Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Paasarrangement - Kom tafelgrillen met Pasen op de Veluwe

Er even tussenuit met het gezin tijdens de paasdagen? Geen druktes thuis maar wel zin om gezellig samen te eten? Boek dan deze Paasaanbieding en kom met z'n allen gezellig tafelgrillen.

vanaf € 29,95 p.p.
familie
familie
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek

Bij dit paasarrangement is inbegrepen:

 •  Tafelgrillen (3-gangen)
 •  Kinderen kunnen een paashaas schilderen

Prijs: € 29,95 p.p.
Per kind € 15,95 (4 jaar t/m 11 jaar).
Kinderen tot en met 3 jaar gratis.

Komt u ook nog een uurtje bowlen voor maar € 30 per uur per baan!

Dit Paasarrangement is geldig op 1 en 2 april 2018.

Paasarrangement - Kom tafelgrillen met Pasen op de Veluwe

Er even tussenuit met het gezin tijdens de paasdagen? Hier bent u aan het goede adres. De kinderen kunnen paashaasjes versieren en natuurlijk komt de paashaas ook!

Genieten op de Veluwe

Vakantie in Nederland saai? Niet als u naar De Boshoek gaat. De Boshoek is omringd door de staatsbossen. Vanaf het vakantiepark zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen of te wandelen. 

De Veluwe biedt vele bezienswaardigheden om te bezoeken. Denkt u aan het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe of de Koningin Julianatoren. Door haar centrale ligging zijn deze attracties eenvoudig bereikbaar vanaf De Boshoek. Wij helpen u graag uw uitstapje te plannen. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa?

Kindvriendelijk genieten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit park zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas weleens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Tafelgrillen

Heerlijk aangekleed paasbuffet met o.a.

We starten met: 

 •  Stokbroden, breekbroden, tapenaden, paasbrood en kruidenboter.
 •  Tomatensoep (vegetarisch) 
 •  Pastasalade van kip of tonijn, rundvleessalade, eierensalade en aardappelsalade.

Vervolgens kunt u heerlijk gaan tafelgrillen:

 •  Varkenshaas, Black Angus burger, biefstuk, kipfilet, kippenvleugels, mini slavink  en  varkenslapje.
 •  Zalm filet, tonijn filet en gamba’s.
 •  Paprika, uien, champignons, courgettes.
 •  Diverse koude sauzen

Als afsluiting hebben wij een Paasdessert naar keuze:

 •  Verrassing van de chef
 •  Huisgemaakte tiramisu
 •  Dame blanche
 •  koffie met bonbons
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

familieRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de Boshoek

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto