Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daags fietsarrangement in Gelderland - SUPER omgeving voor de natuurliefhebber

De omgeving van dit prachtige hotel een waar eldorado voor fietsers met een voorliefde voor de natuur. De verschillende routes voeren u langs een mooie diversiteit aan natuurlijke hoogtepunten als de Rijn, uiterwaarden, bossen, beekjes, heidevelden, heuvels en zandverstuivingen. Na uw fietstocht is [..]

vanaf € 77,- p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er zijn 5 reviews gegeven. 9.0
Fietsarrangement
Fietsarrangement
Uitzicht
Prachtige ligging
Hotel
Receptie
Terras
Uitzicht
Terras
Luxe kamer
Luxe kamer

Bij dit 3 daagse fietsarrangement is inbegrepen:

  •  Welkomstdrankje
  •  2 x overnachting
  •  2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  •  1 x heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst
  •  1 x lunchpakketje voor onderweg
  •  Informatiepakket met diverse fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf € 154,- p.p. op basis van een 2 persoonskamer.
Eenpersoonstoeslag op aanvraag.

De prijs van dit 3-daagse fietsarrangement is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

3 daags Fietsarrangement

De omgeving van dit prachtige hotel een waar eldorado voor fietsers met een voorliefde voor de natuur. De verschillende routes voeren u langs een mooie diversiteit aan natuurlijke hoogtepunten als de Rijn, uiterwaarden, bossen, beekjes, heidevelden, heuvels en zandverstuivingen. Na uw fietstocht is het heerlijk op adem komen in het wellnesscenter, de restaurants of op het panoramaterras.

Prachtig Hotel op unieke locatie

Viersterrenhotel de Wageningsche Berg is gevestigd op één van de mooiste locaties van Nederland, midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de ligging op de Wageningse Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk fenomenaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het 340 stoelen tellende panoramaterras zich nu al ontpopt heeft tot een attractie van formaat.

Het 108 luxe en ruim opgezette kamers en suites tellende hotel heeft werkelijk alles in huis om het verblijf van zowel zakelijke gasten als toeristen en levensgenieters uit de wijde omgeving tot een doorslaand succes te maken. Zo beschikt het eigentijds en warm ingerichte hotel over een sfeervolle brasserie, een toonaangevend restaurant en een fitnesscenter.

Schitterende natuurgebieden

De ligging van het hotel bovenop de Wageningse Berg is werkelijk uniek. Gasten hebben er schitterende natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug, het uiterwaardenlandschap van de Rijn, de Betuwe en de nationale parken Veluwezoom en de Hoge Veluwe vrijwel direct onder handbereik.

Pal naast het hotel liggen bovendien de schitterende botanische tuinen van het Arboretum Belmonte. De fraaie natuurlijke omgeving, voorzien van schitterende wandel- en fietsroutes en uitdagende parkoersen voor mountainbikers, maakt het hotel ook zeer aantrekkelijk voor een romantische verblijf. U stapt zo het bos in voor een romantisch wandeling!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

FietsarrangementUitzichtPrachtige liggingHotelReceptieTerrasUitzichtTerrasLuxe kamerLuxe kamer
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Wilfried Cyriel Cogghe
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-09-2016 10:09

Deze streek is ons goed bevallen en het hotel was zeer goed.

gebruiker 10
Wilfried Cyriel Cogghe
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
01-08-2016 22:59

Zeer goed

gebruiker 9
carla lesemann
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-08-2015 18:21

het arrangement was super. Hotel de max ook de bediening en het eten waren perfect. Enige opmerking hebben bailey's gedronken en voor de prijs mocht het wel iets meer geweest zijn.

gebruiker 8
W.B. van den Berg
80 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-07-2015 09:30

Erg goed en mooi gelegen hotel. Vriendelijke bediening. Het was een geslaagd verblijf.

gebruiker 9
merel van Hoos
42 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-07-2015 08:00

We hebben genoten van dit prachtige hotel. Super uitzicht en wat een mooie omgeving.

Over Onze partner

Algemeen

Dit viersterrenhotel is gevestigd op één van de mooiste locaties van Nederland, midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de ligging is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk fenomenaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het 340 stoelen tellende panoramaterras zich nu al ontpopt heeft tot een attractie van formaat.

Kamers

Het 108 luxe en ruim opgezette kamers en suites tellende hotel heeft werkelijk alles in huis om het verblijf van toeristen en levensgenieters uit de wijde omgeving tot een doorslaand succes te maken. Zo beschikt het eigentijds en warm ingerichte hotel over een sfeervolle brasserie, een toonaangevend restaurant en een fitnesscenter.

Restaurant

Dietmar Baars, gelouterd in sterrenzaken als Ron Blaauw en De Kromme Dissel, staat te boek als een bijzonder gepassioneerde chef-kok. Samen met zijn witte brigade ziet hij de ontwikkeling van verrassende, eigentijdse en verfijnde gerechten als grootste uitdaging. De internationale keuken en de seizoenen vormen daarbij hun belangrijkste inspiratiebronnen.

In de keuken van Restaurant Belmonte wordt uitsluitend met dagverse ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit gewerkt. Dietmar Baars en zijn medewerkers maken graag gebruik van biologische producten, die ze bij voorkeur van lokale leveranciers betrekken. Hun ultieme doelstelling is iedere gast een avond vol pure smaakbeleving te bieden. Vanzelfsprekend houden ze daarbij ook rekening met vegetarische wensen of speciale diëten. Maître Elsko Sjabbens zorgt er desgewenst voor dat ieder gerecht vergezeld gaat van het perfect bijpassende glas wijn.

Omgeving

De ligging van het hotel is werkelijk uniek. Gasten hebben er schitterende natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug, het uiterwaardenlandschap van de Rijn, de Betuwe en de nationale parken Veluwezoom en de Hoge Veluwe vrijwel direct onder handbereik. Pal naast het hotel liggen bovendien de schitterende botanische tuinen van het Arboretum Belmonte.

De fraaie natuurlijke omgeving, voorzien van schitterende wandel- en fietsroutes en uitdagende parkoersen voor mountainbikers, maakt dit hotel tot een ideale locatie voorr een heerlijk ontspannen verblijf.

Maar er is in de directe omgeving veel meer dan natuur dat een bijdrage levert aan de aantrekkingskracht van het hotel. Gasten kunnen vanuit het hotel bijvoorbeeld heerlijk shoppen in Wageningen of Arnhem, een rondje golfen op de Heelsumse of Edese Golfclub, of een bezoek brengen aan een van de vele attracties en musea.
foto