Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3 daags e-bike Fietsarrangement op de Veluwe

Ontdek al het moois dat de Veluwe te bieden heeft per elektrische fiets met dit 3-daags E-bike fietsarrangement. U overnacht 2 nachten in de bossen van de Veluwe en dit hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor leuke uitstapjes op en rond de Veluwe. Een dagje fietsen hoort daar uiteraard ook bij. [..]

vanaf € 77,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
E-bike
E-bike
Hotel
Fitness
Zwembad
Lounge
Billy Bilderberg Speelkamer
Hotelkamer
Cafe
Hotel
Hotelkamer
Restaurant
Hotel
Hotel

Bij dit 3-daags e-bike arrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  •  2 Overnachtingen
  •  2x Het Bilderberg Ontbijt
  •  1x Een 3-gangen Diner op 1e avond
  •  1 dag gebruik E-bike (2e dag) inclusief fietsroutes
  •  1x Een lunchpakket

Prijs: vanaf € 155 p.p. op basis van 2 personen op een kamer.
U betaalt pas in het hotel.

De prijs van dit 3-daags E-bike arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

E-bike fietsarrangement

Ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft per elektrische fiets met het Bilderberg E-bike arrangement. Naast 2 overnachtingen inclusief ontbijt, een 3-gangendiner, een lunchpakket en mooie fietsroutes in de omgeving van het hotel, heeft u één dag (de 2e dag van uw verblijf) de beschikking over een E-bike. Houd moeiteloos de vaart erin tijdens mooie fietstochten.

Het hotel en de vele faciliteiten

Het hotel beschikt over diverse faciliteiten voor ontspanning. U vindt er een binnenzwembad, een sauna en solarium. In de fitnessruimte, of op de squash- en tennisbaan kunt u even lekker sporten. Gasten kunnen gratis gebruik maken van Fitness, squash, tennisbaan, sauna, zwembad. Gebruik solarium is tegen betaling.

Voor lekker eten beschikt het hotel over een restaurant en een grand café en ook is er een terras.

Op de hotelkamers vindt u een bad en/of douche, toilet, televisie, radio en een telefoon.

De omgeving

Het hotel ligt in een rustige omgeving bij Garderen, omringd door het bos van de Veluwe. Voor het maken van leuke uitstapjes is de locatie ideaal. Attracties als Paleis Het Loo, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Dolfinarium Harderwijk en de Koningin Juliana Toren zijn goed te bereiken. U kunt bij het hotel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Bovendien is het mogelijk om een rondleiding met een boswachter te bespreken.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

E-bikeHotelFitnessZwembadLoungeBilly Bilderberg SpeelkamerHotelkamerCafeHotelHotelkamerRestaurantHotelHotel

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Het Hotel

Het hotel beschikt over diverse faciliteiten voor ontspanning. U vindt er een binnenzwembad, een sauna en solarium. In de fitnessruimte, of op de squash- en tennisbaan kunt u even lekker sporten. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van Fitness, squash, tennisbaan, sauna, zwembad. Gebruik solarium is tegen betaling. Voor lekker eten beschikt het hotel over een restaurant en een grand café en ook is er een terras.

kamers

Het hotel beschikt over diverse kamertypes zowel op de begane grond alsook op de eerste verdieping.Op de hotelkamers vindt u een bad en/of douche, toilet, televisie, radio en een telefoon.

Omgeving

Het hotel ligt in een rustige omgeving bij Garderen, omringd door het bos van de Veluwe. Voor het maken van leuke uitstapjes is de locatie ideaal. Attracties als Paleis Het Loo, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Dolfinarium Harderwijk en de Koningin Juliana Toren zijn goed te bereiken. U kunt bij het hotel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Bovendien is het mogelijk om een rondleiding met een boswachter te bespreken

Bereikbaarheid en Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Het hotel beschikt over een shuttle service. De Shuttle rijdt tussen het hotel en Putten station, o.b.v. beschikbaarheid, €3 per rit en een reservering minimaal 24 uur voor aankomst is noodzakelijk.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto