Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Genieten & Beleven in Limburg met Hemelvaart

Genieten van schitterende vergezichten, terrasje pakken, het lentegevoel opsnuiven! Kortom, een lang weekend weg en genieten met Hemelvaart in Zuid-Limburg.

vanaf € 96,67 p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen
Hotel met Uitzicht over het Gulpdal
Hotel met Uitzicht over het Gulpdal
Hotelkamer
Culinair genieten
Restaurant
Wijn restaurant
Hotel Gerardushoeve
Dineren met uitzicht over het Gulpdal
omgeving
Romantiek in Zuid-Limburg
Romantisch dineren in Zuid-Limburg
Genieten op het terras

Bij dit Hemelvaartarrangement is inbegrepen:

  •  U verblijft in een van onze comfortabele hotelkamers
  •  Iedere ochtend een heerlijk Limburgs ontbijtbuffet
  •  Op donderdag geniet u van een zomerse barbecue op onze binnenhof
  •  Op vrijdagmiddag genieten van koffie met Zoete Zonde proeverij in de Gatrotheque
  •  Op zaterdag Bubbels & Bites in onze sfeervolle hotellounge
  •  Aansluitend een 4-gangen Asperge Natuur Puur menu in ons restaurant
  •  Overige avonden een 3-gangen keuzemenu in ons restaurant
  •  Reiswijzer van Zuid - Limburg met leuke trips en tips
  •  Een uitgebreide wandelkaart met 6 routes vanaf het hotel

Prijzen:
5 dagen / 4 nachten € 370 p.p.p.a. 
4 dagen / 3 nachten € 290 p.p.p.a. 

De prijs van dit Hemelvaart arrangement in Zuid-Limburg is geldig met aankomst op woensdag 29 of donderdag 30 mei 2019.

Hemelvaart in Zuid-Limburg

Er staat weer een heerlijk hemelvaartarrangement op u te wachten, zodat u deze dagen in ons mooie Zuid - Limburg kunt doorbrengen samen met uw vrienden of familie.

Het Hotel

Het hotel beschikt over een gezellige bar, waar de traditionele Limburgse bieren nog op fust geschonken worden, een binnenhof met een mooi terras, waar het van het voor- tot het najaar goed toeven is. In onze wintertuin geniet u elk seizoen van een ander uniek uitzicht over het Gulpdal.

Het hotel is in de Euregio gelegen, centraal tussen Aken, Maastricht en Luik, van winkelen tot wandelen, van museum tot theater, van uitgaan tot uitslapen, er is voor elk wat wils. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes die u leiden door het prachtige landschap en de unieke dalen van het Heuvelland. Het is een waar eldorado voor wandelaars, zeker omdat een terrasje of een gezellig café nooit ver weg is.

Het hotel biedt u per seizoen schitterende arrangementen, alle streken seizoenproducten, als ook activiteiten aan. Boekt u half pension, dan geniet u iedere avond in ons Panorama Restaurant van een 3- of 4-gangendiner. Ons restaurant ligt op 4 autominuten of 25 minuten loopafstand van ons hotel. Onze gratis schuttle service brengt u graag op en neer. Ontdek zelf dat ons hotel alles in huis heeft om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen in een prachtig decor.

Kamers

Onze meer dan ruime hotelkamers, zijn modern ingericht en beschikken over een badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn, een apart woongedeelte met TV, koelkast, waterkoker. 

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Hotel met Uitzicht over het GulpdalHotelkamerCulinair genietenRestaurantWijn restaurantHotel GerardushoeveDineren met uitzicht over het GulpdalomgevingRomantiek in Zuid-LimburgRomantisch dineren in Zuid-LimburgGenieten op het terras

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over HotelhetUitzicht.nl

Algemeen

Gelegen in een oase van rust en tegen het decor van glooiende heuvel. Dit Hotel met fantastisch uitzicht onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen in de groene weilanden, verblijft u in één van onze ruime hotelkamers. Het uitgebreide Bourgondische ontbijtbuffet maakt uw verblijf compleet.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een gezellige bar, waar de traditionele Limburgse bieren nog op fust geschonken worden, een binnenhof met een mooi terras, waar het van het voor- tot het najaar goed toeven is. In onze wintertuin geniet u elk seizoen van een ander uniek uitzicht over het Gulpdal. Het hotel is in de Euregio gelegen, centraal tussen Aken, Maastricht en Luik, van winkelen tot wandelen, van museum tot theater, van uitgaan tot uitslapen, er is voor elk wat wils. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes die u leiden door het prachtige landschap en de unieke dalen van het Heuvelland. Het is een waar eldorado voor wandelaars, zeker omdat een terrasje of een gezellig café nooit ver weg is.

Kamers

Een verblijf in Gerardushoeve is een verblijf in een oase van rust en ruimte. Het hotel biedt een grote variëteit aan kamers en dus vindt u gegarandeerd een kamer die bij u past. Of u nu kiest voor traditionele gezelligheid of een trendy kamer: stuk voor stuk zijn ze comfortabel en bieden ze voldoende ruimte en beschikken ze over een eigen balkon of terras (met uitzondering van de trendkamers). Alle kamers zijn bovendien voorzien van een apart woon- en slaapgedeelte, badkamer met douche en toilet, föhn, tv en radio. Een koelkastje, glaswerk en waterkoker maken uw kamer compleet. Wij zijn een rookvrij bedrijf, uiteraard zijn alle kamers dat ook.

Ligging

Hotel Gerardushoeve onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen. Vanuit uw kamer geniet u van een wijds uitzicht over het Gulpdal.
Restaurant Gerardushoeve ligt boven op de Eperheide te Epen, slecht 4 autominuten vanaf het Hotel. Tussen 18.00u en 20.00u brengt onze shuttle bus u bij dagelijkse aanmelding graag naar het restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto