een heerlijk dagje golfen. Naast het golfen kunt u genieten van de natuur door middel van de nabijgelegen wandel- en fietsroutes.

vanaf € 43,75 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Golf1
Golf1
Holland Inn Wolvega
Kamer en Suite
Restaurant bij Holland Inn Wolvega
terras
Lounge
Omgeving
Holland Inn Wolvega
langs de linde
Holland Inn Wolvega

Dit arrangement is inclusief

  •  1 Overnachting
  •  1x ontbijtbuffet
  •  Uitgebreide mogelijkheden voor fietsverhuur, fietsroutes en toeristische informatie.

Prijs: € 43,75 Op basis van een 2-persoonskamer.
Een 1-persoonskamer kost € 60,-
Optioneel 3 gangen-keuzemenu € 27,75 p.p.

Greenfee tarieven:
9 holes baan: € 17,00
18 holes baan: € 25,00

U dient zelf contact op te nemen met de golfbaan voor het greenfee en de starttijd.

De prijs van dit Golfarrangement in Friesland is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Golfen in Friesland

Met het 2-daags golfarrangement overnacht u in Wolvega en kunt u een heerlijk dagje golfen op Golfbaan Heidemeer.
Naast het golfen kunt u ook door middel van de nabijgelegen wandel- en fietsroutes genieten van de prachtige natuur van Friesland.

DIt hotel is met haar diverse natuurgebieden in de omgeving een ideale vakantiebestemming voor zowel een weekendje weg, een korte vakantie of een wat langere vakantie.

Het hotel

Het hotel is gevestigd in een appartementencomplex. Dit betekent dat de 2-persoonshotelkamers bestaan uit een living en een slaapkamer met een combinatie van douche en toilet.

In het restaurant, waar voornamelijk met verse producten wordt gewerkt, bent u 's morgens welkom bij het ontbijtbuffet en 's avonds voor het diner.

Het hotel ligt aan de rand van Wolvega met uitzicht op de Lindevallei. Toch is de afstand tot het winkelhart klein. Binnen 10 minuten bevindt u zich lopend in het centrum van de 12.000 inwoners tellende hoofdplaats van de gemeente Weststellingwerf.

Golfbaan in Heerenveen

De golfbaan beschikt over 9 zeer gevarieerde holes; 4 holes slingeren door een bebouwd parklandschap, 2 holes door het Heidebos en 3 holes liggen langs het fraaie Heidemeer. Hole-2 is een prachtige par-5, die glooiend door het parklandschap loopt, en een uitdaging is voor iedere handicapper.

Greenfee tarieven:
9 holes baan: € 17,00
18 holes baan: € 25,00

U dient zelf contact op te nemen met de golfbaan voor het greenfee en de starttijd.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Golf1Holland Inn WolvegaKamer en SuiteRestaurant bij Holland Inn WolvegaterrasLoungeOmgevingHolland Inn Wolvegalangs de lindeHolland Inn Wolvega

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Ons hotel was vroeger een zorgcentrum. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementen- complex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoons-kamers zijn eigenlijk appartementen. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen. Volop ruimte, volop comfort.

Faciliteiten

Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals een radio, een televisie en als u wenst een fax. Internet is beschikbaar via HotSpot. Het is mogelijk om bij ons (ook electrische) te huren. er is een overdekte en afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor de electrische fiets in ons hotel. Wij beschikken over een twintig tal fietsroutes op basis van knooppunten, welke door ons zelf zijn gemaakt. Deze fietsroutes laten u de mooiste plekken van de omgeving zien en u kunt lezen over de historie van de omgeving. Voor de wandelaars zijn ook een aantal routes bij ons verkrijgbaar.

Ligging

Aan de rand van Zuidwest Friesland en de Kop van Overijssel, nabij het Nationaal park De Weerribben vindt U het gastvrije hotel. In de nabijheid van oude Zuiderzeedijkjes in het Westen en de Drentse heuvels in het oosten is dit een uniek hotel. Weststellingwerf, waarvan Wolvega de hoofdplaats is, behoort tot de Friese Wouden en is gedeeltelijk gelegen op de uitlopers van het Drentse zandplateau, rijk aan bos, heide en ongerepte natuurgebieden. Karakteristiek zijn de stroomdalen van de Linde, de Tjonger en de Scheene. Dit gebied grenst aan het bekende natuurreservaat De Weerribben.

Omgeving

U bent te gast in een schitterende omgeving met heel veel afwisseling. Heerlijkheid de Eese bijvoorbeeld. Eén van de uitlopers van het Drents-Friese Wold, dat doorloopt tot ver voorbij Appelscha. Of de prachtige eeuwenoude beukenbossen van Oranjewoud. Liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij. In de directe omgeving van Wolvega zijn 13 fraaie wandelroutes beschikbaar, in lengte variërend van 5 tot 18 kilometer. Elk voorzien van een handzame kaart en een duidelijke beschrijving.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto