Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

5 Daags Hotelaanbieding: fietsen in Friesland, Drenthe en Overijssel

Vanuit dit hotel bent u van Friesland zo in Drenthe en Overijssel. Een uitstekend uitgangspunt voor fietsliefhebbers die deze 3 provincies willen zien met deze geweldige fietstrip.

vanaf € 84,98 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er zijn 40 reviews gegeven. 8.5
Holland Inn Wolvega
Holland Inn Wolvega
Living van het appartement
terras
terras
buffet
bed
fietslaadpunt
Omgeving
Fluisterboot

Dit arrangement is inclusief:

  •  4 Overnachtingen
  •  4x Een ontbijtbuffet
  •  3x Een 3-gangen keuzemenu

Prijs op basis van een 2-persoonskamer en op basis van beschikbaarheid.
Januari t/m maart: € 169,95 p.p.
April t/m juni € 179,95 p.p.
Juli t/m september: € 189,95p.p.
Oktober: € 179,95 p.p.
November en december: € 169,95 p.p.

Verlenging van dit arrangement is mogelijk
Voorwaarden:

  •  minimaal 2 nachten
  •  maximaal 7 nachten

Toeslag 1-persoonskamer is € 15,00 per kamer per nacht.

De prijs van deze hotelaanbieding is geldig tot en 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

5 daags Fiets- en wandelspecial in Friesland, Drenthe en Overijssel

Vanuit dit hotel bent u van Friesland zo in Drenthe en Overijssel. Een uitstekend uitgangspunt voor fietsliefhebbers die deze 3 provincies willen zien met deze geweldige fietstrip.

Voor een geweldig weekendje weg, fietsen, wandelen en genieten van de schitterende provincies in het noorden!

Een bijzonder hotel (en dat is het!)

Wat maakt ons hotel zo anders dan andere?

Is het de omgeving? Nee, niet echt.
Natuurlijk, u bent in één van de mooiste, meest afwisselende streken van Nederland. Water, bossen, stadjes en cultuur u vindt het allemaal in de buurt.

Is het de gastvrijheid? Nee ook niet.
Natuurlijk, we zijn bijzonder gastvrij, maar dat is bij ons vanzelfsprekend geworden. Bovendien; hebt u ooit gehoord van een hotel dat zichzelf niet gastvrij noemde?

Zijn het de kamers? Zelfs dat niet.
Hoewel het zijn wel bijzondere kamers. We hebben er 50, waarvan maar liefst 40 junior suites kamers met een aparte living, ook als familiekamer te gebruiken voor gezinnen met kinderen.

Is het ons restaurant? Nou ... bijna.
U kunt bij ons heerlijk eten, dat is zeker. Naast de brasserie hebben we een royaal a la carte restaurant, waar de chef met z’n mensen dagelijks in de weer is om dagverse, vaak streekeigene producten om te toveren tot culinaire hoogstandjes. Da’s bijzonder, maar niet het meest bijzondere!

Wat het dan wel is?
Het totaal. De sfeer. Het ongedwongene. Het 'warm-bad-gevoel'. Je onmiddellijk thuis voelen. Dat is waar het om draait in ons hotel. De wetenschap dat u de hoofdpersoon bent. En zo hoort het ook, vinden wij. Want u bent bij ons te gast. En daar zijn we trots op.

Faciliteiten

Het Restaurant:
Eigenlijk hebben we 2 restaurants. Om helemaal precies te zijn: een brasserie en een a la carte restaurant. Beide met een prachtig uitzicht over de Lindevallei. U zit er gezellig, u eet er heerlijk. Dagverse producten, natuurlijk, waarvan een deel uit de regio afkomstig. Maar we gaan natuurlijk ook wel eens over de Friese grenzen: we kennen de aspergetijd, het mosselseizoen en uiteraard producten uit de Franse keuken. Natuurlijk, we zijn Friezen en dus hebben Friese gerechten een streepje vóór. Maar dat wil niet zeggen dat de rest van de wereld niet mee mag doen. En vanzelfsprekend houden we rekening met alle mogelijke dieetwensen.

Maar, welke keuze u ook maakt: u krijgt hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs

De kamers:
Ons hotel was vroeger een zorgcentrum. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementencomplex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoonskamers zijn eigenlijk appartementen. Junior Suites, noemen we ze ook wel. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Vanaf het voorjaar 2012 zijn al onze kamers voorzien van nieuw sanitair. Zowel via de kamer als vanaf de entree is er toegang tot de douche- en toiletruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen. Volop ruimte, volop comfort. Met natuurlijk radio, tv en telefoon en, zo u wilt, fax. Draadloos internet is beschikbaar. Zelf koffie en/of thee zetten op de kamer is ook mogelijk.

Genieten in de omgeving

In onze omgeving kunt u fantastisch fietsen en wandelen. Ons hotel beschikt over een ruime keuze aan (gratis) fietsroutes van diverse afstanden. Heerlijkheid de Eese bijvoorbeeld. Eén van de uitlopers van het Drents-Friese Wold, dat doorloopt tot ver voorbij Appelscha. Of de prachtige eeuwenoude beukenbossen van Oranjewoud.

Maar ook liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij.

In de directe omgeving van Wolvega zijn 13 fraaie wandelroutes beschikbaar, in lengte variërend van 5 tot 18 kilometer. Elk voorzien van een handzame kaart en een duidelijke beschrijving.

U zoekt wat meer cultuur? Wat denkt u van de oude zuiderzeehaventjes als Blokzijl of Stavoren? Of een heerlijk oud dorpje als Oldeberkoop Of een bezoek aan het openluchttheater van Diever, waar Shakespeare jaarlijks geëerd wordt met verschillende professionele voorstellingen. Ook op fietsafstand: Spanga, ook wel het Verona van het Noorden genoemd. Ieder jaar weer schitterende operavoorstellingen in de open lucht.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Holland Inn WolvegaLiving van het appartementterrasterrasbuffetbedfietslaadpuntOmgevingFluisterboot
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 40 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.1
Ligging
8.7
Prijs / kwaliteit
8.7
Service
7.8
Activiteiten
8.4
Accommodatie
8.9
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 10
René Hutjens
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
25-10-2017 12:23

fijne kamer(s) heerlijk eten, en super vriendelijk personeel ( bediening )

gebruiker 9
Oswald Opgenhaffen
74 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
24-10-2017 12:15

Zeer goede service en een heel goede keuken. De kamer was zeer verzorgd en ruim met aparte slaapkamer en een keukentje.

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
Gert Vis
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-08-2017 09:13

Perfect geregeld goed eten vriendelijk personeel kamers een beetje oudbollig

gebruiker 9
Leny Hunting
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-08-2017 18:07

Wij hebben genoten van dit arrangement alles was zeer goed. De kamer was een appartement, het eten was erg lekker. Een groot compliment aan de gastvrijheid van het personeel, super behulpzaam en vriendelijk.

gebruiker 9
Jan van Sluisveld
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-08-2017 19:46

Holland Inn in Wolvega staat op een prachtige locatie aan de rand van het stadje. De accommodatie is zeer ruim doch ietwat verouderd. De aanbieding is gericht op fietsvakanties en dus het wat oudere publiek. Een schot in de roos want de omgeving leent zich hier uitermate goed voor. Het restaurant biedt (keuze) maaltijden van een goed niveau. De service door het personeel is hartverwarmend.

gebruiker 8
hj winkelhorst
78 jaar
gebruiker Aanbevolen
12-08-2017 19:43

goede ontvangst b ij de receptie. heel attent. fietsroutes heel duidelijk. ontbijt keurig. half pension. keuze menu voldoende. keurig gedekt de tafels. prettige bediening. weer is minder. maar heerlijk gefietst. app. met ruimte. goede bedden.

gebruiker 9
Teunie Admiraal
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
07-08-2017 13:41

We hebben een heerlijk verblijf gehad, je bent je niet bewust dat het een combinatiehotel is. We hadden een ruime schone kamer en een hele goede verzorging. wij gaan zeker nog een keer terug, we hadden in het hotel super goede E-Bikes gehuurd. We hebben niks negatiefs te melden alleen maar positief. De formule verzorgingstehuis / hotel is zeker een goede formule.

  • 8.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 9.0
gebruiker 8
Jan Corluy
73 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-05-2017 10:36

De flats zijn zeer ruim en aangenaam, de badkamer is netjes maar een beetje verouderd. Het restaurant en de bediening zijn uitstekend, vriendelijk personeel. Een prachtige omgeving.

gebruiker 8
Kees Loose
72 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-05-2017 14:44

Goed hotel met voor mij leuk appartementje als accommodatie. Eten prima. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met partner
12-05-2017 16:58

De bediening is klantvriendelijk. Het eten is prima. Driegangenmenu is kwalitatief goed. Kamers zijn eenvoudig maar schoon.

  • 6.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 5.0
  • 7.0
  • 8.0
gebruiker 9
Jos Deelen
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
30-01-2017 11:39

Prima appartement, vriendelijke service, goed eten. Gezellige huiselijke atmosfeer. Parkeren geen probleem.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
28-10-2016 15:31

Prima kamers, vriendelijk personeel, heerlijk restaurant.

gebruiker 8
Jan van Heteren
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
26-08-2015 13:55

Goed hotel met goede bedden en niet in het minst goed eten. Hotel is ietwat minder modern maar dat doet aan de kwaliteit niets af. Bediening is goed en gezellig en het ontbijt werdt goed bijgehouden door het personeel. Je komt daar niets te kort kan ik wel zeggen..

gebruiker 8
Thei Heijen
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-07-2015 12:11

Het waren een paar heerlijke dagen in Wolvega. Vanuit hotel vele doelen goed bereikbaar zowel met de gehuurde fiets (in goede staat) als met de auto. Hotel was goed, ontbijt en diner waren goed.

gebruiker 8
Etienne Verhaeghe
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
30-06-2015 18:59

Zeer goed hotel zowel kamers als eten

gebruiker 9
w van breda
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
08-08-2014 22:54

prima -heel mooi - rustig -het personeel was heel vriendelijk en attent- goed -heel erg goed

  • 10.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
Eddie van Goethem
60 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-07-2014 10:44

Een leuk en gezellig hotel met misschien wat oud bollige kamers maar daar waren we alleen om te slapen. De sfeer in het hotel was geweldig en het eten was super. Dit is toch een aanrader. Groetjes Eddie en Lia van Goethem

gebruiker 8
Jan Korste
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
23-09-2013 10:19

Kamer was goed. Alleen de bank en stoelen zaten niet zo lekker en het bed was te zacht. Het is maar wat je gewend ben. Eten was zeer goed en het personeel was prettig en zeer behulpzaam

gebruiker 9
Dora de Vos
67 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
24-08-2013 22:50

Wij hebben het uitstekend gehad in Hotel Holland Inn in Wolvega, personeel heel gezellig en behulpzaam, eten heerlijk, kamer goed, eigenaar vriendelijk enlgastvrij! Het was een warm bad! Mooie fietstochten gemaakt! Wij komen zeker terug.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
geert Rutjens
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-08-2013 14:43

"wat een bijzonder hotel Ja dat is het geen kamer maar een klein apartement" vriendelijk en behulpzaam personeel,en lekker eten enige min punt wat tergelijk ook weer een pluspunt is ,is dat de tv te klein is voor de kamer

gebruiker 6
marc vandoninck
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-08-2013 09:31

Het hotel was prima en het personeel zeer vriendelijk. Enkel het avondeten liet te wensen over. Met vier grote en gezonde mensen kregen we één klein schaaltje groenten en aardappelen. Natuurlijk kon je bij vragen maar dat kwam pas een kwartier nadat je reeds gedaan had met eten. Na een gesprek kregen we vanaf de derde avond twee schoteltjes van elk.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
03-08-2013 12:52

op en top in orde!

gebruiker 9
Machteld H.N Curvers
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
28-07-2013 20:56

prima hotel, heel vriendelijk personeel, gezellige sfeer

  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 9.0
gebruiker 9
Paul Vandorpe
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
15-07-2013 10:10

Het was een aangenaam verblijf in het hotel. De bediening was vriendelijk- hulpvaardig kort weg zeer goed. Het eten was zeer goed, een kok dat er zijn werk van maakt om zijn klanten culinair te verwennen. De route planning dat men kon verkrijgen in het hotel was zeer duidelijk. kort gezegd we kregen een aangename 5-daagse

gebruiker 8
Kris Geubels
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
27-05-2013 18:49

Zeer goed prijs / kwaliteits-hotel. Vriendelijk onthaal en restaurantservice. Zeer lekker en mooi gepresenteerd avondeten - elke dag keuze uit 2 voorgerechten en 3 hoofdgerechten. Propere kamers. Ontbijt was goed. Enig minpuntje was dat er geen gebakken eitjes (omelet) waren (met spek), enkel gekookte. Activiteiten: fietsen in natuurlijke omgeving.

  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 9.0
gebruiker 8
J. Marcus
gebruiker Aanbevolen
08-08-2011 17:15

prima arrangement.

gebruiker 8
M. Leegwater
gebruiker Aanbevolen
03-08-2011 11:49

Goede accommodatie. Ontbijt en diner prima. Heel veel fietsroutes vanuit Wolvega. Geven als cijfer een 8!

gebruiker 10
B. van den Berge
gebruiker Aanbevolen
20-09-2010 09:37

Prima hotel. Niets negatiefs. Prima eten. Prima kamers. Als we 's middags terug kwamen was alles schoon en nieuwe badhandoeken en bed opgemaakt. in een woord prima. Voor herhaling vatbaar.

gebruiker 9
Mevrouw Felderhoff
gebruiker Aanbevolen
18-09-2010 13:34

We zijn zeer vriendelijk ontvangen, het eten was fantastisch. We zaten in een rolstoelvriendelijk hotel, iets wat heel belangrijk voor me is daar ik er van afhankelijk ben. Een echte aanrader voor mensen met een beperking. De omgeving is ook erg mooi.

gebruiker 9
K. Laureyssens
gebruiker Aanbevolen
23-08-2010 13:52

Hartelijke ontvangst, uitermate vriendelijk personeel en lekker eten. De combinatie met de servicflats vonden wij schitterend, het is eens wat anders. Wij zullen het zeker aanraden aan vrienden of collega's. De fietsvrienden.

gebruiker 8
Jacques De Meyer
gebruiker Aanbevolen
19-08-2010 21:50

Fijn genoten van het arrangement. Alleen de badkamer kan beter.

gebruiker 9
Y Beljaars
gebruiker Aanbevolen
26-07-2010 11:24

Zeer vriendelijk personeel en organisatie Goed eten en drinken Net en schoon appartement

gebruiker 9
A. Gardenier
gebruiker Aanbevolen
25-07-2010 17:15

Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. Ruim appartement met goede bedden. In 1 woord af.

gebruiker 9
C. Brouwers
gebruiker Aanbevolen
25-07-2010 08:10

Vooral het eten is erg lekker met dagelijks andere en verse groenten!

gebruiker 10
Jef Daghelinckx
gebruiker Aanbevolen
22-07-2010 11:42

Zeer tevreden omtrent ons verblijf in Holland Inn, Wolvega Uitstekende keuken. We hebben reeds andere mensen aangeraden erheen te gaan, en ze hebben ook een 5 daagse geboekt ! Dank u. elsenjef

gebruiker 8
G. Zeilstra
gebruiker Aanbevolen
26-09-2009 22:47

vriendelijke bediening, goed en lekker eten. prima bedden.

gebruiker 9
E. Evers Valère
gebruiker Aanbevolen
24-09-2009 09:55

De buitenkant geeft niet weer hoe goed de binnenkant is. Personeel een 10 Eten een 10

gebruiker 7
P.C. Tolsma-Rauch
gebruiker Aanbevolen
23-09-2009 11:10

Goede prijs kwaliteit verhouding

gebruiker 8
P.M. Laveaux
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 23:40

Wij hebben 5 dagen heerlijk genoten van het eten bediening kamer en de omgeving .

gebruiker 8
A Desloovere
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 18:17

zeer goed ontvangen ,zeer vriendelijk , heel mooie fietsroute, zeer ruime flat, royaal ontbijt de garnituur bij het diner mocht voor onze normen iets meer geweest zijn Anders alles in orde wij komen zeker terug

Over Onze partner

Algemeen

Ons hotel was vroeger een zorgcentrum. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementen- complex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoons-kamers zijn eigenlijk appartementen. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen. Volop ruimte, volop comfort.

Faciliteiten

Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals een radio, een televisie en als u wenst een fax. Internet is beschikbaar via HotSpot. Het is mogelijk om bij ons (ook electrische) te huren. er is een overdekte en afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor de electrische fiets in ons hotel. Wij beschikken over een twintig tal fietsroutes op basis van knooppunten, welke door ons zelf zijn gemaakt. Deze fietsroutes laten u de mooiste plekken van de omgeving zien en u kunt lezen over de historie van de omgeving. Voor de wandelaars zijn ook een aantal routes bij ons verkrijgbaar.

Ligging

Aan de rand van Zuidwest Friesland en de Kop van Overijssel, nabij het Nationaal park De Weerribben vindt U het gastvrije hotel. In de nabijheid van oude Zuiderzeedijkjes in het Westen en de Drentse heuvels in het oosten is dit een uniek hotel. Weststellingwerf, waarvan Wolvega de hoofdplaats is, behoort tot de Friese Wouden en is gedeeltelijk gelegen op de uitlopers van het Drentse zandplateau, rijk aan bos, heide en ongerepte natuurgebieden. Karakteristiek zijn de stroomdalen van de Linde, de Tjonger en de Scheene. Dit gebied grenst aan het bekende natuurreservaat De Weerribben.

Omgeving

U bent te gast in een schitterende omgeving met heel veel afwisseling. Heerlijkheid de Eese bijvoorbeeld. Eén van de uitlopers van het Drents-Friese Wold, dat doorloopt tot ver voorbij Appelscha. Of de prachtige eeuwenoude beukenbossen van Oranjewoud. Liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij. In de directe omgeving van Wolvega zijn 13 fraaie wandelroutes beschikbaar, in lengte variërend van 5 tot 18 kilometer. Elk voorzien van een handzame kaart en een duidelijke beschrijving.

" Hartelijke ontvangst, uitermate vriendelijk personeel en lekker eten. De combinatie met de servicflats vonden wij schitterend, het is eens wat anders. Wij zullen het zeker aanraden aan vrienden of collega's.

De fietsvrienden. "

K. Laureyssens 23-08-2010 13:52

foto