Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje Texel - Kamperen, Puzzelen, Picknicken, Barbecuen

Wilt u eens een alternatieve overnachting op Texel en elkaar op een andere manier leren kennen? Dan staat dit all- in arrangement met leuke activiteiten en een overnachting in tenten garant voor een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

vanaf € 109,75 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Ontbijt strandpaviljoen
Ontbijt strandpaviljoen
flora
Teso
Tandem Texel

Bij dit groepsuitje op Texel zit inbegrepen:

  •  Overtocht TESO
  •  Tandemtocht met picknick op een leuke plek
  •  Bezoek aan Schipbreuk en Juttersmuseum Flora
  •  Tent, campinggeld en toeristenbelasting (zelf slaapzak en luchtbed mee)
  •  BBQ en ontbijt in een strandpaviljoen
  •  Volleybalnet op het strand
  •  Dorpspuzzeltocht
  •  Busvervoer van camping naar TESO
  •  Terugreis met TESO
Prijs: € 109,75 p.p. inclusief BTW. Deze prijs geldt bij 50 personen.

Bij 15 personen is de prijs € 144,75 p.p. inclusief btw.
Bij 25 personen is de prijs € 139,75 p.p. inclusief btw.
Bij 35 personen is de prijs € 124,50 p.p. inclusief btw.

Een aanvullende feestavond op het strand is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een feestavond op maat voor u.

Wilt u met uw groep met een touringcar thuis opgehaald worden en weer veilig worden thuis gebracht?
Omdat wij samenwerken met een partner op Texel kunnen wij dat voor een interessant tarief, informeert u gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Veelzijdig groepsuitje, net even anders

Bent u op zoek naar een uitje waar u nog lang over zult napraten? Dan is dit arrangement een absolute aanrader.

Op de tandem het eiland Texel over

Nadat u op Texel aankomt stapt u op de tandem voor een tocht over het eiland. Als de tandems zijn uitgedeeld gaat u met de route in de hand op pad. Samen op de tandem vergt toch wel wat samenwerking. Veel leuker dan alleen op de fiets, samen trapt u sneller en zult u eerder bij het eindpunt zijn! U fietst naar een plek waar een heerlijke picknick voor u klaar staat.

's Middags brengt u met de tandem een bezoek aan Schipbreuk en Juttersmuseum Flora. In het grootste juttersmuseum ter wereld komt de bezoeker ogen tekort. Gejutte spullen uit een periode van zo’n 70 jaar zijn hier bij elkaar gebracht. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Dat wordt smakelijk vertelt door een echte jutter.

De dagafsluiter is een gezellige barbecue in het strandpaviljoen.

Nachtje Kamperen

Met een club vrienden of een bedrijfsafdeling kamperen in de Texelse duinen? Wakker gemaakt worden doorroepende fazanten en nieuwsgierige duinkonijnen? Het kan allemaal. Wij zorgen voor de tent(en), u neemt zelf een slaapzak en een luchtbed mee.

Na een bijzondere nacht te hebben doorgebracht in legertenten, die wij speciaal voor u opzetten, ontbijt u in het strandpaviljoen. Hierna gaat u nog op stap voor een puzzeltocht in het dorp, waarna de bus u later weer naar Teso brengt.

Evenementenbureau Texel

Wie op stap gaat naar Texel wil verwend worden. En daar leent Texel zich prima voor. Texel is ons werkgebied, we kennen de weg als geen ander. Daarom vindt u bij ons de leukste Texelse uitjes.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Ontbijt strandpaviljoenfloraTesoTandem Texel

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Ontdek Texel op een bijzondere manier!

Wie op stap gaat naar Texel wil verwend worden. En daar leent Texel zich prima voor! Texel is ons werkgebied, we kennen de weg als geen ander. Daarom vindt u bij ons de leukste Texelse uitjes.

Uitjes specialist op het Waddeneiland

Bijna niks is onmogelijk! Wij zijn met Waddengoud bekroond en zijn gastheer Nationaal Park Duinen van Texel

Wij regelen alles!

Wij werken met de eilanders die de mooiste kronkelpaadjes vinden naar idyllische plekken op het Texelse strand, in de duinen of het bos. Voor jullie regelen we het beste menu bij dat bijzondere restaurant. Een fietstocht met goede fietsen. Stappen jullie liever op de authentieke Solex of in een Texelse TukTuk? Dat kan ook. Of je nu al picknickend wilt proeven van de heerlijkste lokale producten, dorpjes wilt verkennen of de dag wilt afsluiten met een Texelse bierproeverij: we kunnen alles voor jullie regelen. Willen jullie na een heerlijke uitje op het eiland nog niet naar huis? Geen probleem, dan verzorgen we er een overnachting erbij.

Nederland in het klein

De uitjes op Texel kunnen zijn: op het strand, in het bos, in het dorp, noem maar op. Ze noemen Texel niet voor niets Nederland in het klein.

Texel

Ieder uur vertrekt er een boot vanaf Den Helder naar het waddeneiland Texel. In 20 minuten bent u over en kunt u genieten van het veelzijdige eiland. Fietsen, wandelen, heerlijke strandwandelingen maken, dorpjes als De Koog of Den Burgh bezoeken. Er is genoeg te beleven voor een lang weekend of heerlijke midweek.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto