Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Op een bijzondere manier Pinksteren beleven met een all-in diner buffet en activiteiten

Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van onze luxe Pinkster-diner-buffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie Pinksteren te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen (en volwassenen).

vanaf € 42,50 p.p.
buffet
buffet
Carrera Racebaan
Carrera Racebaan
kinderfeestje langlaufen
klimmen
Handboogschieten
zaal
segway rijden
Langlaufen
ecotour op de Veluwe
curling
Handboogschieten
Polysport

Dit Pinksterarrangement is inclusief:

  •  Verschillende activiteiten
  •  Bier, wijn, fris en warme drankjes
  •  Pinksteren-diner-buffet
  •  Nagerechten buffet

Prijs: € 42,50 p.p. 
Kinderen t/m 3 zijn gratis.
Kinderen van 4 t/m 11 betalen 50%. 

Dit Pinksterarrangement is geldig op 20 en 21 mei 2018.

Op een bijzonder manier Pinksteren vieren op de Veluwe

Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van onze luxe Pinkster-diner-buffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie Pinksteren te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen (en volwassenen).

Programma

Tussen 14.30 en 15.00 uur bent u van harte welkom.

Om 15.00 uur staan we klaar bij de verschillende activiteiten: klimmen, luchtdruk pistoolschieten, mega carrera racebaan, Segway rijden, handboogschieten, langlaufen, curlen en tennissen. Ook maken wij een leuke speelhoek voor de hele kleintjes! De drankjes waar u uit kunt kiezen zijn pils (jupiler), wijn, fris en warme drankjes.

Tegen 16.30 uur wordt de uitgebreide Pinksteren-diner-buffet geopend. Zorgt u er wel voor dat de kinderen af en toe wat eten? Door alle activiteiten wordt dat nog wel eens vergeten!

Rond 20.00 wordt het diner afgesloten met een geweldig nagerechten buffet.

Wilt u ook blijven slapen?

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe.

In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Wilt u met Pinksteren dus na het diner niet meer naar huis rijden, informeer dan naar de mogelijkheden om dit arrangement te verlengen met een overnachting met ontbijt!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

buffetCarrera RacebaanCarrera Racebaankinderfeestje langlaufenklimmenHandboogschietenzaalsegway rijdenLanglaufenecotour op de VeluwecurlingHandboogschietenPolysport

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto