Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

5 daags kerstarrangement - Het ultieme kerstgevoel in de Weerribben

Met kerst lekker een paar dagen weg met familie? Verblijf in een luxe villa en geniet tijdens de kerstdagen van een heerlijk brunch, buffet en gourmet.

vanaf € 44,17 p.p.p.n.
Reisduur 7 dagen Er zijn 2 reviews gegeven. 9.5
Villa op de Weerribben
Villa op de Weerribben
Fun in het zwembad
Gezellig tafelen
Lekker even een drankje
`t Binnenhof
Krantje erbij
Bar
Gezellig tafelen
Vakantiepark
Familiedag in de Weerribben
Lekker eten
Restaurant

Bij dit kerstarrangement is inbegrepen:

 •  4 Overnachtingen in een villa (4 of 6 persoons)
 •  1 x Ontbijt
 •  1x een kerstontbijt
 •  1x afscheidsontbijt
 •  Winterse maaltijd
 •  1x Plate
 •  Kerstbrunch en 4-gangen buffet
 •  Kerstgourmet

Prijzen:
4 personen vanaf € 265,00 p.p.
Kinderen t/m 11 jaar vanaf € 190,00 p.p.

Kerstarrangement met alleen verzorging tijdens de kerstdagen is de prijs vanaf € 215.00 p.p.

De prijs van dit kerst arrangement is geldig met aankomst op 23 december 2019.

Het ultieme kerstgevoel

Met kerst lekker een paar dagen weg met familie? Verblijf in een luxe villa en laat u volledig in de watten leggen, waardoor u in alle rust kunt genieten van de feestdagen. Lekker eten, gezellig samen zijn, mooie omgeving dat zijn de ingrediënten voor het ultieme kerstgevoel.

Het programma

23 december: Winterse maaltijd
24 december: Ontbijt en Plate naar keuze in de woning
1e kerstdag: kerstontbijt en kerst 4-gangenbuffet
2e kerstdag: Kerstdagbrunch en kerstgourmet
27 december: Afscheidsontbijt

Boerenhofstede

Door de vele faciliteiten en de activiteiten om en nabij het park is bijna alles mogelijk. In de boerenhofstede vindt u het gezellige binnenzwembad waar de kinderen heerlijk kunnen zwemmen of waar u zelf ontspannen baantjes kunt trekken. Buiten vindt u tevens de tennisbaan, waar u naar hartenlust een balletje kunt slaan. Op het terras van Restaurant 't Binnenhof kunt u genieten van een hapje en een drankje, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin of lopen op het water in de aquabubble. Door de 2 visvijvers is het park ook uitermate geschikt voor een visvakantie!

Nieuw dit jaar is het Klimbos (ook open tijdens de kerstvakantie), Arrow Battle en boogschieten.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Villa op de WeerribbenFun in het zwembadGezellig tafelenLekker even een drankje`t BinnenhofKrantje erbijBarGezellig tafelenVakantieparkFamiliedag in de WeerribbenLekker etenRestaurant
9.5/10
beoordeling
9.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
10.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Ron van Eijsden
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
08-01-2018 11:22

Wij vinden het 5-daagse kerstarrangement in de Weerribben uitstekend! Onze complimenten aan Wilco Verschuren en zijn team, die met het goede eten en de uitstekende service ons verblijf tot een absoluut succes hebben gemaakt. Wij komen hier zeker terug!

 • 8.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 10.0
gebruiker 10
marian van gerwen
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-01-2018 10:41

We hebben met kerst 2 huisjes gehad met het kerstarrangement. we waren met 8 volwassenen en 5 kinderen. We hebben echt genoten en zijn tot en met verwent. Complimenten voor het gehele arrangement. TOP...

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

" Wij vinden het 5-daagse kerstarrangement in de Weerribben uitstekend! Onze complimenten aan Wilco Verschuren en zijn team, die met het goede eten en de uitstekende service ons verblijf tot een absoluut succes hebben gemaakt. Wij komen hier zeker terug! "

Ron van Eijsden 08-01-2018 11:22

Meer leuke uitjes

foto