Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Happen, Stappen en Trappen met een 3-daags Vorstelijk Verblijf

Op het eiland Tholen en de Brabantse Wal kunt u heerlijk happen, stappen en trappen. Dit prachtige en zeer stijlvolle hotel is de ideale uitvalsbasis voor uw dagje fietsen of wandelen en lekker een hapje eten onderweg. Beleef Zeeland op een fantastische manier en boek dit super leuke programma.

vanaf € 79,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Trappen in Zeeland
Trappen in Zeeland
Restaurant
receptie
Badkamer
Hotel Kamer
Salon
Prachtig hotel in Zeeland
restaurant
Kamer
Kamer
Relax
restaurant

Aanbevolen Aanbevolen

Bij dit Happen, Stappen en Trappen arrangement in Zeeland is inbegrepen:

  •  Aankomst mogelijk op alle dagen
  •  Fles water op de kamer
  •  Ontvangst met koffie of thee met gebak
  •  2 Overnachtingen
  •  2x Ontbijt
  •  1x Een hoofdgerecht op de aankomstdag
  •  Wandelroute natuurgebied Pluimpot en Sint-Maartensdijk
  •  Op de 2e dag 4 keer een uur wandelen of fietsen inclusief 5-gangen diner
  •  Glossy magazines voor hem en haar
  •  Mogelijkheid om uw fiets of e-bike te stallen

Prijs: € 159 p.p. op basis van een 2-persoons Small Classic of Small Standaard kamer.

€ 179 p.p. op basis van een Deluxe kamer
€ 189 p.p. op basis van een Superior kamer
€ 199 p.p. op basis van een Hotel Appartement
€ 209 p.p. op basiv van een Jacuzzi Suite

De prijs van dit Happen, Stappen en Trappen arrangement in Zeeland is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Happen, Stappen en Trappen met een 3-daags Vorstelijk Verblijf

Op het eiland Tholen en de Brabantse Wal kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Dit historische hotel is de ideale uitvalsbasis. U overnacht in één van onze comfortabele kamers, parkeren rondom het hotel is gratis en uw fiets kunt u inpandig bij ons stallen. Op de dag van aankomst kunt u heerlijk op eigen gelegenheid fietsen of wandelen. Op de tweede dag hebben wij voor u de Klaverbladroutes klaarliggen. U kunt kiezen uit vier fiets- en/of wandelroutes inclusief een 5-gangen diner.

Hotel in de schilderachtige ambiance van Zeeland

Dit hotel, Sint Maartensdijk op het eiland Tholen, biedt luxe en stijl in een schilderachtige omgeving met volop watersportmogelijkheden. Het 4-sterren hotel in zeeland is uniek gelegen in de Zuidwestelijke Delta, vlakbij Nationaal Park Oosterschelde, op een steenworp afstand van Bergen op Zoom en met gemakkelijk aan te rijden wereldsteden als Antwerpen en Rotterdam.

De bijzondere combinatie van kwaliteit en intieme sfeer in dit hotel is hartverwarmend. Het betreft een veelzijdige locatie waar men onder één dak heerlijk kan eten en drinken, feesten, trouwen, comfortabel overnachten, vergaderen, sporten en relaxen. Het prachtige hotel, gesitueerd in het voormalige gemeentehuis van Sint Maartensdijk, straalt een en al nostalgie uit. In het hele pand zijn er kunstschatten te bewonderen, met onder andere meubilair en schilderijen uit de zestiende en de zeventiende eeuw. De tien met Koninklijke namen opgesierde hotelkamers, zijn vrijwel allemaal suites.

Daarnaast mogen ook de negen ruim ingerichte hotelappartementen en de 5 deluxe superior kamers er zijn. Het hotel is een fraaie mix van historie en moderne faciliteiten. Enerzijds zijn er historische vergaderruimtes, zoals de oude raadzaal en burgemeesterkamer. Anderzijds een beautysalon en wellness voor privé gebruik en natuurlijk overal gratis wifi.

Klaverblad fiets en wandelroutes

Uw Klaverbladroutes met 5-gangen menu:
11.00 uur Klaverbladroute-1
12.00 uur Voorgerecht
12.30 uur Klaverbladroute-2
13.30 uur Tussengerecht
14.00 uur Klaverbladroute-3
15.00 uur Hoofdgerecht
15.30 uur Klaverbladroute-4
16.30 uur Dessert
17.00 uur Koffie compleet

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Trappen in ZeelandRestaurantreceptieBadkamerHotel KamerSalonPrachtig hotel in ZeelandrestaurantKamerKamerRelaxrestaurant

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit hotel staat synoniem voor culinair genieten en stijlvol overnachten. Het pittoreske dorp Sint Maartensdijk is prima bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid. Zo kan men rondom het hotel gratis parkeren. Het voormalige gemeentehuis van Sint-Maartensdijk voorziet in 29 comfortabele hotelkamers en -appartementen. Alle kamers in het gedeelte uit 1628, beschikken over een authentiek ontwerp en hebben elk een Koninklijke naam, geheel in de geest van de vorstelijke entourage. Wij noemen deze kamers met een knipoog naar de tijden van weleer; Classic Rooms.

Stijlvol overnachten

De Superior Deluxe Rooms en de hotelappartementen die zijn gelegen in het jaren tachtiggedeelte van ons hotel, zijn modern en zeer ruim opgezet. Alle kamers en appartementen zijn uitgerust met de modernste faciliteiten en comfort.

De kracht van het oude gedeelte is onbezorgd overnachten, in een schilderachtige omgeving. In ons restaurant gebruiken wij zowel Zeeuwse als internationale producten. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk ontspannen in de binnentuin onder het genot van een drankje uit de Wijnkelder. Daarnaast biedt de prachtige Wellness & Beauty de mogelijkheid om lichaam en geest echt tot rust te laten komen.

Ligging

Het hotel is een ideaal centraal gelegen, toevluchtsoord om de drukte van de stad te ontvluchten, op slechts een kwartiertje van Bergen op Zoom en ook wereldsteden als Rotterdam en Antwerpen zijn makkelijk aan te rijden.

Wellness

Het hotel beschikt over een heerlijk Wellness en Beauty.
In onze wellness kunt u geheel privé genieten van de faciliteiten.

In onze beautysalon wordt er door een van onze gediplomeerde een behandeling geheel op uw wensen afgestemd, gegeven.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto