Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Ontdek het gezellige Maastricht - Exclusief nachtje weg in een klooster

Op zoek naar een bijzonder nachtje weg? Dit 5-sterren designhotel ligt in het centrum van Maastricht, is gevestigd in een 15e-eeuws klooster en is één van de meest unieke hotels van Nederland.

vanaf € 182,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
kruisheren
kruisheren
winebar
entresol
binnentuin
klooster
winebar
interieur
interieur
lounge
suite
badkamer
badkamer
kruisheren
kruisheren
kruisheren
kamer

Dit bijzondere weekendje Maastricht is inclusief

  •  Limburgs welkomstdrankje in de Wine bar
  •  Stadsgids op de kamer bij aankomst
  •  4-Gangendiner in Kruisherenrestaurant (exclusief dranken)
  •  1x Overnachting
  •  Uitgebreid ontbijtbuffet
  •  Souvenir op de avond voor vertrek

Prijs: vanaf € 182,50 p.p. op basis van een tweepersoonskamer

De prijs van dit bijzondere weekendje Maastricht is geldig t/m 31 december 2018.

Bijzonder nachtje weg in Maastricht

Op zoek naar een bijzonder nachtje weg? Dit 5-sterren designhotel ligt in het centrum van Maastricht, is gevestigd in een 15e-eeuws klooster en is één van de meest unieke hotels van Nederland.

Het hotel

In het centrum van Maastricht, op een steenworp afstand van het Vrijthof, staat het voormalige 15e eeuwse klooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot één van de mooiste hotels van Nederland. Een hotel waar historie en design elkaar ontmoeten. Het designhotel is uw thuishaven tijdens een zakelijk bezoek of weekendje Maastricht.

Het uitgebreide ontbijt vindt plaats op de entresol. Deze ruimte is gelegen in het schip van de kerk en biedt een hemels uitzicht door de indrukwekkende glas-in-lood ramen.

Kamers

Dit designhotel telt 60 moderne, comfortabele hotelkamers. Geen kamer is hetzelfde. Een kunstwerk en persoonlijk gedicht maken iedere kamer uniek. De inrichting van het designhotel is een creatie van de internationaal bekende interieurarchitect Henk Vos samen met internationale ontwerpers zoals Le Corbusier, Philip Starck en Ingo Maurer.

Alle hotelkamers zijn voorzien van een speciaal door Henk Vos en Auping ontworpen bed. De designkamers zijn standaard uitgerust met tv, broekenpers, safe, internetaansluiting, haardroger en minibar.

De hotelkamers zijn verspreid over het voormalige kloostergebouw, de poortwachterswoning en het moderne Casa Nova, een staaltje kunst van eigentijdse architectuur

Culinair

Restaurant
In het schip van de kerk bevindt zich de entresol. Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht. De glas-in-lood ramen van het voormalige kerkkoor en de eigentijdse lichtobjecten die door de lucht lijken te zweven zorgen voor een betoverend licht. Op de entresol serveren wij ontbijt, lunch en diner uit een pure en regionaal georiënteerde keuken. Vanaf deze plek heeft u goed zicht op de historische plafond- en muurschildering. Bij mooi weer kunt u lunchen onze intieme pandhof. Natuurlijk kunt u rekenen op culinair vakmanschap en Limburgse gastvrijheid.
Het restaurant is beoordeeld met 12 punten van Gault Millau.

Wijnbar
In het koor van de voormalige kerk is op een unieke wijze een wijnbar met een bovengrondse wijnkelder gerealiseerd. Vele flessen liggen te rusten in de schitterende glazen wijnkelder. Een kelder die niet alleen functioneel is, maar ook decoratief als wand. De wijnbar is voor iedereen toegankelijk. De rode banken nodigen u uit om even te gaan zitten voor een goed glas wijn, maar ook voor een kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai.

Terras
Het terras op de intieme Pandhof nodigt u uit om even rustig bij te komen van een dagje Maastricht, te genieten van een lunch of gewoon een heerlijk glas Ruinart Champagne tijdens het avondzonnetje.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

kruisherenwinebarentresolbinnentuinkloosterwinebarinterieurinterieurloungesuitebadkamerbadkamerkruisherenkruisherenkruisherenkamer

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Bijzonder overnachten in een Klooster in Maastricht

In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot een hotel. Een hotel waar historie en design elkaar ontmoeten. Het designhotel is uw thuishaven tijdens een weekendje Maastricht.

De kamers en de faciliteiten

Het hotel telt 60 moderne, comfortabele hotelkamers. Geen kamer is hetzelfde. Een kunstwerk en persoonlijk gedicht maken iedere kamer uniek. De inrichting van het designhotel is een creatie van de internationaal bekende interieurarchitect Henk Vos samen met internationale ontwerpers zoals Le Corbusier, Philip Starck en Ingo Maurer.

Alle hotelkamers zijn voorzien van een “Kruisheren” bed. Dit is een speciaal door Henk Vos en Auping ontworpen bed. De designkamers zijn standaard uitgerust met tv, broekenpers, safe, internetaansluiting, haardroger en minibar.

De hotelkamers zijn verspreid over het voormalige kloostergebouw, de poortwachterswoning en het moderne Casa Nova, een ‘staaltje’ kunst van eigentijdse architectuur. Het uitgebreide ontbijt vindt plaats op de entresol. Deze ruimte is gelegen in het schip van de kerk en biedt een hemels uitzicht door de indrukwekkende glas-in-lood ramen.

Genieten tussen hemel en aarde

Midden in de kerk op de entresol van het restaurant kunt u de hele dag door genieten van hemelse creaties in een schitterende entourage. Wine bar Rouge & Blanc is de plek voor een goed glas wijn of kop koffie. Bij mooi weer ben u van harte welkom op ons intieme Pandhof.

Parkeren

Tijdens uw verblijf is het mogelijk om uw auto te (laten) parkeren in een beveiligde parkeergarage in de directe nabijheid van het hotel (betalend).

Maastricht

De zuidelijke stad Maastricht is met het Vrijthof, de Maas en zijn karakteristieke steegjes een geweldige stad om te ontdekken. Voor een weekendje weg, een actief stadsspel of rondvaart langs de stad zult u zich in Maastricht geen moment vervelen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto