Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Met Pasen weekendje genieten in Giethoorn

Pasen is altijd de aftrap voor de lente. Vogeltjes fluiten, het groen is alweer goed zichtbaar. Verwen u zelf met de Paasdagen en kom een weekendje genieten in het mooie en rustieke Giethoorn.

vanaf € 76,50 p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen
Hotel de Jonge
Hotel de Jonge
de Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
De dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge

Dit Paasarrangement in Giethoorn is inclusief:

  •  Bij aankomst wordt u gastvrij ontvangen met een lentecocktail
  •  3 overnachtingen op een 2-persoonskamer met douche en toilet
  •  3x een uitgebreid ontbijtbuffet (met een Paasbest tintje)
  •  Op alle 3 de avonden geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in ons sfeervolle restaurant
  •  Dorpsnatuur rondvaart in een overdekte rondvaartboot
  •  Vrijkaarten voor een bezoek aan een steengoed museum
  •  Toeristisch informatiepakket

Prijs: € 229,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit Paasarrangement is geldig vanaf vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april 2018.

Vier Pasen op een andere wijze

Een kale boom krijgt weer een frisgroene kleur, de lentekriebels zorgen voor een goed humeur. De bloesem staat volop in bloei de natuur laat zich gaan, vogels zingen uit volle borst de lente breekt aan. Met familie en vrienden genieten van dit mooie moment. Bij ons in sfeervol Giethoorn wordt u echt verwend. Viert u Pasen dit jaar eens op een geheel andere wijze!

Sfeervol genieten in Giethoorn

Dit sfeervolle, romantische hotel met een persoonlijke sfeer en gastvrijheid is prachtig gelegen aan de rand van het oude karakteristieke dorp Giethoorn en natuurlijk aan het water.

Comfortabele kamers

Het hotel beschikt over 15 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Hotel de Jongede Dames van de JongeHotel de JongeDe dames van de Jongede Dames van de Jongede Dames van de JongeHotel de Dames van de Jongede Dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto