Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Gezellig dineren op de Veluwe met familie en vrienden tijdens de Paasdagen- All in Paasbuffet!

Er even tussenuit met het gezin tijdens de paasdagen? Geen druktes thuis maar wel zin om gezellig samen te eten? Boek dan deze Paasaanbieding en kom met z'n allen genieten van het All in Paasbuffet.

vanaf € 39,95 p.p.
Proef
Proef
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Proef
Proef
Proef
Proef

Bij dit paasdiner is inbegrepen:

 •  Heerlijk All in Paasbuffet

Prijs: € 39,95 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar € 16,95 p.p. Kinderen onder de 4 jaar eten GRATIS van de kinderkaart (maximaal twee kinderen per volwassenen)

Komt u ook nog een uurtje bowlen voor maar € 30,- per uur per baan!

Dit Paasdiner is te boeken voor 1 en 2 april 2018.

Kom dineren met Pasen op de Veluwe

Met de Paasdagen een gezellig avondje uit met familie en vrienden? Geen druktes thuis, maar wel overheelijk genieten van een All In Buffet samen? Dan hebben wij het perfecte familiearrangement voor! 

Boek dit Paasbuffet vandaag nog voor 1 en 2 april 2018.

Genieten op de Veluwe

Vakantie in Nederland saai? Niet als u naar deze gezellige locatie midden in de Veluwse natuur gaat die omringd is door de staatsbossen. Vanaf het vakantiepark zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen of te wandelen. 

De Veluwe biedt vele bezienswaardigheden om te bezoeken. Denkt u aan het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe of de Koningin Julianatoren. Door haar centrale ligging zijn deze attracties eenvoudig bereikbaar vanaf De Boshoek. Wij helpen u graag uw uitstapje te plannen. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa?

Wilt u na uw paasdiner ook blijven slapen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Kindvriendelijk genieten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit park zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas weleens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Het Paasbuffet ziet er als volgt uit:

Voor

 •  Diverse Broodsoorten met roomboter, kruidenboter, heksenkaas en tapenades
 •  Diversre minigerechtes: O.a. carpaccio, gerookte zalm, lente wraps
 •  Ardennenham met Cantalope
 •  Salades: O.a. Home made aardappelsalade, gerookte kip salade, rundersalade, en pastasalade

Live Cooking Hoofd

 •  Gebakken zalm
 •  Ossenhaasmedaillons
 •  Scharrelkipschotel (met champignongs, gebakken spek, krielaardappeltjes, knoflook en Perzik
 •  Diverse Sauzen: O.a. dilleroomsaus, thijmknoflooksaus
 •  Diverse bijgerechten zoals: groente (wortel, prei en venkel) witlofrolletjes, aardappelgarnituur en gebakken champignons

Nagerecht

 •  Diverse cakes
 •  Brownies, muffins en spekkoek
 •  Roomijs
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

ProefRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekProefProefProefProef

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto