Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2-Daags E-bike arrangement - Fietsen op de Veluwe

E-biken helemaal iets voor u? Bij ons kunt u een e-bike tour maken, dineren en overnachten in één arrangement!

vanaf € 110,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er is 1 review gegeven. 10.0
Kasteel
Kasteel
kasteel
Tuin
Culinair
Culinair
Restaurant
Tuin
kasteel
Restaurant
Landgoed
2persoonskamer
Het Kasteel
Kamer
Kasteel de Vanenburg
Kasteel de Vanenburg
Kasteel Tuin
Kasteel de Vanenburg

Bij dit 2-daagse E-bike arrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  •  1 Overnachting
  •  1x Een heerlijk ontbijt
  •  3-gangen Verrassingsdiner
  •  1 Dag e-bike huur
  •  Gratis fietsroutes

Prijs: € 110,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

1-persoonstoeslag is € 20,00 per arrangement

De prijs van dit 2-daagse E-bike arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

E-bike arrangement op de Veluwe

E-biken helemaal iets voor u? Bij ons kunt u een e-bike tour maken, dineren en overnachten in één arrangement! Geniet van de bossen, heidevelden en al het andere moois wat de Veluwe te bieden heeft. De e-bike geeft een fantastische mogelijkheid om optimaal te genieten van uw fietstocht over de Veluwe. Vanaf het kasteel kunt u verschillende fietstochtjes maken in de omgeving. Deze fietstochten zijn ook goed te combineren met een bezoek aan het oude stadscentrum van Harderwijk of een tussenstop aan het Veluwemeer. Al met al genoeg redenen om er lekker op uit te trekken met de e-bike in de omgeving van dit prachtige kasteel.

Het Hotel

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur. Onze 24 Comfort eenpersoonskamers meten circa 17 vierkante meter en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras. De 22 Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27 vierkante meter. Onze 4 Executive tweepersoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi. De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen. Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed

Kasteel De Vanenburg is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

KasteelkasteelTuinCulinairCulinairRestaurantTuinkasteelRestaurantLandgoed2persoonskamerHet KasteelKamerKasteel de VanenburgKasteel de VanenburgKasteel TuinKasteel de Vanenburg
10/10
beoordeling
10 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 10
M. E. Terpstra
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-04-2018 17:13

Het was helemaal prima. Fietsen deden het goed. Kamer prima. Diner en ontbijt voortreffelijk. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. We kunnen het iedereen aanraden.

Over Onze partner

Algemeen

Dit prachtig gelegen kasteel biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Er is ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. Het kasteel beschikt over 52 hotelkamers, verspreid over het gehele landgoed.

Faciliteiten

De hotelkamers bevinden zich in afzonderlijke hofjes in de tuinen rond het kasteel en staan garant voor rust en privacy. De kamers beschikken over een eigen terrasje en zijn allemaal gelijkvloers. Tevens beschikken alle kamers over een minibar, koffie/thee faciliteiten, televisie, telefoon en gratis Wifi.

Ligging

Het kasteel is gelegen aan de rand van de Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed. Het kasteel ligt op een kilometer afstand van station Putten. Het kasteel biedt gratis shuttleservice van en naar station Putten. Tevens is het kasteel goed bereikbaar voor auto’s en kunt u op het eigen parkeerterrein gratis parkeren. Er zijn 300 parkeerplaatsen aanwezig.

Omgeving

In de omgeving kunt u heerlijk genieten van veel fiets- en wandelroutes. Ook het gezellige centrum van Putten is een bezoek waard. Putten heeft een aangrijpende oorlogshistorie. Een historie die nog veel te ontdekken is in Putten. Tevens ligt Nationaal Park De Hoge Veluwe op slechts 30 kilometer afstand. Andere aanraders zijn de historische binnenstad van Harderwijk en de binnenstad van Amersfoort, het Dolfinarium, de Apenheul of Paleis het Loo.

" Het was helemaal prima.
Fietsen deden het goed. Kamer prima. Diner en ontbijt voortreffelijk.
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. We kunnen het iedereen aanraden. "

Anoniem 22-04-2018 17:13

foto