Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Verwen uw Valentijn met een top avondje uit - Show in Amsterdam

Het warm kloppend hart van Amsterdam omarmt Valentijnsdag. In een romantische setting kunt u genieten van een 3-gangen Surprise Sharing Dinnershow voor 2 met Lovesongs from all over the world.

vanaf € 39,50 p.p.
Showgirl tijdens dinnershow
Showgirl tijdens dinnershow
Avondje top entertainment
Nadja
Dinnershow Winter Wonder land
Entertainment bij uw Amsterdamse dinnershow

Bij deze romantische Valentijnsshow in Amsterdam is inbegrepen:

  •  3 gangen surprise sharing Diner
  •  Dinnershow
  •  Romantische setting
  •  Glaasje bubbles bij binnenkomst

Prijs: € 39,50 p.p.
Minimum aantal personen: 2

De prijs van deze dinnershow in Amsterdam is geldig op 14 februari 2017.

Valentijnsdag Surprise Sharing Dinnershow

Het warm kloppend hart van Amsterdam omarmt Valentijnsdag op 14 februari vanaf 19:00 uur.

Romantiek in Amsterdam

In een romantische setting kunt u genieten van een 3-gangen Surprise Sharing Dinnershow voor 2 met Lovesongs from all over the world.
Tijdens deze speciale show avond langs Memory lane, gepresenteerd door Croonerette La Sirene en Maestro pianist Roberto, serveren wij onze mooiste gerechten om samen te delen bij romantisch kaarslicht.

Verras uw partner en wij verwelkomen u met een glaasje bubbels bij binnenkomst.

Avondje theater met uw Valentijn

Op zoek naar een unieke locatie met een onovertroffen ambiance op zo'n speciale dag als Valentijsdag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door het prachtige art-deco interieur zal er altijd intieme en warme sfeer hangen. Wat ook fijn is voor u, is dat we op 450 meter van het Centraal Station zitten en zich in onze buurt diverse hotels bevinden.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Showgirl tijdens dinnershowAvondje top entertainmentNadjaDinnershow Winter Wonder landEntertainment bij uw Amsterdamse dinnershow

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Theater Restaurant hartje Amsterdam

Welkom bij Amsterdams mooiste en lekkerste theaterrestaurant. Laat u verbazen door onze verrassende culinaire en theatrale combinatie, voor een perfect avondje uit.Onze stal van artiesten, ons hartelijk personeel, onze smakelijke keuken en onze authentieke ambiance met prachtige art-deco warm interieur, maken uw bezoek aan het Paleis van de Weemoed tot het perfecte avondje of middag uit.

Faciliteiten

De locatie biedt plaats voor 95 personen voor de dinnershow. Wij bieden ook buffet aan voor maximaal 120 personen. Bar en terras aanwezig, rondom ons theater podium staan de tafels gedekt zodat er interactie is met het publiek en de artiesten. Wij bieden onze locatie ook aan voor partijen, recepties en op maat gemaakte feesten.

Ligging

Het Paleis bevindt zich in de historische binnenstad van Amsterdam. Het heeft een uniek en sfeervolle ligging in het beroemde wallengebied (red light district) op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, de Dam en parkeergarage Oosterdok.

Omgeving

Historische binnenstad van Amsterdam, er is geen associate met het Red Light (wallen). Gelegen aan de oude stadsgracht in de historische binnenstad van Amsterdam.

Amsterdam

Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto