Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vakantiehuis huren in Giethoorn - Weekend of Midweek genieten

Voor een weekendje weg, weekje genieten of midweek er op uit met familie en vrienden is het in dit vakantiehuis in Giethoorn heerlijk vertoeven. Het vakantiehuis biedt u comfortabele mogelijkheden voor gezelschappen tot 20 personen.

vanaf € 60,- p.p.
vakantiehuis in giethoorn
vakantiehuis in giethoorn
vakantiehuis in Giethoorn
vakantiehuis in Giethoorn
vakantiehuis in Giethoorn
vakantiehuis in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
vakantiehuis in Giethoorn
vakantiehuis in Giethoorn
vakantiehuis in Giethoorn
groepsaccommodatie
Genieten op ons terras in Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Ga mee met de rondvaartboot

Dit Weekend arrangement is inclusief:

Weekend Aankomst vrijdag na 15:00 uur
Vertrek maandag voor 11:00 uur

Prijs t/m 10 personen € 630,00.
Iedere persoon extra € 55,00 p.p.
Ontbijt per dag per persoon € 11,00.

Het is ook mogelijk om volledig verzorgde weekenden te boeken.

Informeer naar de weekendarrangementen en de specials tijdens de feestdagen en muzikale evenementen in augustus.

Midweek of Weekje genieten in Giethoorn?

Week
Aankomst vrijdag na 15:00 uur.
Vertrek vrijdag voor 10:00 uur
Prijs t/m 10 personen € 840,00
Iedere persoon extra € 70,00 p.p.

Midweek
Aankomst maandag na 15:00 uur
Vertrek vrijdag voor 10:00 uur
Prijs t/m 10 personen € 600,00
Iedere persoon extra € 50,00 p.p.

Huisdieren zijn toegestaan met een meerprijs van € 22,50 per huisdier.
De genoemde prijs is inclusief, gas, elektriciteit en water.

Exclusief toeristenbelasting (€ 1,10 p.p.p. nacht), eindschoonmaak (€ 125,00) en bedlinnen à € 8,00 p.p. (verplicht). U dient het huis netjes achter te laten.
Maximaal aantal personen: 20.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Comfortabel recreeren in sprookjesachtig Giethoorn

Giethoorn is een uniek plaatsje in Nederland en wereldberoemd. Dat is niet voor niets! Giethoorn biedt met haar eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben-Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand. Vakantiehuis biedt mogelijkheden voor groepen tot 20 personen op slechts 400 meter van het centrum.

Faciliteiten

De inrichting van vakantiehuis Giethoorn is comfortabel, functioneel en gezellig. Aan de voorzijde biedt het ruime, beschutte terras extra mogelijkheden.

Inrichting De begane grond: Een ruime woonkamer met zithoek, televisie en stereo, open keuken met vaatwasmachine, 2 douches, 2 toiletten en een slaapzaal met 5 éénpersoonsbedden. De 1e verdieping heeft 4 twee persoonskamers, met een eigen douche en toilet en één tussenkamer met een stapelbed.

De 2e verdieping heeft 1 grote slaapkamer 5 éénpersoonsbedden. Ook is er de beschikking over een eigen terras. De afstand tot het centrum is ongeveer 400 meter.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

vakantiehuis in giethoornvakantiehuis in Giethoornvakantiehuis in Giethoornvakantiehuis in Giethoornvakantiehuis in GiethoornOns Restaurant in Giethoornvakantiehuis in Giethoornvakantiehuis in Giethoornvakantiehuis in GiethoorngroepsaccommodatieGenieten op ons terras in GiethoornBootje varen door GiethoornBootje varen door GiethoornGa mee met de rondvaartboot

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto