Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Fietsen, Varen en Overnachten in Giethoorn - Ontdek dit prachtige Waterdorp

Wilt u ook eens Giethoorn ontdekken op de Fiets of per Fluisterboot? Kom fietsen, varen en overnachten in Giethoorn en geniet en ontdek dit prachtige waterdorp.

vanaf € 99,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Giethoorn
Giethoorn
Wandelen in Giethoorn
Giethoorn
Ontdekkingsreis door Drenthe
Giethoorn en drie Nationale Parken

Dit arrangement is inclusief:

  •  1x Overnachting
  •  1x uitgebreid ontbijt
  •  1x Diner
  •  Boottocht op de 1e dag
  •  Onbeperkt gebruik van de EcoWaterLiners op de 2e dag

Prijs: vanaf € 99,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Exclusief:

  •  Lunch en drankjes
  •  Toeristenbelasting
  •  Entreegelden
  •  Seizoenstoeslag in april en september van € 3,00 per persoon per nacht
  •  Seizoenstoeslag in mei t/m augustus van € 6,00 per persoon per nacht

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Fietsen en Varen in Giethoorn

Varen, fietsen en wandelen zijn ideale manieren om het gebied van Nationaal park Weerribben Wieden te verkennen. Een combinatie hiervan wordt mogelijk gemaakt door tijdens, voor of na uw wandeling of fietstocht een rit te maken met de EcoWaterLiner. Zo ontdekt u op een fluisterstille manier hoe mooi en divers het Nationaal park Weerribben Wieden is. 

De prijs van deze fietsvakantie is inclusief de boottocht op de eerste dag en op de tweede dag onbeperkt gebruik van de EcoWaterLiners in en rondom Giethoorn. Uiteraard is deze 2-daags reis ook uitstekend te combineren met andere fietsvakanties!

Het programma:

Dag 1: U komt in de loop van de middag aan in Giethoorn bij dit karakteristieke **** Hotel. Ontdek de schoonheid van moeder natuur bij De Oude Aarde. De mooiste edelstenen, mineralen en fossielen zijn sinds 1969 verzameld in het museum. Daarna kunt in 't Olde Maat Uus, een 100 jaar oude Gieterse boerderij lekker rondneuzen. Ook Potten­bakker Rhoda is de moeite waard.

's Avonds na het diner heeft u een rondvaart door Giethoorn in een fluisterboot. 

Dag 2: Na een heerlijk ontbijt vertrekt u om 10.00 uur per boot naar Blokzijl door Nationaal Park Weerribben-Wieden en om 14.00 gaat u te fiets, te voet of met de boot terug naar Giethoorn met het pontje bij Jonen. U kunt desgewenst een nachtje extra bijboeken in dit hotel.

Het hotel:

Het Hotel in Giethoorn ligt aan Deen rustig watertje in Giethoorn, in het oogstrelende decor van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vanuit de mini-haven kunt u boten huren voor een verkenning van het merengebied en het dorp Giethoorn. Er is gratis wifi en parking aanwezig. U kunt genieten van authentieke biologische gerechten in een modern jasje, pure gerechten met natuurlijke en biologische ingrediënten uit de omgeving.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

GiethoornWandelen in GiethoornGiethoornOntdekkingsreis door DrentheGiethoorn en drie Nationale Parken

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Genieten op de fiets of te voet in Drenthe

In deze fiets- en wandelprovincie is het heerlijk toeven in mooie hotels. Met onze speciale fietsarrangementen en wandelaanbiedingen gaat u van hotel naar hotel. Wij regelen alles voor u dus u kunt van uw welverdiende vakantie genieten. Heerlijk fietsen of te voet de ontdekkingsreis maken en wij brengen uw bagage naar het volgende adres.

Fietsen door Drenthe

Drenthe is natuurlijk Fietsprovincie nummer 1 en heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u als fietsliefhebber op en top van kunt genieten tijdens de speciaal samengestelde fietsvakanties. Laat u inspireren en vraag ons de mogelijkheden om van uw fietsvakantie een onvergetelijke reis te maken.

Gastvrije hotels, lekker eten en uitstekende fietsroutes hebben wij voor u samengesteld in mooie fietsvakanties.

Wandelschoenen aan en stappen maar ...!

Ook de wandelvakanties zijn met grote zorg samengesteld om zo een heerlijke belevenis te voet te maken. Bezoek een van de mooie natuurparken die Drenthe rijk is. En als u na een dag wandelen aan komt bij het volgende hotel en uw bagage is inmiddels gearriveerd checkt u lekker in om te genieten in en rondom het hotel.

Reserveren

Heeft u een passend arrangement gevonden dan kunt u online of telefonisch uw aanvraag indienen en uw wensen uiteraard kenbaar maken. Wij maken graag een passende aanbieding voor u om zo uw fietsvakantie of wandelvakantie onvergetelijk te maken.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto