Enjoy.nl
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daagse Wandelvakantie in Giethoorn - Ontdek het Venetie van het Noorden

Bent u op zoek naar een leuke Wandelroute in Giethoorn? Wij hebben voor u een Super Leuke Wandelvakantie van 3 dagen in Giethoorn samengesteld. Wandel van hotel naar hotel en geniet van de prachtige omgeving. Het mooiste van alles is: bagagevervoer is inclusief!

vanaf € 87,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Wandelen in Giethoorn
Wandelen in Giethoorn
Wandelen in Giethoorn
Giethoorn
Wandelen in Giethoorn
Wandelen in Giethoorn

Dit arrangement is inclusief:

  •  Bagagevervoer (1 koffer p.p.) op de 2e t/m de laatste dag
  •  2 Overnachtingen
  •  2x uitgebreid ontbijt
  •  2x Diner
  •  Wandelroutes

Prijs: vanaf € 175,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Exclusief:

  •  Lunch en drankjes
  •  Toeristenbelasting
  •  Entreegelden
  •  Seizoenstoeslag in april en september van € 3,00 per persoon per nacht
  •  Seizoenstoeslag in mei t/m augustus van € 6,00 per persoon per nacht

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Wandelen rondom Giethoorn

WaterReijk Weeribben Wieden, gelegen in Noorwest-Overijssel, is de thuishaven van bekende plekken als Giethoorn, Blokzijl, Steenwijk, Vollenhove, Nationaal Park Weerribben-Wieden en vele verborgen schatten. 

U start uw wandeling bij één van de 24 startpunten in de directe nabijheid van uw hotel in het WaterReijk. Bij ieder startpunt vindt u een informatiepaneel met daarop de routes en informatie van de directe omgeving. Iedere route heeft een eigen kleur en lengte. Langs de wandelpaden vindt u routepalen met gekleurde pijlen. U volgt de gekleurde pijlen van de door u gekozen route.  Onderweg kunt u de route inkorten of uitbreiden. Het wandelnetwerk is onderdeel van het complete wandelnetwerk in Overijssel. U kunt deze wandelvakantie uitstekend combineren met een dagkaar van de EcoWaterliner (niet inbegrepen).

Programma:

Dag 1: U wordt in de loop van de middag verwacht bij een prachtig **** Hotel in het centrum van Giethoorn voor het diner en eerste overnachting. U kunt natuurlijk al gelijk de omgeving verkennen van het waterrijke gebied.

Dag 2: U kunt de volgende ochtend uitgerust beginnen aan de wandeling door de Weerribben met kanalen en geulen, moerasbossen en hooilanden. Samen met de Wieden vormt de Weerribben het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit is het grootste en mooiste laagveen moerasgebied van Noordwest Europa. Uw tocht eindigt in Steenwijk waar u wordt verwacht voor een heerlijk diner en overnachting bij dit prachtige Art & Wellness Hotel.

Dag 3: Op dag drie wandelt u weer terug naar Giethoorn. Indien u wenst kunt u wandelen naar Blokzijl en daarna per boot naar Giethoorn.

De hotels waar u verblijft:

Dag 1: Het hotel in Giethoorn
Het Hotel in Giethoorn ligt aan Deen rustig watertje in Giethoorn, in het oogstrelende decor van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vanuit de mini-haven kunt u boten huren voor een verkenning van het merengebied en het dorp Giethoorn. Er is gratis wifi en parking aanwezig. U kunt genieten van authentieke biologische gerechten in een modern jasje, pure gerechten met natuurlijke en biologische ingrediënten uit de omgeving.

Dag 2: Het Art & Wellness Hotel in De Bult/Steenwijk
Vlakbij Giethoorn, in een bosrijke omgeving, aan de voet van de Woldberg, ligt dit prachtige **** Art & Wellness Hotel. Overnachten in het midden van de driehoek "Drentse hei, Friese meren en het Natio­naal Park Weeribben-Wieden. Het is de perfecte uitvalsbasis voor uw activiteiten. Fietsen, wandelen of uitwaaien op het water rondom Giet­hoorn. Ook kunt u fietsen huren of gebruik maken van de fietsen op het oplaadpunt.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Wandelen in GiethoornWandelen in GiethoornGiethoornWandelen in GiethoornWandelen in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Genieten op de fiets of te voet in Drenthe

In deze fiets- en wandelprovincie is het heerlijk toeven in mooie hotels. Met onze speciale fietsarrangementen en wandelaanbiedingen gaat u van hotel naar hotel. Wij regelen alles voor u dus u kunt van uw welverdiende vakantie genieten. Heerlijk fietsen of te voet de ontdekkingsreis maken en wij brengen uw bagage naar het volgende adres.

Fietsen door Drenthe

Drenthe is natuurlijk Fietsprovincie nummer 1 en heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u als fietsliefhebber op en top van kunt genieten tijdens de speciaal samengestelde fietsvakanties. Laat u inspireren en vraag ons de mogelijkheden om van uw fietsvakantie een onvergetelijke reis te maken.

Gastvrije hotels, lekker eten en uitstekende fietsroutes hebben wij voor u samengesteld in mooie fietsvakanties.

Wandelschoenen aan en stappen maar ...!

Ook de wandelvakanties zijn met grote zorg samengesteld om zo een heerlijke belevenis te voet te maken. Bezoek een van de mooie natuurparken die Drenthe rijk is. En als u na een dag wandelen aan komt bij het volgende hotel en uw bagage is inmiddels gearriveerd checkt u lekker in om te genieten in en rondom het hotel.

Reserveren

Heeft u een passend arrangement gevonden dan kunt u online of telefonisch uw aanvraag indienen en uw wensen uiteraard kenbaar maken. Wij maken graag een passende aanbieding voor u om zo uw fietsvakantie of wandelvakantie onvergetelijk te maken.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto