Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe - leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet

Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen of een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

vanaf € 133,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er zijn 25 reviews gegeven. 8.5
Vriendinnenweekend
Vriendinnenweekend
Polysport
High tea
Finse Calets aan de bosrand
Polysport
Vriendinnenweekend
Chalet
Chalet
Chalet
Chalet
Op de Latten
Langlaufen

Dit gezellige vriendinnenweekend is inclusief:

 •  1 Overnachting
 •  1x uitgebreid ontbijt
 •  1x High Tea
 •  1x Broodtaarten Lunch
 •  1x Een 3-gangen Diner
 •  Cryptische fototocht
 •  Wandeling
 •  Langlaufprogramma OF e-scooter puzzeltocht
 •  Glühwein

Prijs: € 133,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Op basis van een 1 persoonskamer € 160,50 p.p.
Op basis van een 3 persoonskamer € 128,50 p.p.

Toeslagen:

 •  Toeslag op zaterdag: € 5,00 per persoon
 •  Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.

De prijs van dit vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

 

Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-
Fietshuurinfo € 8,50
Veluwe gebak € 2,50
Veluwe Lunch € 15,-
Barbecue € 18,50
Drankjes all-ininfo € 12,-
Oud&Nieuw drank arrangementinfo € 29,50

SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe

Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen of een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

Programmavoorbeeld

Dag 1
Rond 13.00 uur wordt je ontvangen bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. Daarna is het inchecken in onze sfeervolle hotel chalets. Na het inchecken staat er een uitgebreide Veluwse broodtaarten lunch voor jullie klaar. Wij serveren u heerlijke rijkelijk belegde brood "taart punten" met verschillende soorten Veluwe producten waaronder Veluwse coppaham, Veluwe pate, en Veluwe kazen. Ook kunt u genieten van lekkere bospaddestoelensoep. Biologische appelsap en sinaasappelsap mag niet ontbreken.

Middag programma
De korte cryptische fototocht: Jullie worden verdeeld in teams, elk team krijgt 10 spannende opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, daarmee moet bewezen worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 2 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Je krijgt de foto’s mee als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.

Borrelen en prijsuitreiking
Bij terugkomst rond 16.00 is er tijd om even rustig bij te komen van een prachtige wandeling over de Veluwe. Ook is het belangrijkste moment van de dag aangebroken. Welk team is het meest creatief en humoristisch? Wie gaat er vandoor met de prijs?

Diner 
Om 19.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant "Vale Nieuwe". Wij serveren een heerlijk drie-gangen verrassingsdiner. Na het diner kan er even gezellig gekletst worden bij de open haard of aan de bar.

Dag 2:
Ontbijt
Wij serveren een heerlijk ontbijt met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d'orange en een eitje.

Programma
Na het ontbijt is er een keuze promgramma met keuze (van te voren) uit 2 leuke activiteiten; ons spectaculaire, hilarische langlaufprogramma of de unieke, prachtige e-scooter puzzeltocht. Bij het langlaufen staan onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer garant voor veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een ‘Glühweinpauze’ zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Maar let op... er worden filmopnames gemaakt! Voor de e-scooter puzzeltocht ontvang je een rugzak met benodigdheden om deze tocht te kunnen winnen. De GPS vertelt precies waar je naar toe moet. Eenmaal aangekomen bij dat punt, worden er een aantal vragen gesteld via de GPS. Maar let op! Als je het verkeerde antwoord geeft, word je de verkeerde kant opgestuurd. Daardoor maak je misschien meer meters dan het andere team en is de kans op winst verkeken. Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvangt je munten. Verzamel zoveel mogelijk munten en zo min mogelijk kilometers!

High Tea
Om 13.30 uur serveren wij een Veluwse High Tea. Na de high tea zit helaas dit gezellige vriendinnenweekend erop.

 

Verschillende soorten thee, heerlijke luxe hapjes en meer...

Veelzijdige evenementen locatie

U vindt deze locatie aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Het Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten! De bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

VriendinnenweekendPolysportHigh teaFinse Calets aan de bosrandPolysportVriendinnenweekendChaletChaletChaletChaletOp de LattenLanglaufen
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 25 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.2
Ligging
8.3
Prijs / kwaliteit
8.2
Service
8.2
Activiteiten
7.5
Accommodatie
7.6
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
22-11-2017 23:13

Het was een erg leuk, lekker en goed geregeld arrangement!

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
01-11-2017 09:56

Leuk. Goed verzorgd

gebruiker 9
JEJ van den Bliek
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
31-10-2017 23:00

Het was geweldig!

gebruiker 8
Katy V
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-10-2017 19:35

SUPER weekend gehad. Goed georganiseerd en verzorgd.

gebruiker 8
Gonnie Homan
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
04-10-2017 09:44

Zag er leuk uit, prima ontbijt/ eten. Wij hadden pech met de scooters maar dit is helemaal super opgelost. Wij hebben een zeer geslaagd weekend gehad!

gebruiker 9
Ineke van de Veerdonk
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
19-09-2017 13:46

Het was een super leuk weekend. Bijzonder aardig personeel. We zijn niks tekort gekomen! s'Avonds nog aan de bar gezetten met 2 andere groepen, wat heel gezellig was. Zeker een aanrader voor andere groepen!!!

 • 8.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
13-09-2017 11:14

We hebben een super weekend gehad

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
02-07-2017 11:06

Heel leuk samengesteld arrangement! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Genoeg aan eten en drinken. Leuke drankenprijzen. Jammer dat er (bijna) geen andere gasten waren op dat moment. Maar een aanrader voor een "doe ding" voor vriendinnen! Geen moeilijke fysieke inspanningen en toch lekker buiten in de mooie natuur van de Veluwe

gebruiker 8
Saskia van Boxmeer
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
19-05-2017 17:30

Heerlijk in de bossen, eenvoudig huisje maar schoon en verder helemaal prima. Eten wat goed, ontbijt en lunch. Personeel heel erg vriendelijk. Activiteiten, scooter tocht in bossen met gps. super leuk. 1 gps werkte niet maar heeft de pret niet gedrukt.)

 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
12-04-2017 20:51

Hele vriendelijke bediening bij de receptie. De fotocollage die we ontvingen van de wandeltocht was erg leuk. De E-scooter tocht was een aanrader. In een super mooie bosrijke omgeving was dat erg leuk om te doen. De maaltijden waren echt ruim voldoende. Als je nog meer wilde was dat geen probleem, zonder extra kosten.

gebruiker 9
Karin de Laat
38 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
20-02-2017 12:22

Wij zijn heel tevreden over het vriendinnenweekend op de Veluwe. Er waren niet veel andere gasten, maar we hebben het met elkaar erg gezellig gehad. Veel gelachen, zeker bij de activiteiten. We hadden het geluk dat er een dikke pak sneeuw gevallen was. De scootertocht ging niet door, maar het langlaufen was geweldig! We hebben ook heerlijk gegeten, het personeel was vriendelijk en de chalet voldeed ook prima. Dus wij zouden dit arrangement anderen zeker aanraden!

 • 8.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
20-10-2016 22:18

Wat een leuk weekend hebben we gehad! De activiteiten zijn goed georganiseerd en super om te doen en het gebied is prachtig. Gastvrijheid is goed op de accommodatie. De high tea was uitstekend verzorgd, diner ook prima (zeker genoeg en aanpassingen waren mogelijk), ontbijt en lunch op dag 2 waren minder uitgebreid. Het chalet is krap, maar zeker gezellig. Wij hebben een mooie herinnering aan het weekend overgehouden.

gebruiker 8
Nicole Ligthart
40 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-09-2016 13:46

Hoi, We hebben ons welkkomst drankje niet gekregen...voor de rest was alles prima, ik had in het begin er wel een andere voorstelling, vooral van de locatie, maar de activiteiten waren prima! we hadden super weer. gr Nicole

gebruiker 8
Anja De Brouwer
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
20-07-2016 13:06

Wij hebben een super leuk weekend gehad met leuke activiteiten en een hele grote verrassing de wissellijst met fotocollage. Het enige wat we wat minder vonden was het ontbijt, dat zou voor 9.50 echt wel uitgebreider mogen zijn met keuze aan vleeswaren en kaas en misschien wat vers fruit crackers etc. En misschien nog een tipje bij de high tea: clotted cream en jam voor op de scones en vers fruit ipv blikfruit. Verdercsuper geregeld. De e-scootertocht was heel erg leuk

 • 7.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 7.0
gebruiker 9
Joyce de Haan
40 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-05-2016 09:17

Geweldig weekend gehad, goede verzorging, duidelijke begeleiding en heel veel gelachen met mijn 6 vriendinnen! De E-scooter tocht was, op een hagelbui en vergeten handschoenen na, hilarisch en niemand was verdwaald! Puzzeltocht door het bos waarbij foto's werden gemaakt, werden naderhand in een fotocollage aangeboden aan ons, heel leuk idee! Echt een aanrader, complimenten voor Polysport en zijn medewerkers!

gebruiker 9
Aafke van Brug
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-04-2016 10:28

Wij, drie vriendinnen zijn zeer tevreden over ons weekendje weg. Vooral de hele aardige bediening van het personeel heeft ons zeer verrast. Allemaal, van huishouding, bediening tot instructeurs waren heel attent en behulpzaam. Verder waren de opdrachten ook zeer leuk om te doen. Zeker een aanrader om met de familie nog eens naar toe te gaan. Je moet nergens over nadenken, alles is voor je geregeld. Ideaal, geen discussies mogelijk.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
23-04-2016 08:50

Goed verzorgd, erg vriendelijk personeel, veel mogelijkheden!

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
14-10-2015 20:37

Met 6 vriendinnen hebben we een arrangement bij jullie gehad met een overnachting. We vonden het een TOP weekend! Alles was zeer goed verzorgd, personeel is vriendelijk en ontspannen en er wordt rekening gehouden met individuele wensen. De Finse blokhut is erg nieuw, mooi en alle voorzieningen zijn aanwezig. Het eten was erg lekker. De Veluwse bossen kan je via een hek zo naar toe. Echt een aanrader zo'n weekend! Ook als gezin om bijvoorbeeld te langlaufen in het bos.

gebruiker 8
Joke Lock
gebruiker Aanbevolen
21-09-2015 20:33

Goed verzorgd, eten is heel lekker en leuke activiteiten. Een aanrader voor een weekend uit met vriendinnen.

gebruiker 9
Linda
gebruiker Aanbevolen
25-08-2015 21:41

Wij hebben ontzettend genoten van ons vriendinnen weekend op de Veluwe. De chalets zijn niet heel groot maar alles zit erin. Maaltijden waren verrassend goed en we hebben veel gelachen met de activiteiten. En niet te vergeten, de natuur. Wat een prachtig stuk Veluwe rondom Dieren!

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
29-04-2015 10:08

Wij hebben een super weekend gehad op de Veluwe. Zeker voor herhaling vatbaar.

gebruiker 9
Els van der Weerden
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
22-04-2015 13:28

vrdinnenweekend, geweldig goed verzorgd met leuke activiteiten en zeer enthosiaste begeleiders

 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 8.0
gebruiker 8
Jacqueline Mooij
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
01-10-2014 10:28

We hebben hier met acht meiden genoten van dit vriendinnen weekend. Mooie bosrijke omgeving, leuke activiteiten en vriendelijk personeel. Een leuk en goed geregeld arrangement.

 • 9.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 7.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
20-08-2014 18:35

Vriendelijke ontvangst met een glaasje en daarna een uitgebreide, zalige high tea. Ook diner en lunch waren heerlijk en meer dan genoeg! Daarnaast was vooral de scootertocht erg leuk! We werden goed verzorgd en iedereen stond altijd voor ons klaar!

gebruiker 9
Wolfgang Van Cauwenbergh
60 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-03-2014 10:43

Wij hadden een overnachting met activiteiten geboekt voor 6 personen en hebben er echt van genoten. Prima organisatie, zeer vriendelijke medewerkers, goed georganiseerd, eeen aanrader om er eens tussenuit te zijn.

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-
Fietshuurinfo € 8,50
Veluwe gebak € 2,50
Veluwe Lunch € 15,-
Barbecue € 18,50
Drankjes all-ininfo € 12,-
Oud&Nieuw drank arrangementinfo € 29,50

" We hebben een super weekend gehad "

Anoniem 13-09-2017 11:14

Meer leuke uitjes

foto