Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

4-daags Genieten arrangement in het Zuid-Limburgse Epen

Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland. Het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent. Kom ook eens deze prachtige omgeving verkennen, fietsen, wandelen, gezellig een terrasje pakken en geniet van uw verblijf in dit stijlvolle 4-sterren hotel in Epen.

vanaf € 83,- p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen Er is 1 review gegeven. 8.0
Genieten van een afternoon tea
Genieten van een afternoon tea
Heerlijke Limburgse vlaai
Achterzijde van Hotel Creusen
lounge
Deluxe kamer
openhaard
Gastenzaal
Tuinzijde
Kamer
Hotel Creusen in Epen
Genieten in het Heuvelland

Dit 4-daags Genieten in Zuid-Limburg arrangement is inclusief:

  •  3 overnachtingen
  •  Welkomstdrankje bij aankomst
  •  Elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet
  •  2 x Een (h)eerlijk diner
  •  Wij bieden u een kaart met routebeschrijvingen aan
  •  Wij serveren u een traditionele afternoon Tea in de lounge of in de tuin

Prijs: € 249,00 p.p. op basis van een 2-personen op een kamer.
Prijs: € 375,00 p.p. op basis van 1 persoonsbezetting.

Toeslagen:

  •  Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.d.
  •  Kamer met balkon € 13,00 per nacht
  •  Junior Suite € 30,00 per nacht
  •  Appartement suite € 48,00 per nacht

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

4-daags arrangement Aangenaam Zuid-Limburg

Kom naar het Zuid-Limburgse Epen om volop te genieten van het heuvellandschap, heerlijk te fietsen of te wandelen. Met dit 4-daags arrangement kunt u echt even genieten.

Genieten in Limburgs Epen

Genieten in een heerlijk stijlvol 4 sterren hotel in Epen, in het Zuid Limburgse Heuvelland met sfeer, rust en comfortabele kamers. In het restaurant kunt u (h)eerlijk eten van gerechten met een Limburgs tintje.

Wandelen en fietsen kunt u te kust en te keur in de omliggende heuvels van het prachtige Zuid Limburg. Het hotel heeft een eigen schaduwrijke tuin en een ruime parkeerplaats. U kunt hier als gast gratis gebruik van maken, net als van de WIFI en het binnenzwembad en de sauna.

In de lounge kunt u op uw gemak zitten bij de openhaard of, met uitzicht over het Bovenste Bos, genieten van een Afternoon tea. Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland. Het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent.

In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. En toch hebt u het prettige gevoel een beetje thuis te zijn. Immers, de Limburgers verstaan u zonder problemen. Bovendien zal de Limburgse keuken u vaak bekend voorkomen.

Het 4-sterren hotel en de kamers

Ons hotel heeft alle faciliteiten die bij een 4-sterren hotel horen: moderne kamers, met eigentijds comfort, een lift en een (h)eerlijke keuken. De culinaire verrassingen die hier worden bereid, serveren wij u graag in het sfeervolle restaurant of in de lounge.

Kamers
De kamers zijn zoals u van een 4-sterren hotel kunt verwachten voorzien van eigentijds comfort, een kluisje, kabel TV, minibar, telefoon, Nespresso aparaat en een luxe badkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Alle hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van het binnen-zwembad en sauna.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Genieten van een afternoon teaHeerlijke Limburgse vlaaiAchterzijde van Hotel CreusenloungeDeluxe kameropenhaardGastenzaalTuinzijdeKamerHotel Creusen in EpenGenieten in het Heuvelland
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
W. Hermsen - Peters
gebruiker Aanbevolen
30-09-2009 22:51

een leuk en gezellig verblijf gehad wij twee broers en vier zussen met onze partners goed verzorgt aardige familie mooie omgeving voor herhalingvatbaar.

Over Onze partner

Algemeen

Het hotel is een heerlijk stijlvol 4 sterren hotel in Epen, in het Zuid Limburgse Heuvelland met sfeer, rust en comfortabele kamers. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, sauna en 4 hotel appartementen. In het restaurant kunt u heerlijk eten op culinair niveau. Wandelen en fietsen kunt u te kust en te keur in de omliggende heuvels van het prachtige Zuid Limburg.

Faciliteiten

Het hotel heeft alle faciliteiten die bij een 4-sterrenhotel horen: moderne kamers, met eigentijds comfort, een lift en een zeer goede keuken. De culinaire verrassingen die hier worden bereid, serveren wij u graag in de sfeervolle restaurant of lounge. Het binnenzwembad, de sauna en de fitnessruimte is gratis beschikbaar voor alle hotelgasten. Kamers De kamers zijn zoals u van een 4-sterren hotel kunt verwachten voorzien van eigentijds comfort, een kluisje, kabel TV, minibar, telefoon, Nespresso aparaat en een luxe badkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

Ligging

Het hotel is gelegen aan de rand van het dorp Epen temidden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Vanuit de tuin kunt u genieten van een uitzicht dat enkele kilometers ver rijkt, zelfs tot over de Belgische grens.

Omgeving

Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland. het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent. In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. En toch hebt u het prettige gevoel een beetje thuis te zijn. Immers, de Limburgers verstaan u zonder problemen. Bovendien zal de Limburgse keuken u vaak bekend voorkomen. Epen is de ideale uitvalsvasis voor vele wandel- en fietroutes. Met de auto bent u zo in de steden Maastricht, Aken en Luik. De Voerstreek, de Ardennen en de Eifel zijn eveneens in de naaste omgeving.

" een leuk en gezellig verblijf gehad
wij twee broers en vier zussen met onze partners
goed verzorgt aardige familie mooie omgeving
voor herhalingvatbaar. "

W. Hermsen - Peters 30-09-2009 22:51

foto