Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2-daags Familieuitje in Flevoland - Bezoek Walibi Holland inclusief Hotelovernachting

Bent u op zoek naar een leuk Familieuitje met het hele gezin? Bezoek Walibi Holland voor spanning en sensatie en blijf slapen in een comfortabel hotel.

vanaf € 54,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er is 1 review gegeven. 9.0
Achtbaan
Achtbaan
Hotel kamer
Restaurant
Carpaccio
Fietsen
Lunch
Restaurant
Hotelkamer
Bovenaanzicht hotelkamer
Restaurant
Green
Bovenaanzicht van uw hotel
Dorhout Mees

Bij dit 2-daagse pretpark arrangement is inbegrepen:

  •  1x Uitgebreid ontbijtbuffet
  •  1 Overnachting in een comfortabele kamer
  •  Toegang tot Walibi Holland
  •  Gratis parkeren
  •  Gratis WIFI
  •  Gratis fietsroutes

Prijs: vanaf € 54,50 p.p. op basis van een comfortabele hotelkamer.

De prijs van het pretpark arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Hard gaan

Hard gaan in Walibi Holland, het kan in de polder met als afsluiting heerlijk tot rust komen in een comfortabel hotel met de volgende dag een uitgebreid ontbijt.

Comfortabel, aangenaam en gastvrij

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Voor ieder wat wils

Als je bang bent voor attracties die over de kop gaan, dan is dit park niks voor jou! Dit pretpark is geschikt voor de echte durfhalzen! Alle attracties zijn hoog, snel en zijn erg steil! Het pretpark is wereldwijd populair en trekt vele bezoekers. Er zijn meer dan 40 attracties. Ook zijn er shows te bewonderen.

Attracties
Er zijn veel ”coole” attracties, zoals het wordt genoemd. Tijdens een warme dag is het heerlijk om in één van de coole attracties af te koelen. Ga in de Splash Battle, Crazy River of El Rio Grande.

Waterfun is hier zeker gegarandeerd!
Kom je met de familie naar het pretpark? Geniet dan de hele dag samen van meer dan 40 attracties en shows. Ga samen met je familie in de houten achtbaan Robin Hood of ga varen met de Hudson Bay of zweven in de Super Swing.

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de kleine kids. Kom met je vriendjes naar Fibi’s Bubble Swirl of ga mee op avontuur in Squad’s Stunt Flight in Walibi Play Land. Of ga samen met je vriendje in de Rattle Snake, spannend!

Degene die van spanning houden, zijn aan het goede adres in Walibi Holland. Maak een ritje in de Xpress. Dit is een achtbaan die alleen bestemd is voor de echte waaghalzen! De achtbaan lanceert je met een topsnelheid in een sensationele ride.

Nieuw is Lost Gravity in Walibi Holland!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

AchtbaanHotel kamerRestaurantCarpaccioFietsenLunchRestaurantHotelkamerBovenaanzicht hotelkamerRestaurantGreenBovenaanzicht van uw hotelDorhout Mees
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Chantal Straatman
43 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-08-2015 21:23

Wij hadden een overnachting met de eerste dag Walibi en de tweede dag het Dolfinarium. Wij waren heel tevreden over de hele gang van zaken van boeking tot en met het verblijf in de beide parken en het hotel. Het ontbijt in het hotel was zeer uitgebreid. Zelfs onze beide zonen (16 en 17 jaar) waren zeer enthousiast over alles.

Over Onze partner

Algemeen

Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten, u kunt overnachten in het hotel dat beschikt over 44 kamers en culinair genieten in het restaurant. Voor een familieweekend, actief groepsuitje of romantisch nachtje weg kunt u hier heerlijk vertoeven.

Kamers en Faciliteiten

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Wij willen onze gasten op hun gemak stellen en verwennen. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Het hotel heeft 44 kamers en heeft ook 1 familiekamer voor 6 personen.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige hotelbar, prachtig restaurant, 54- holes golfbaan, schietbanen en een Adventurepark.

Ligging

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Dorhout Mees stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep! Wij bieden diverse schiet, team building en golfactiviteiten aan. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie.

" Wij hadden een overnachting met de eerste dag Walibi en de tweede dag het Dolfinarium. Wij waren heel tevreden over de hele gang van zaken van boeking tot en met het verblijf in de beide parken en het hotel. Het ontbijt in het hotel was zeer uitgebreid. Zelfs onze beide zonen (16 en 17 jaar) waren zeer enthousiast over alles. "

Chantal Straatman 22-08-2015 21:23

foto