Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Scootertocht en overnachten op de Veluwe

Op pad met een elektrische scooter over de Veluwe voor een puzzeltocht en dit schitterende natuurpark verkennen en aansluitend blijft u lekker slapen zodat u ook 's avonds kunt genieten met z'n allen en er een heerlijk avondje van kunt maken, eten en drinken (all-in).

vanaf € 124,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er zijn 4 reviews gegeven. 8.5
E-scooteren op de Veluwe
E-scooteren op de Veluwe
Polysport
escooter
Escooteren
buffet
Anders overnachten
Polysport
Anders Overnachten
Chalet
Chalet
Vriendinnenweekend

Deze scootertocht met overnachting is inclusief

  •  1 Overnachting
  •  1x Een uitgebreid ontbijt
  •  1x Een 3-gangen diner inclusief drankjes tot 01.00 uur
  •  Ontvangst met koffie/thee en Veluwegebak met slagroom
  •  E-scooter Puzzeltocht

Prijs: € 124,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Minimaal 8 personen

Toeslagen:

  •  Toeslag op zaterdag: € 10,00 per persoon
  •  Toeslag 1-persoonskamer: € 10,00 per kamer per nacht
  •  Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.

De prijs van deze scootertocht met overnachting is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Optioneel bij te boeken
Diverse lunchesinfo € 9,75
Sorbet € 4,-

Lekker op pad met de e-scooter

Op pad met de elektrische scooter over de Veluwe voor een puzzeltocht inclusief bijzondere overnachting, eten en drinken (all-in).

Lekker toeren over de Veluwe

U wordt rond 14.00 uur verwacht bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. De koffie en het gebak staan al klaar. Na het inchecken gaat u, na deskundige uitleg, op pad voor een E-scooter puzzeltocht. Het team dat het eerste terug is wint. U bent rond 17.30 uur weer terug. Na het eten, het 3-gangen diner, worden de winnaars gehuldigd. De rest van de avond kunt u zelf invullen. U kunt ook uw eigen programma samenstellen, dat kunt u van tevoren aangeven. Wacht niet langer en boek dit uitje!

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

E-scooteren op de VeluwePolysportescooterEscooterenbuffetAnders overnachtenPolysportAnders OvernachtenChaletChaletVriendinnenweekend
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 10
Liesbeth Stigter
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-05-2018 10:36

Super gehad, van het ontvangst tot het weg gaan. Zeker een 10 voor de kok.

gebruiker 8
Rita Mulder
58 jaar
gebruiker Aanbevolen
30-08-2015 15:46

De locatie was schitterend. Personeel was heel klantvriendelijk. Eten en drinken goed. Overnachting in het houten chalet was ook prima. De scootertocht was ook goed en het weer was voortreffelijk dat deed er ook erg veel aan. Kortom een heel gezellige avond-dag.

gebruiker 8
ton Jenneskens
60 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-07-2014 18:04

Was erg gezellig en goed verzorgd

gebruiker 8
Irma Uden
gebruiker Aanbevolen
05-12-2013 14:24

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Diverse lunchesinfo € 9,75
Sorbet € 4,-

" Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd. "

Irma Uden 05-12-2013 14:24

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto