Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daags Culinair arrangement - Proef Zuid-Limburg

Voor de fijnproevers onder ons hebben wij een heerlijk arrangement. U verblijft op een Deluxe kamer en kunt gebruik maken van de sauna met stoombad. Tijdens uw verblijf krijgt u meerdere culinaire hoogstandjes, en om van de omgeving te genieten leveren wij de benodigde toeristische informatie.

vanaf € 79,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Zalm Forel
Zalm Forel
Lobby
Kamer
Bar
Receptie
Badkamer
Hotel Gulpenerland
Hotel Gulpenerland
Canard
Kwartel
Omgeving
Hotel
Miro voorgerecht

Bij dit 3-daagse Culinaire arrangement is inbegrepen:

  •  Ontvangst met een glas Cava
  •  2 overnachtingen in een Deluxe kamer
  •  2x uitgebreid ontbijtbuffet
  •  Culinair 4-gangendiner
  •  Inclusief 4-gangen wijnarrangement
  •  Vrij gebruik van de sauna en het stoombad
  •  Uitgebreid toeristisch informatiepakket, inclusief wandelroutes
  •  Entreekaarten Holland Casino Valkenburg

Prijs op basis van een Deluxe kamer € 159,00 p.p.

€ 5,00 per persoon, per nacht toeslag op vrijdag en zaterdag.

Exclusief tax & handling fee.

De prijs van dit Culinaire arrangementen is geldig tot 31 december 2018.

Fijnproevers

Voor de fijnproevers onder ons hebben wij een heerlijk arrangement. U verblijft op een Deluxe kamer en kunt gebruik maken van de sauna met stoombad. Tijdens uw verblijf krijgt u meerdere culinaire hoogstandjes, en om van de omgeving te genieten leveren wij de benodigde toeristische informatie.

Monumentaal 4-sterren hotel

Dit monumentale 4-sterren hotel is volledig aangepast en met alle moderne gemakken. Een unieke gebouw met een design waar de oude- en nieuwe stijl elkaar ontmoeten. Geniet van de culinaire hoogstandjes van de koks en relax in onze wellness afdeling en dat alles met een warm huiselijk gevoel. We zien er naar uit om u te verwelkomen in het mooiste stukje van Nederland.

Ontdek de omgeving

In het Limburgse Gulpen is veel te doen, naast de historische steden en rijke natuur is er in de stad ook veel te doen. De stad heeft een uitgebreid winkelcentrum met gezellige terrasjes. Voor de actievere onder ons is er ook veel te doen, je kunt naar het subtropische zwemparadijs Moasaqua of klimmen in ROCCA Klim & Adventure Centrum. Kortom voor ieder wat wils.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Zalm ForelLobbyKamerBarReceptieBadkamerHotel GulpenerlandHotel GulpenerlandCanardKwartelOmgevingHotelMiro voorgerecht

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit hotel is het meest stijlvolle hotel in de omgeving van Gulpen waarin luxe en ambiance centraal staan. Het bijzondere viersterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand dat volledig is aangepast aan hedendaagse wensen. Een unieke plek waar in het design heden en verleden zijn samengebracht.

Kamers

Het hotel beschikt over vierendertig schitterende hotelkamers. Alle kamers zijn luxe en sfeervol ingericht. Fris en modern, maar met een klassieke uitstraling. Elegante gordijnen contrasteren met robuuste vloerbedekking en de weldadig opgemaakte bedden met de efficiënte inrichting. U zult

Faciliteiten

Wij verwelkomen u graag in restaurant Miró voor een culinair diner of u geniet van een drankje en hapje in onze sfeervolle lounge met open haard, bar of op het terras.

Beschikt over een intieme wellnessruimte waar u kunt genieten van een Finse sauna, een Turks stoombad, stortdouche en voetenbad. Daarnaast beschikt het hotel over stijlvolle vergaderkamers die geschikt zijn voor uiteenlopende gelegenheden.

Omgeving

De omgeving biedt eindeloos veel mogelijkheden om uw verblijf volledig naar uw wensen in te richten. Het hotel is gelegen in het dorp Gulpen, middenin het kloppende hart van het beroemde Limburgse Heuvelland. Gulpen ligt aan de rand van de Gulperberg in het stroomgebied van de riviertjes de Gulp en de Geul. Voor liefhebbers van natuur, cultuur en historie is in deze omgeving veel te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto