Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Aanbieding: Weekendje weg in Renesse

Genieten van de omgeving, de frisse lucht en een prachtig drie-sterrenhotel. Wat wilt u nog meer? Weg met de drukte, neem even wat tijd voor uzelf!

vanaf € 37,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er zijn 4 reviews gegeven. 8.0
Fietsen in Zeeland
Fietsen in Zeeland
Restaurant
Hotelkamer Zeeland
Entree
Budget kamer
Bar
Terras
Hotelkamer Zeeland
Hampshire Archotel in Renesse Zeeland
Strand van Renesse

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  •  2 Overnachtingen
  •  2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  •  1x Een culinair 2-gangen diner

Prijs: € 75 p.p. aankomst zondag t/m donderdag
€ 89 per persoon, aankomst vrijdag en zaterdag
1-persoonstoeslag: € 20.00 per nacht.

Exclusief toeristenbelasting 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen en niet te boeken in de maanden juli, augustus en september. 

Ontspannen verblijf

Genieten van de omgeving, de frisse lucht en een prachtig drie-sterrenhotel. Wat wilt u nog meer? Weg met de drukte, neem even wat tijd voor uzelf!

De locatie

Renesse ligt centraal aan de lange strook Noordzeestrand die Schouwen-Duiveland heeft. De stranden zijn breed, schoon en zijn opgedeeld in verschillende typen. Zo zijn er familiestranden, natuurstranden, (water)sportstranden en zones voor naaktrecreatie en extreme sporten. Op al deze van karakter verschillende stranden gelden specifieke regels die er voor zorgen dat bezoekers veilig kunnen recreëren. Deze regels staan op borden die zich bij elke overgang bevinden.De Schouwse stranden zijn het hele jaar toegankelijk en ook tijdens de wintermaanden is een bezoek zeker de moeite waard! Goed aankleden en vast in de schoenen staan kan dan nodig zijn! Wanneer u de natuurkrachten trotseert wordt u beloond met een schitterend schouwspel.

Brasserie

In onze brasserie serveren wij verschillende specialiteiten. Deze kenmerken zich voornamelijk door streekproducten uit de regio. Denk maar aan vis, schaal- en schelpdieren uit de Oosterschelde. Wij bieden kwaliteit en diversiteit. U krijgt eerlijke en bovenal heerlijke gerechten! Wij spelen in op de jaargetijden. Komt u ook culinair genieten bij ons?

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Fietsen in ZeelandRestaurantHotelkamer ZeelandEntreeBudget kamerBarTerrasHotelkamer ZeelandHampshire Archotel in Renesse ZeelandStrand van Renesse
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
06-04-2017 15:04

Ruime kamer,basic maar in orde. Zeer vriendelijk personeel. Lekker diner. Beetje lawaaierig in restaurant, maar er zat een grote groep.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
04-11-2016 16:32

Goed geregeld en verzorgd, vriendelijk personeel, mooi hotel. Diner en onbijt goed verzorgd en lekker. Gehorig als buren buiten op het terras zitten

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
08-10-2016 19:29

Het was allemaal zeer naar onze wens

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
14-10-2015 13:11

Prima hotel!

Over Onze partner

Algemeen

Vanuit dit hotel kunt u onder meer genieten van beroemde, brede en schone stranden, van fiets- en wandeltochten in een natuurrijke omgeving en/of van een verdiende rust in de tuin of op het terras.

Restaurant

Brasserie Arc en Bleu vormt voor zowel de gasten van het hotel als voor de omgeving, het culinaire ontmoetingspunt. De onmiskenbaar mediterrane invloed is ook in Brasserie Arc en Bleu weer terug te vinden. In bijzonder uitgesproken smaken en verrassende, ronduit creatieve, gerechten. Maar de keuken heeft ook typisch Zeeuwse invloeden: van het Zeeuwse land en niet in de laatste plaats uit Zeeuwse wateren. Op de kaart treft u voor ieder moment van de dag passende gerechten die gereserveerd worden in het restaurant of op het riante zonneterras.

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Restaurant, Huisdieren toegestaan, Bar, Tuin, Terras, Rookvrije kamers, Familiekamers, Gratis parkeergelegenheid, Verwarming, Golfbaan (binnen 3km), Windsurfen, Fietsvriendelijke omgeving, Wandelen, Fietsen, Duiken, Paardrijden, Vergaderzaal met voorzieningen, Fietsverhuur, Lunchpakket. Hampshire Inn - Renesse biedt 200 m² ruimte voor uiteenlopende soorten van bijeenkomsten. De zalen kunnen tot één geheel worden gecombineerd en voor de 'breaks' kunt u gebruik maken van de intieme, gezellige bar. De nieuwe en moderne kamers zijn allen voorzien van balkon of terras.

Ligging

Het hotel ligt op 1800 meter van het strand op veilige afstand (5 minuten lopen) van het bruisende centrum van Renesse. Duinen, dominiale bossen, vroongronden en natuurgebieden met en zonder water liggen in de directe omgeving. Dichtbij is volop gelegenheid voor actieve (water-)sporten als paardrijden, surfen, duiken, zeilen, etc. Ook kan in de omgeving gegolfd en getennist worden. Het zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland heeft de recreant veel te bieden!

Renesse

Renesse is een van de grote badplaatsen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Met z'n brede en schone stranden is het hier fantastisch vertoeven in alle jaargetijden. Heerlijk wandelen, fietsen, genieten van het strand en het gezellige Renesse ontdekken.

" Goed geregeld en verzorgd, vriendelijk personeel, mooi hotel. Diner en onbijt goed verzorgd en lekker.
Gehorig als buren buiten op het terras zitten "

Anoniem 04-11-2016 16:32

Uw laatst bekeken uitjes
foto