Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daags Golf arrangement in Drenthe

Mensen die willen werken aan hun ‘swing’ in een andere omgeving kunnen bij ons prima terecht. Voor deze mensen (in het bezit van GVB) hebben wij een 3-daags golfarrangement samengesteld.

vanaf € 172,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Golfkamer
Golfkamer
Golven
Westerburcht
Weekendje Golven
Golfkamer arrangement
Bar

Bij dit 3-daags Golfarrangement is inbegrepen:

 •  Welkomstdrankje
 •  2x een uitgebreid ontbijtbuffet
 •  2 greenfees voor 2 golfparken
 •  Verblijf op een Kloosterkamer

De prijs van dit arrangement is:

3-daags (2 nachten) golfarrangement: € 230,00

Algemene Toeslagen:

 •  Toeslag 1-persoons kamer à € 16,00 per nacht
 •  Toeslag Kloosterkamer met sauna à € 10,00 p.p.p.n
 •  Toeslag Luxe kamer (o.a. bubbelbad) à € 10,00 p.p.p.n

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Voor mensen die willen werken aan hun 'swing'

Mensen die willen werken aan hun 'swing’ in een andere omgeving kunnen bij ons prima terecht. Voor deze mensen (in het bezit van GVB) hebben wij een golfarrangement samengesteld.

Golfarrangement in Drenthe

Wij bieden u de selectie van de beste 18 holes golfparken in deze omgeving aan. Hieruit kunt u twee parken kiezen. Voor beide parken krijgt u een greenfee van ons mee. 's Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar om de dag goed te beginnen.

De golfparken

 •  Golfclub"De Semslanden" te Gasseltenijveen
 •  Golfbaan "Martensplek" te Tiendeveen
 •  Drentse golfclub "De Gelpenberg" te Aalden
 •  Drentsche Golf & Country Club te Zeijerveen *
 •  Golf Club "Hooge Graven" te Ommen
 •  Golfclub Zwolle te Zwolle
 •  Gut Dueneberg te Haren (D)

Om te spelen op deze parken dient u bij ons te reserveren. De volgende gegevens zijn wij daarvoor nodig:

 •  Dag en tijdstip
 •  Exact handicap / GVB
 •  Homecourse
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

GolfkamerGolvenWesterburchtWeekendje GolvenGolfkamer arrangementBar

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Themahoteldrenthe.nl

Algemeen

Themahoteldrenthe.nl is een mooi 3-sterren hotel gelegen in het centrum van het karakteristieke dorpje Westerbork. Ideaal voor uw fiets-, wandel- en autotochten.

Faciliteiten

Het thema hotel beschikt over een groot terras, een sfeervol à la carte restaurant, 3 serres en een gezellige hotelbar.

Kamers

Themahoteldrenthe.nl beschikt over verschillende type kamers. De standaard kamer is voorzien van 2 boxspringbedden, bureau, zitje, douche, toilet, kleuren TV met afstandsbediening, wekkerradio en telefoon. Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden.

De gezinskamers zijn voorzien van 3 of 4 boxspring bedden, zitje, douche, toilet, kleuren TV met afstandsbediening, wekkerradio en telefoon. Op alle kamers kan een extra bed geplaatst worden. Op de kamers zijn stopcontactbeveiligingen voor kleine kinderen aangebracht.

Nieuw in Themahoteldrenthe.nl
Nieuw zijn de Klooster kamers. Deze hebben dezelfde basisvoorzieningen als de standaard kamers. Deze themakamers zijn volledig en tot in detail in de symboliek van het klooster ingericht; fakkels, gietijzeren handgrepen, bewerkt houten meubilair, etc. Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden.

Ook nieuw zijn de bijzondere Luxe kamers, welke standaard voorzien zijn van een 2-persoons queensize boxspringbed, badkamer met bubbelbad, douche en toilet, luxe relaxstoelen met tafeltje, kleuren TV met afstandsbediening, wekkerradio en telefoon. Op deze kamers kunnen maximaal 2 extra bedden geplaatst worden.

Omgeving Drenthe

Themahoteldrenthe.nl is uniek gelegen: in het hart van Drenthe. De omgeving biedt vele mogelijkheden. Cultuur, vermaak, winkelen, ontspanning en natuur, dit alles ligt binnen handbereik of op loopafstand.

Westerbork

Het Drentse dorp Westerbork staat natuurlijk bekend om zijn Nationale Monument Westerbork in het Kamp Westerbork. Daarnaast biedt Westerbork ook ongekende mogelijkheden om fantastische fiets- en wandeltochten te maken door het Drentse landschap en er dus lekker van te genieten met een heerlijk weekendje weg.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto