Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Super Weekendje met Hap en Snap ontdekkingsdag - Origineel weekendje weg

Voor een uniek weekendje Giethoorn en omgeving boekt u deze weekendaanbieding me op zaterdag een hap en trap dag door de omgeving. Een culinaire aanrader. Op zondag kunt u Giethoorn per boot verkennen.

vanaf € 126,25 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er is 1 review gegeven. 8.0
Watersnip Lodge
Watersnip Lodge
Watersnip
Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn
Sloep
Eetcafe Giethoorn
Punteren in Giethoorn
giethoorn

Dit super Weekendje met Hap en Snap ontdekkingsdag is inclusief:

 •  Barbecue of gourmet
 •  2 x Ontbijt
 •  Hap en Trap ontdekkingsdag
 •  2 Overnachtingen
 •  Onbeperkt gebruik elektrosloep tijdens verblijf
 •  Toeristenbelasting 
 •  Schoonmaakkosten 
 •  Servicekosten

De prijs bedraagt € 252,50 p.p. (zonder elektrosloep). Alle onderstaande periodes zijn met sloep

 •  Van 6 juli tm 31 augustus +€ 35,00 p.p. 
 •  Meivakantie/Hemelvaart/pinksteren + 35,00 p.p. 
 •  Van 01 november t/m 20 december - € 55.00 p.p.
 •  Van 21 december t/m 6 januari 2019 prijs op aanvraag

MIDWEEK AANBIEDING: Aankomst op ma/di/wo (m.u.v. juli en augustus) - € 20,00 p.p.

Toeslagen en Kortingen

Afhankelijk van de periode dat u boekt, kan er een toeslag worden berekend of een korting worden verleend.

De prijs van dit super Weekendje met Hap en trap ontdekkingsdag in Giethoorn is geldig tot 31 december 2019.

Weekendje Hollands Venetie

Giethoorn staat bekend om haar vele waterpartijen en het plezier dat je op, in en aan het water kan beleven. Met dit arrangement leert u Giethoorn op verschillende manieren kennen. U gaat het water van dit pittoreske dorpje bewonderen met uw elektrosloep. Ook te voet en via de culinaire weg zult uw zien, horen en proeven wat Giethoorn en haar omgeving u te bieden heeft. U overnacht in een 4- of 6-persoonslodges aan het water van de Bovenwijde of een combinatie van meerdere lodges.

Ons programma voorstel voor een super Weekendje met Hap en Snap ontdekkingsdag

U arriveertop vrijdag na 15.00 uur. Alle benodigdheden voor een barbecue of gourmet op uw terras aan het water worden naar uw lodge gebracht rond 18.00 uur. U kunt natuurlijk eerst Giethoorn nog met uw eigen sloep gaan verkennen.

Op zaterdagochtend begint de Hap en trap ontdekkingsdag met een heerlijk ontbijt in uw eigen chalet. Om 10.00 uur staan de fietsen voor u klaar om door Giethoorn en haar omgeving te gaan fietsen. In Wanneperveen wordt u bij Belterwiede Restaurant ontvangen met twee kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens fietst u door de Weerribben naar 't Binnenhof in Paasloo waar u gaat genieten van een voorgerecht. Aansluitend kunt u nog even een ronde boerengolf spelen. Vervolgens fietst u weer terug naar Giethoorn waar u bij De Rietstulp stoppen voor een kop soep naar keuze. Aansluitend start de laatste etappe (5 min) naar uw lodge terug. In Eetcafé Giethoorn wordt het hoofdgerecht geserveerd. De afsluiting is een dessert geserveerd in uw eigen lodge

Op zondag wordt om 9.00 uur het Wieden ontbijt bij uw lodge gebracht. Tevens ontvangt u een route kaart voor een vaartocht door Giethoorn Noord, Zuid en het natuurgebied de Wieden. 

U kunt op zondag op ieder gewenst tijdstip vertrekken (vertrek op maandag met ontbijt + 13.50)

Vakantiepark aan meer de Bovenwijde

Dit vakantiepark is prachtig gelegen in het centrum van Giethoorn aan de Dorpsgracht en aan de oever van het meer het Bovenwijde, gelegen in het natuurgebied Weerribben-Wieden. U kunt bij ons overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons lodges. Op het park is een gezellig eetcafé en een speeltuin voor de kinderen.

Giethoorn is het watersport- en recreatiecentrum bij uitstek. U kunt er een rondvaart maken, punteren, zeilen, surfen, kanoën en genieten van rust en stilte in de natuur. Maar Giethoorn is ook het centrum van gezelligheid. Een bezoek is dus zeker de moeite waard. Een modern vakantiepark met rust, ruimte of juist gezellige drukte.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Watersnip LodgeWatersnipVakantiepark GiethoornVakantiepark GiethoornSloepEetcafe GiethoornPunteren in Giethoorngiethoorn
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
7.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Gijs van Santen
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
14-09-2017 10:34

Het weekendje weg hap en trap in Giethoorn is een absolute aanrader. De accommodatie is perfect en het hap en trappen was tot in de puntjes verzorgd. Je kon kiezen wat je wilde eten! Alle medewerkers zowel receptie restaurants super behulpzaam! Ik zeg doen!

 • 7.0
 • 8.0
 • 10.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Het weekendje weg hap en trap in Giethoorn is een absolute aanrader.
De accommodatie is perfect en het hap en trappen was tot in de puntjes verzorgd. Je kon kiezen wat je wilde eten! Alle medewerkers zowel receptie restaurants super behulpzaam! Ik zeg doen! "

Gijs van Santen 14-09-2017 10:34

Meer leuke uitjes

foto