Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daags heerlijk Paasarrangement in Zuid Limburg

Wilt u er even lekker tussen uit met de Paasdagen Kom dan naar het gezellige Zuid-Limburg? Geniet van de eerste tekenen van het voorjaar in dit prachtige gebied!

vanaf € 74,75 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er is 1 review gegeven. 8.0
Hotel Gulpen
Hotel Gulpen
Heerlijk dineren
Genieten in het Heuvelland
Deluxe kamer
Deluxe kamer
Restaurant
Voorzijde hotel in Gulpen
Culinair genieten
Voorzijde hotel in Gulpen
Romantisch dineren

Bij dit 3-daags Paasarrangement is inbegrepen

 •  Paasgeschenk op de hotelkamer
 •  Ontvangst met een feestelijk welkomstaperitief
 •  2 overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
 •  Een feestelijk 4-gangen paasmenu op Paaszondag
 •  Een 3-gangen diner op de andere avond
 •  Saillant Tapaswandeling op een middag naar keuze (10 km door het prachtige Heuvelland, inclusief een tapashapje op iedere pauzelocatie)
 •  Toeristisch informatiepakket

Prijs: € 149,50 p.p. op basis van een 2-persoons comfort kamer.

De prijs van dit paasarrangement is geldig met aankomst op 31 maart of 1 april 2018.

Liever 4 dagen genieten van het Paasarrangement?

 •  Paasgeschenk op de hotelkamer
 •  Ontvangst met een feestelijk welkomstaperitief
 •  3 overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
 •  Een feestelijk 4-gangen paasmenu op Paaszondag
 •  Een 3-gangen menu op de andere 2 avonden
 •  Saillant Tapaswandeling op een middag naar keuze (10 km door het prachtige Heuvelland, inclusief een tapashapje op iedere pauzelocatie)
 •  Toeristisch informatiepakket

Prijs: € 215,00 op basis van 2 personen op een comfort kamer.

De prijs van dit paasarrangement is geldig met aankomst op 30 of 31 maart 2018.

Overige informatie

 •  De genoemde tarieven zijn exclusief Tax & handling fee à € 3,45 p.p.p.n.
 •  Alle prijzen zijn o.b.v. de comfort kamer. Voor andere kamertypes geldt een toeslag.
 •  Eenpersoonstoeslag: € 35,00 per nacht

Kindertarieven (mits slapend bij 2 volwassenen op de kamer):

 •  Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 35,00 per nacht voor een extra bed inclusief ontbijt (diner en drankjes in overleg en tegen bijbetaling)
 •  Kinderen van 12 tot en met 15 jaar betalen 70% van de arrangementswaarde
 •  Kinderen vanaf 16 jaar worden berekend als volwassenen.

Pasen in Zuid Limburg

Samen met Familie, vrienden of lekker het met gezin genieten van de Paasdagen? Dat is iets wat zeker goed gaat komen in de prachtige omgeving waar ons hotel gevestigd is. Op toeristisch gebied neemt Gulpen een heel bijzondere plaats in. Het stadje biedt een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met verwarmde terrasjes, waar het na een drukke winkeldag heerlijk toeven is. Tevens bepaalt de Gulpener Bierbrouwerij de smaak van het met trots gebrouwen Limburgs bier.

De Omgeving

Het Geul- en Gulpdal is het mooiste landschap in Nederland. Wij in Zuid-Limburg wisten dit natuurlijk al lang, maar nu heeft de Stichting Natuur en Milieu maar liefst 5 sterren toegekend aan ons mooiste stukje Nederland! Hier wordt u getrakteerd op een scala van prachtige vergezichten. Fietsen, wandelen of gewoon genieten zijn absoluut de sleutelwoorden! U kunt u vanuit ons hotel volop genieten van natuur, sport en cultuur. Van fascinerende wandelingen langs de Geul of van routes door de weilanden met de smalle klaphekjes. Van fiets- tochten over het mergelplateau of van verschillende, heel natuurlijk gelegen golfbanen. Van het weldadig badderen in het heilzame bronwater van Thermae 2000 of van een kolenmijn- verkenningstocht onder de grond. En natuurlijk mag u niet vergeten een bezoekje te brengen aan cultuurstad Maastricht, speelstad Valkenburg of Domstad Aken. In 15 minuten ligt elk vakantiedoel binnen uw bereik. En u geniet van top tot teen, van panorama’s en details, van rust en recreatie.

Kamers & Faciliteiten

Het hotel beschikt over 40 prachtig en duurzaam ingerichte kamers en suites. U kunt heerlijk dineren in het aangename en sfeervolle restaurant Entre Nous en aansluitend een goed glas wijn drinken bij de open haard. Het hotel beschikt tevens over een bar/lounge waar u kunt genieten van een lekker drankje en hapje. Hotel Gulpen ligt in het hart van het nostalgisch, authentieke en Bourgondische stadje Gulpen met uitzicht op de "Gulperberg", daar waar het Gulpener bier met trots gebrouwen wordt. Na een ingrijpende renovatie opende Hotel Gulpen op 1 april 2009 haar deuren! De nieuwe inrichting en het rijke interieur sluiten perfect aan bij de oorspronkelijke uitstraling en sfeer van het pand en het prachtige stadje Gulpen.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Hotel GulpenHeerlijk dinerenGenieten in het HeuvellandDeluxe kamerDeluxe kamerRestaurantVoorzijde hotel in GulpenCulinair genietenVoorzijde hotel in GulpenRomantisch dineren
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Gerrit Gerritsen
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
06-04-2013 17:51

Jammer dat het diner de tweede dag in een ander hotel moest worden gebruikt.

 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

Dit hotel is een jong, eigenzinnig en modern hotel in hartje Heuvelland. Met onze duurzame insteek weten wij ook zeker dat onze toekomstige generaties net zo kunnen genieten van het leven als dat wij doen. Wij stellen alles in het werk om onze omgeving zo min mogelijk te bezwaren met de uitoefening van ons vak: gastvrijheid!

Faciliteiten

Het beschikt over 40 prachtig en duurzaam ingerichte kamers en suites.

Small twin: basic kamer, voorzien van twin beds, badkamer met douche, flatscreen TV, bureau met telefoon en gastenkluisje.

De Comfort kamers beschikken allen over twin beds, badkamer met douche, flatscreen TV, bureau met telefoon en gastenkluisje.

De Deluxe kamers zijn ruimer van opzet en zijn voorzien van een douche of bad, föhn, flatscreen TV, bureau met telefoon, gastenkluisje en koffie- en theefaciliteiten.

De Junior Suites zijn voorzien van een luxe zitje met fauteuils, bad, föhn, flatscreen TV, bureau met telefoon, gastenkluisje en koffie- en theefaciliteiten. Enkele Junior Suites beschikken over een Javaans hemelbed, anderen over een luxe dakterras!

U kunt heerlijk dineren in het aangename en sfeervolle restaurant ‘Entre Nous’ en aansluitend een goed glas wijn drinken in de duurzaam ingerichte lounge.

Het gehele hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Ligging

Gulpen is ontstaan op een kruispunt van oude wegen en op een punt waar rivierdalen Geul en Gulp bij elkaar komen. Het uitzicht vanaf de "Gulperberg", met zijn 156 meter hoogte, is absoluut indrukwekkend.
Gulpen is gelegen in het centrum van de "Euregio", luttele minuten van plaatsen als Maastricht, Valkenburg, Parkstad, Luik, Hasselt, en Aken.
U kunt u vanuit ons hotel volop genieten van natuur, sport en cultuur. Van fascinerende wandelingen langs de Geul of van routes door de weilanden met de smalle klaphekjes. Van fiets- tochten over het mergelplateau of van verschillende, heel natuurlijk gelegen golfbanen. Van het weldadig badderen in het heilzame bronwater van Thermae 2000 of van een kolenmijn- verkenningstocht onder de grond.

Omgeving

Het Geul- en Gulpdal is het mooiste landschap in Nederland. Wij in Zuid-Limburg wisten dit natuurlijk al lang, maar nu heeft de Stichting Natuur en Milieu maar liefst 5 sterren toegekend aan ons mooiste stukje Nederland! Hier wordt u getrakteerd op een scala van prachtige vergezichten. Fietsen, wandelen of gewoon genieten zijn absoluut de sleutelwoorden!
Op toeristisch gebied neemt Gulpen een heel bijzondere plaats in. Het stadje biedt een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met verwarmde terrasjes, waar het na een drukke winkeldag heerlijk toeven is. Tevens bepaalt de Gulpener Bierbrouwerij de smaak van het met trots gebrouwen Limburgs bier.

" Jammer dat het diner de tweede dag in een ander hotel moest worden gebruikt. "

Anoniem 06-04-2013 17:51

foto