Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Pinkster- Diner buffet arrangement

Zin om met Pinksteren gezellig met het hele gezin of familie een middagje te genieten met een activiteitenprogramma en lekker eten? Dan bent u hier aan het juiste adres. Diversen gezellige activiteiten voor volwassenen en voor de kinderen is er het super grote Speelparadijs met meer dan 1000M2 [..]

vanaf € 38,50 p.p.
Balspel
Balspel
Entertainment
Boerenhoeve
Schieten
Boerenhoeve
Catering
Boerenhoeve

Bij dit Pinksterarrangement is inbegrepen:

  •  Activiteiten zoals bijvoorbeeldboog-, buks-schieten, levend-tafel-voetbalspel, kippenvangen, rokkenvoetbal
  •  Koud en Warm buffet
  •  Onbeperkt eten en drinken
  •  Gratis toegang tot het Speelparadijs Binkie

Prijzen:
Volwassenen: € 38,50 p.p.
Kinderen van 2 en 3 jaar: € 7,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 10 jaar: € 15,00 p.p.

De prijs van dit Pinksterarrangement is geldig op 20 en 21 mei 2018.

Pinksteren

Zin om met Pinksteren gezellig met het hele gezin of familie een middagje te genieten met een activiteitenprogramma en lekker eten? Dan bentu hier aan het juiste adres.Diversen gezellige activiteiten voor volwassenen en voor de kinderen is er het super grote Speelparadijs Binkie metmeer dan 1000M2 speel plezier! De koks bereiden voor u een overheerlijk buffet met veel lekkernijen.

Altijd feest! dus ook met de Pinksterdagen

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Zondagmiddag Pinkster programma

13:30 uur: Ontvangst met Koffie, thee en ranja met iets lekkers.

14:00 uur: Opening van de middag en is “Binkie-4-You”, speelparadijs met meer dan 1000 m2 speelplezier geopend. Voor alle kinderen eenware traktatie. Voor de volwassenen is het even lekker bijpraten of genieten van de gezellige activiteiten, zoals boog-, buks-schieten, levend-tafel-voetbalspel, kippenvangen, rokkenvoetbal enz. De activiteiten worden gespeelt op het activiteitenterrein (bij slecht weer binnen of overdekt).

15:30 uur: Drankje bij de bar.

16:00 uur: De koks hebben inmiddels het buffet gereed en u kunt onbeperkt smullen van allerlei gerechten, zoals diverse soepen en koud -en warm- buffet. Voor de kinderen is er een Kinder-Buffet met frietjes, mini-snacks, appelmoes en natuurlijk pannenkoekjes, die ze zelf mogen versieren. Als afsluiting een ijsje uit onze nostalgische ijscokar. Een compleet verzorgde middag voor jong en oud

(Einde ongeveer: 18:00 uur).

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BalspelEntertainmentBoerenhoeveSchietenBoerenhoeveCateringBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto