Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

SPECIALE AANBIEDING: 3 Dagen heerlijk genieten in Friesland

Genieten van prachtige natuur, wandelen, fietsen en 's avond genieten van een heerlijk 3-gangendiner. Boek nu deze spetterende aanbieding en geniet 3 dagen in Friesland!

vanaf € 54,98 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er zijn 2 reviews gegeven. 8.0
Hert
Hert
Meisje
Fluisterboot
fiets
langs de linde
Omgeving
Biljart
Restaurant bij Holland Inn Wolvega
terras
Lounge
Kamer en Suite
Holland Inn Wolvega
Omgeving Weerribben

Bij deze Speciale hotelaanbieding in Friesland is inbegrepen:

 •  2 overnachtingen
 •  2x ontbijtbuffet
 •  1x welkomstdiner (hoofdgerecht)
 •  1x een 3-gangen keuzemenu
 •  Fietsroute naar Giethoorn en Noordwolde.

Prijs op basis van een 2-persoonskamer:
Januari t/m maart: € 109,95 p.p.
April t/m juni: € 115,95 p.p.
Juli t/m september: € 119.95 p.p.
Oktober: € 115,95 p.p.
November/december: € 109,95 p.p.

Verlenging van dit arrangement is mogelijk. De kosten bedragen € 32,50 p.p.p.n. met ontbijt en € 49,50 p.p.p.n. inclusief ontbijt en diner (3 gangen keuzemenu).

De prijs van deze Speciale hotelaanbieding in Friesland is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Er even lekker tussenuit? Boek dan deze speciale aanbieding!

Dicht bij diverse natuurgebieden waaronder nationaal park de Weerribben, Heerlijkheid de Eese en de Rottige Meenthe treft u het gastvrije Hotel Holland Inn aan.
Een perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en autotochten. Een ideale vakantiebestemming voor zowel een korte- als een wat langere vakantie.

Gezellig en gastvrij hotel in Friesland

Wij beschikken over een brasserie en een a la carte restaurant. Beide met een prachtig uitzicht over de Lindevallei. U zit er gezellig, u eet er heerlijk. Dagverse producten, natuurlijk, waarvan een deel uit de regio afkomstig

Ons hotel was vroeger een zorgcentrum. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementencomplex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoonskamers zijn eigenlijk appartementen. Junior Suites, noemen we ze ook wel. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen! Volop ruimte, volop comfort. Met natuurlijk radio, tv en telefoon en, zo u wilt, fax. Draadloos internet is beschikbaar. Zelf koffie en/of thee zetten op de kamer is ook mogelijk.

Terras, Tuin, Gratis parkeren.

Genieten in de omgeving

In onze omgeving kunt u fantastisch fietsen. Ons hotel beschikt over een ruime keuze aan (gratis) fietsroutes van diverse afstanden.
Heerlijkheid de Eese bijvoorbeeld. Eén van de uitlopers van het Drents-Friese Wold, dat doorloopt tot ver voorbij Appelscha. Of de prachtige eeuwenoude beukenbossen van Oranjewoud.

Maar ook liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij.

In de directe omgeving van Wolvega zijn 13 fraaie wandelroutes beschikbaar, in lengte variërend van 5 tot 18 kilometer. Elk voorzien van een handzame kaart en een duidelijke beschrijving.

U zoekt wat meer cultuur? Wat denkt u van de oude zuiderzeehaventjes als Blokzijl of Stavoren? Of een heerlijk oud dorpje als Oldeberkoop Of een bezoek aan het openluchttheater van Diever, waar Shakespeare jaarlijks geëerd wordt met verschillende professionele voorstellingen.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

HertMeisjeFluisterbootfietslangs de lindeOmgevingBiljartRestaurant bij Holland Inn WolvegaterrasLoungeKamer en SuiteHolland Inn WolvegaOmgeving Weerribben
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
6.0
Activiteiten
7.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
01-06-2014 13:16

het waren prima dagen

gebruiker 8
H.loermans Loermans
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
06-07-2012 12:26

De ligging was goed het hotel was goed Het personeel was zeer vriendelijk en het eten was heerlijk en goed verzorgd

 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 6.0
 • 7.0
 • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

Ons hotel was vroeger een zorgcentrum. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementen- complex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoons-kamers zijn eigenlijk appartementen. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen. Volop ruimte, volop comfort.

Faciliteiten

Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals een radio, een televisie en als u wenst een fax. Internet is beschikbaar via HotSpot. Het is mogelijk om bij ons (ook electrische) te huren. er is een overdekte en afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor de electrische fiets in ons hotel. Wij beschikken over een twintig tal fietsroutes op basis van knooppunten, welke door ons zelf zijn gemaakt. Deze fietsroutes laten u de mooiste plekken van de omgeving zien en u kunt lezen over de historie van de omgeving. Voor de wandelaars zijn ook een aantal routes bij ons verkrijgbaar.

Ligging

Aan de rand van Zuidwest Friesland en de Kop van Overijssel, nabij het Nationaal park De Weerribben vindt U het gastvrije hotel. In de nabijheid van oude Zuiderzeedijkjes in het Westen en de Drentse heuvels in het oosten is dit een uniek hotel. Weststellingwerf, waarvan Wolvega de hoofdplaats is, behoort tot de Friese Wouden en is gedeeltelijk gelegen op de uitlopers van het Drentse zandplateau, rijk aan bos, heide en ongerepte natuurgebieden. Karakteristiek zijn de stroomdalen van de Linde, de Tjonger en de Scheene. Dit gebied grenst aan het bekende natuurreservaat De Weerribben.

Omgeving

U bent te gast in een schitterende omgeving met heel veel afwisseling. Heerlijkheid de Eese bijvoorbeeld. Eén van de uitlopers van het Drents-Friese Wold, dat doorloopt tot ver voorbij Appelscha. Of de prachtige eeuwenoude beukenbossen van Oranjewoud. Liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij. In de directe omgeving van Wolvega zijn 13 fraaie wandelroutes beschikbaar, in lengte variërend van 5 tot 18 kilometer. Elk voorzien van een handzame kaart en een duidelijke beschrijving.

" het waren prima dagen "

Anoniem 01-06-2014 13:16

foto