Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2-daags Pretparkarrangement met Hotelovernachting - Beleef het Dolfinarium

Voor een leuke en spetterende dag in het Dolfinarium! Met als afsluiting heerlijk tot rust komen in een comfortabel hotel met de volgende dag een uitgebreid ontbijt.

vanaf € 46,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen Er is 1 review gegeven. 8.0
Dolfijnen
Dolfijnen
Dorhout Mees
Dorhout Mees
Sauna
Fietsen
Hotel kamer
Carpaccio
Hotelkamer

Bij dit 2-daagse pretparkarrangement is inbegrepen:


  •  1x Uitgebreid ontbijtbuffet
  •  1 Overnachting in een comfortabele kamer
  •  1x Toegang tot het Dolfinarium
  •  Gratis parkeren
  •  Gratis WIFI
  •  Gratis fietsroutes

Prijs: vanaf € 46,50 p.p. op basis van een comfortabele hotelkamer.

 

De prijs van het pretpark arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Spetteren in het Dolfinarium

Voor een leuke en spetterende dag in het Dolfinarium! Met als afsluiting heerlijk tot rust komen in een comfortabel hotel met de volgende dag een uitgebreid ontbijt.

Comfortabel, aangenaam en gastvrij

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Het Dolfinarium

Welkom bij de Sterren van de Zee! Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, er wonen meer dan 70 zeezoogdieren en duizenden vissen. De grappige en leuke dolfijnenshows, voorstellingen met zeeleeuwen en walrussen worden altijd druk bezocht. Maar ook de Lagune, een grote baai waarin dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden en vissen in zwemmen, is boven en onder water prachtig om naar te kijken. Ook kunt u wandelen tussen de zeeleeuwen of roggen en haaien aaien bij het Roggenrif.

In het dolfinarium zijn veel dieren te spotten. De dieren die te zien zijn in het dolfinarium zijn: dolfijnen, walrussen, californische zeeleeuwen, stellerzeeleeuwen, bruinvissen, gewone zeehonden, grijze zeehonden, roggen, haaien & vissen.

Ook zijn er in het Dolfinarium verschillende shows te bezoeken. waaronder de Show Aqua Bella, die bekroond is als beste show van de wereld! In deze prachtige show nemen de dolfijnen u me eop een wereldreis.

Andere shows zijn de Snorrrshow, een voorstelling met walrussen en het Avontureneiland en het magische amulet. Dit is een show met zeeleeuwen.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

DolfijnenDorhout MeesDorhout MeesSaunaFietsenHotel kamerCarpaccioHotelkamer
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
C Lubben
32 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-05-2018 17:09

Genoten van het arrangement.

Over Onze partner

Algemeen

Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten, u kunt overnachten in het hotel dat beschikt over 44 kamers en culinair genieten in het restaurant. Voor een familieweekend, actief groepsuitje of romantisch nachtje weg kunt u hier heerlijk vertoeven.

Kamers en Faciliteiten

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Wij willen onze gasten op hun gemak stellen en verwennen. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Het hotel heeft 44 kamers en heeft ook 1 familiekamer voor 6 personen.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige hotelbar, prachtig restaurant, 54- holes golfbaan, schietbanen en een Adventurepark.

Ligging

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Activiteiten

Jong of oud, een grote of kleine groep. Dorhout Mees stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen. Doe op een specifieke en verantwoorde manier ongekende ervaringen op. Voor jong en oud, een kleine en grote groep! Wij bieden diverse schiet, team building en golfactiviteiten aan. Alle activiteiten op één aaneengesloten locatie.

" Genoten van het arrangement.
"

C Lubben 11-05-2018 17:09

foto