Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Weekendje weg in het Strandhotel in Egmond aan Zee

Voor een heerlijk weekendje genieten, direct aan het strand, lekker uitwaaien, een wandeling door de duinen of op het strand, genieten op een terrasje of een fietstocht maken. Vanuit dit schitterende nieuwe strandhotel, op 10 meter van het strand, is het heerlijk vertoeven aan de Hollandse kust.

vanaf € 55,- p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen
Weekend
Weekend
Het strand lopen in Egmond aan Zee
Terrasje pakken in Egmond
Plein in Egmond aan Zee
Uitzicht Schelpenzand
Strand
Uitzicht vanaf de vuurtoren
Hotelaanzicht vanaf het strand
Aanzicht Hotel Golfzang
Receptie
Lobby
Receptie
Heerlijke hotelkamer met zeezicht
Badkamer in Hotel Golfzang
Badkamer in Hotel Golfzang
Uitzicht vanuit de hotelkamer
Duinwandeling maken
Familie genieten op het strand

Dit weekendje weg arrangement is inclusief:

  •  3 Overnachtingen
  •  3x een heerlijk ontbijtbuffet

Prijzen:
Van 1 januari t/m 1 maart, 4 maart t/m 19 april en 1 november t/m 30 december:

Prijs: € 165,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Op 2 en 3 maart, van 22 april t/m 29 mei, 2 t/m 7 juni, 10 t/m 19 juni, 23 juni t/m 11 juli en 29 september t/m 31 oktober:
Prijs: € 210,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Van 12 juli t/m 28 september:
Prijs: € 255,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Dit arrangement is niet te reserveren tijdens feestdagen en speciale evenementen.

Meerprijs 1-persoonskamer is € 25 per nacht
Meerprijs kamer met zeezicht € 30,00 per nacht.
Meerprijs voor een hond € 15,00 per nacht.

3-persoonskamer: 3e persoon 0 t/m 2 jaar gratis en 3 t/m 14 jaar 50% korting.
Familiekamers en kamers met bad op aanvraag.

Parkeren
In Egmond geldt betaald parkeren van 1-3 t/m 31-10. U kunt parkeren in onze parkeergarage, op basis van beschikbaarheid, voor € 12,50 per nacht.

De prijzen van dit Weekendje weg in Egmond aan Zee zijn geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Weekendje weg en genieten aan het strand in Egmond aan Zee

Voor een heerlijk weekendje genieten, direct aan het strand, lekker uitwaaien, een wandeling door de duinen of op het strand, genieten op een terrasje of een fietstocht maken. Vanuit dit schitterende nieuwe strandhotel, gelegen op 10 meter van het strand, is het heerlijk vertoeven aan de Hollandse kust.

Nieuw 4-sterren hotel aan het strand

Vanuit dit strandhotel kunt u heerlijk genieten van het strand en de zee. Het hotel is gelegen op slechts 10 meter van het strand. Op de begane grond van het hotel bevindt zich het restaurant met serre en een fraai uitzicht op zee. Het ontbijt is in buffetvorm en ’s avonds kunt u hier uitstekend dineren.

Kamers met schitterend uitzicht op zee

De 144 hotelkamers zijn luxe ingericht en beschikken over televisie, telefoon, airco, kluisje, koffie & thee faciliteiten en een badkamer met douche, toilet en föhn. Een aantal kamers bieden een schitterend uitzicht op zee.
De kamers beschikken over een balkon en een gratis Wifi-verbinding. Op de begane grond bevindt zich een aantal kamers waar honden zijn toegestaan, u dient deze kamers tijdig te reserveren.

Restaurant

In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Dit staat elke ochtend voor u klaar van 7.30 tot 10.30 uur.

's Avonds bent u hartelijk welkom voor een smaakvol diner.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

WeekendHet strand lopen in Egmond aan ZeeTerrasje pakken in EgmondPlein in Egmond aan ZeeUitzicht SchelpenzandStrandUitzicht vanaf de vuurtorenHotelaanzicht vanaf het strandAanzicht Hotel GolfzangReceptieLobbyReceptieHeerlijke hotelkamer met zeezichtBadkamer in Hotel GolfzangBadkamer in Hotel GolfzangUitzicht vanuit de hotelkamerDuinwandeling makenFamilie genieten op het strand

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Prachtig gelegen strandhotel in Egmond aan Zee

Dit strandhotel heeft in mei 2014 haar deuren geopend en ligt prachtig op 10 meter van het strand. Op de begane grond van het hotel bevindt zich het restaurant met serre en een fraai uitzicht op zee.

Kamers met schitterend uitzicht op zee

De 144 hotelkamers zijn luxe ingericht en beschikken over televisie, telefoon, airco, kluisje, koffie & thee faciliteitenen een badkamer met douche, toilet en föhn. Een aantal kamers bieden een schitterend uitzicht op zee. De kamers beschikken over een balkon en een gratis Wifi-verbinding. Op de begane grond bevindt zich een aantal kamers waar honden zijn toegestaan, u dient deze kamers tijdig te reserveren.

Restaurant

In het sfeervolle Restaurant kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Dit staat elke ochtend voor u klaar van 7.30 tot 10.30 uur. Neem na een strandwandeling plaats in onze serre voor koffie met appelgebak of een van de lunchgerechten. Met de terras heaters aan en een dekentje erbij geniet je al vroeg in het seizoen van de elementen aan de Noordzee kust, strandweer of niet..... het is hier heerlijk vertoeven. Kom binnen, neem plaats, voel je thuis en geniet van een sfeervolle locatie met fantastisch uitzicht.

Parkeren

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren van 1-3 t/m 31-10. Van 1-11 t/m 28-2 is parkeren gratis.

U kunt ook parkeren in de parkeergarage van het hotel. Parkeren in de parkeergarage is op de aankomstdag mogelijk vanaf 15.00 uur en kost voor hotelgasten € 12,50 per nacht.
Dit is op basis van beschikbaarheid. Op de dag van vertrek dient u het parkeerterrein uiterlijk 12.00 uur te verlaten.

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto