Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Ontspanningsarrangement Giethoorn - Zwartsluis - geweldig dagje uit

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit giethoorn met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een rondvaart, geniet van het dorp Giethoorn, uurtje bowlen en lekker eten.

vanaf € 58,- p.p.
Er zijn 44 reviews gegeven. 8.9
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Restaurant de Rietstulp
Genieten in Giethoorn bij Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp

Aanbevolen Aanbevolen

Bij dit geweldige dagje uit in Giethoorn en Zwartsluis is inbegrepen:

  •  2 koffie/thee + appelgebak
  •  Rondvaart van 2 uur
  •  Koffietafel met groentesoep
  •  1 uur bowlen + 1 consumptie (geen sterk alcoholische dranken)
  •  Pannetjesdiner

Prijzen zijn per persoon:
Bij 10-20 personen: Volwassenen € 60,50 Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 39,00 
Boven 20 personen: Volwassenen € 58,00 Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 36,50.
Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

De prijs van dit Dagje Ontspannen in Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Geweldig dagje uit - Ontspanningsarrangement Giethoorn - Zwartsluis

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een rondvaart, geniet van het dorp Giethoorn, u gaat een uurtje bowlen en lekker eten.

Ontvangst in Giethoorn en rondvaart

10.00 uur
Aankomst bij restaurant De Rietstulp in Giethoorn het Venetië van 't Noorden waar u start met 2 kopjes koffie of thee met appelgebak en slagroom.

11.00 uur
Een rondvaart van 2 uur door het bijzondere dorp Giethoorn met al z’n mooie bruggetjes, over het meer 't Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.

Koffietafel - bowlen - pannetjesdiner

13.15 uur
Teruggekomen bij restaurant De Rietstulp staat er een uitgebreide koffietafel voor u klaar met goedgevulde groentesoep, waarbij u onbeperkt koffie thee of melk kunt gebruiken.

14.15 uur
Een uurtje vrij te besteden, om de benen te strekken en eventueel één van de vele musea en/of de pottenbakkerij te bezichtigen.

15.15 uur
Vertrek op eigen gelegenheid vanuit Giethoorn naar Zwartsluis (± 12 km.) voor het vervolgprogramma.

16.00 uur
Aangekomen bij motel Zwarte Water gaat u een uurtje ontspannen bowlen onder het genot van een consumptie.

17.30 uur
Ter afsluiting van een enerverende dag krijgt u in motel Zwarte Water een pannetjesdiner.

19.30 uur
Afsluiting

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Gezellig dagje uit in GiethoornRestaurant de RietstulpGenieten in Giethoorn bij Restaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de Rietstulp
8.9/10
beoordeling
8.9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 44 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.8
Ligging
8.8
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.1
Activiteiten
9.0
Accommodatie
8.9
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
16-08-2016 20:46

Een hartelijke ontvangst, een vriendelijke schipper met een mooi en goed verhaal dat bij onze interesses aansloot. Daarna de sfeer geproefd van toeristisch Giethoorn. Ook bij de bowling een warme ontvangst, goede uitleg. Tot slot een heerlijk pannetjes diner, met naast het vlees lekkere groente, warm en koud.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
27-09-2015 15:55

Mooi dagje, goed verzorgd en afwisselend.

gebruiker 10
JURJEN DREIJER
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-09-2015 13:55

HET WAS EEN GEWELDIGE UITJE

gebruiker 10
A Weterings
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
15-07-2015 15:46

Een mooie ervaring via een geweldige organisatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Geen moeite was te veel om het ons naar de zin te maken. Een groot compliment voor het personeel van de Rietstulp die ons buitengewoon in de watten heeft gelegd. (eten - glutenvrij - dit spontaan melden aan volgende restaurant). En tenslotte een pluim voor degene die verantwoordelijk was voor het weer ! Kortom een aanrader van de bovenste plank.

gebruiker 10
Familie Kooistra
75 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
27-06-2015 10:51

De gehele dag bezig voor relatief weinig geld. Geweldig en aan te bevelen.

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 10
An de Jong
72 jaar
gebruiker Aanbevolen
23-06-2015 20:26

Het was weer fantastisch ben nu voor de vierde keer met een groep geweest. Hebben verschillende arrangementen gedaan. Iedereen was zeer tevreden het zal zeker niet de laatste keer zijn. Vriendelijke groeten An de Jong

gebruiker 8
marino kuipers
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-06-2015 09:17

De hele familie heeft genoten van deze dag. Alles was goed geregeld zoals we hadden afgesproken.

gebruiker 10
Susan Kempers
44 jaar
gebruiker Aanbevolen
09-06-2015 10:46

We hebben een heerlijke en gezellige familiedag gehad.

gebruiker 9
bert van der leer
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-04-2015 10:52

leuke dag gehad. alles prima geregeld

gebruiker 9
Brn Heijnen
74 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
10-09-2014 10:03

Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Het hele arrangement was perfect. kinderen en klein kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Houden zo.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 10.0
gebruiker 8
Germa Kuper
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-08-2014 10:02

Keurig verzorgde dag, ik vind het alleen jammer dat je voor 10 personen moet betalen als je met 9 personen komt.

gebruiker 8
gerrit huisman
76 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
24-07-2014 19:15

Fijne dag gehad zowel jong als oud heeft genoten. Prima omgeving en schitterende natuur. Alles was keurig verzorgd.

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
16-07-2014 12:59

De hele groep, 11 personen (10x 53 -64 en 1x 90 jaar), is zeer tevreden over de invulling van deze familiedag. Alles prima verzorgd, vriendelijke medewerk(st)ers en alles precies goed getimed (met gratis mooi weer). Voor herhaling vatbaar, ondanks minimaal 3 uur reizen.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met een groep
14-07-2014 21:58

Arrangement Giethoorn Een volledig verzorgde dag, eenvoudig en in een handomdraai geregeld. Geselecteerd voor een familieuitje. Mooie omgeving, vriendelijk en behulpzaam personeel, prima en ruim voldoende eten. Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, ongelooflijk dat je het hiervoor kunt aanbieden. Zeer aan te bevelen.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
12-07-2014 15:23

goed verlopen, goed geregeld en gezellig uitje!

gebruiker 9
Jose. Moot
73 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-06-2014 10:39

Alles was super verzorgt. Vriendelijke bediening,alle lof! Een aanrader.

gebruiker 9
grietje drijfhout
73 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-05-2014 18:38

de soep had een voetbadje dat was een min puntje er stond soep in de schotel verder was alles prima.

gebruiker 8
Harmke van Dijk
47 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-04-2014 15:56

Prima dag, alles was goed geregeld, en lunch en diner waren super!

gebruiker 9
Peter Harreman
47 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-12-2013 08:01

Perfecte dag, prima eten, leuk en gevarieerd programma en vriendelijke mensen. In één woord TOP.

gebruiker 8
jenny van vugt
60 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
21-09-2013 18:00

Uitje giethoorn-zwartsluis is een heel leuk uitje alleen jammer dat we geen mooi weer hadden dan hadden we nog meer van de rondvaart kunnen genieten

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 8.0
gebruiker 10
An de Jong
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-09-2013 11:45

Ik spreek ook namens de 15 andere dames .Het was het derde arrangement bij jullie en het was fantastisch. Iedereen heeft het erg naar de zin gehad. Het zal zeker niet de laatste keer zijn geweest. Er zijn nog veel mogelijkheden dit was precies goed ook omdat er dames bij zijn die niet zo goed meer lopen. Nogmaals we zijn zeer tevreden . We geven hiervoor een hele vette 10 Vr gr An de Jong

gebruiker 8
mariska gerrits
29 jaar
gebruiker Aanbevolen
30-07-2013 12:56

We hebben een erg leuke dag gehad. Jammer dat het best lang duurde voordat we de lunch kregen.. we zaten met 6 hongerige kindjes aan tafel. mijn mening is dat het best al klaar kon staan omdat ze wisten hoelaat we kwamen. Verder was het heel goed. we zijn dik tevreden.

gebruiker 8
B Bloemendal
75 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-07-2013 18:07

Wij hebben een prachtige dag gehad, alles tot in de puntjes verzorgd, echt heel goed en het moet gezegd worden, we hadden een zeer goede bondgenoot aan het weer.!! WE KUNNEN en zullen dit in onze kennissenkring aanbevelen. Succes verder en ga zo door.!!

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
03-07-2013 10:58

Alles keurig geregeld. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding: veel voor niet te veel geld

gebruiker 9
Tanja
gebruiker Aanbevolen
30-06-2013 16:30

We hebben enorm genoten van ons familieuitje naar Giethoorn en Zwartsluis. De ontvangst met koffie en gebak bracht ons meteen in de stemming. De bootocht door Giethoorn en omgeving was niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Onze stuurman wist veel te vertellen over de geschiedenis van het gebied ,maar ook van de flora en fauna. Na de bootocht kregen we een uitgebreide lunch voorgeschoteld. Na de lunch vertrokken we naar Zwartsluis. Hier konden we een uurtje bowlen.Aansluitend volgde het pannetjesdiner. Een uitgebreid diner waar we allemaal enorm van hebben genoten. Een fijne dag en het geld dubbel en dwars waard.

gebruiker 8
J. Onderberg
gebruiker Aanbevolen
met een groep
17-09-2012 21:41

Wandelgroep met 13 personen uit Zwolle, hebben deze dag prima naar het zin gehad,het personeel was zeer vriendelijk ,had vergeten te melden ,dat er een suiker patiient bij was ,maar die kreeg een lekkere kop koffie dus de service was prima.

  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 10
Anoniem
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
10-08-2012 11:01

Zeer geslaagd dagje uit. Arragement Giethoorn-Zwartsluis is zeer aan te bevelen. De omgeving is mooi. Waterrijke buurt met vele bruggetjes. Personeel is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Prijs/kwaliteitverhouding is prima. Eten en drinken is goed en erg lekker.

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 9
J. Houben
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
06-12-2011 07:43

Het arrangement boottocht, lunch en uurtje bowlen en 3 gangen diner was perfekt. zeer vriendelijk personeel, wijziging was mogelijk. de omgeving van giethoorn heeft een zeer aparte uitstraling. de prijs kwaliteitverhouding was erg goed. al met al een geweldige dag uit met mijn partner en twee oudere zonen, we hebben genoten!!

  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 8.0
gebruiker 10
J. Nobach
gebruiker Aanbevolen
29-07-2011 18:56

Wij hebben een hele mooie dag gehad. Alles was perfect in orde.

gebruiker 10
M. Baltussen
gebruiker Aanbevolen
22-07-2011 14:26

Een gewldig goed verzorgde dagtrip voor jong en oud. We werden hartelijk ontvangen en uitgezwaaid. En in de tussentijd verwend met lekker eten.

gebruiker 8
A. Borkent
gebruiker Aanbevolen
13-07-2011 10:01

Perfect geregeld. Heerlijke koffie groot stuk gebak, een ontspannen boottocht, gezellige gids, zeer goed verzorgde lunch! Giethoorn genoeg tijd om rond te neuzen. Bowlen lekker actief en het pannetjes diner weer heerlijk. Een heerlijke dag!!!

gebruiker 9
Janet Marks
gebruiker Aanbevolen
02-07-2011 10:00

Wij zijn zeer tevreden over ons dagje uit. Erg fijn dat wij terug kunnen kijken op zo'n leuke dag. Je bent nl. maar één keer 25 jaar getrouwd in je leven!

gebruiker 10
Weya Gerritsen
gebruiker Aanbevolen
15-06-2011 14:59

Het was een heel verzorgde dag en we hebben er allemaal heel erg van genoten. We komen zeker nog es terug. Bedankt. Dick Weya Nina en Eva Gerritsen

gebruiker 9
P. Hoekstra
gebruiker Aanbevolen
01-05-2011 15:43

We hebben en erg leuke familiedag gehad/ alles goed georganiseerd en op elkaar afgestemd. Zeker de moeite waard om zoiets weer eens via jullie te organiseren.

gebruiker 9
A.J. Tonnis
gebruiker Aanbevolen
26-04-2011 17:01

Geweldig arrangement, zijn met een groep van 22 personen (jong en oud) geweest en er was voor elk wat wils. Mooi weer, geweldige omgeving, hartelijk en vriendelijk personeel en heerlijk eten. M.a.w. een prachtig uitje en zeker voor herhaling vatbaar.

gebruiker 9
A. Procee
gebruiker Aanbevolen
14-10-2010 14:47

Wij hebben een fantastische dag gehad. Het was goed georganiseerd en iedereen was erg vriendelijk. Na het bowlen wilden we graag een half uur later eten en nog even genieten van het zonnetje. Ook dat was geen probleem. We hebben genoten!

gebruiker 9
T. Brinks
gebruiker Aanbevolen
12-10-2010 20:54

We hebben een super leuke dag gehad! Perfect

gebruiker 9
Marja Roest
gebruiker Aanbevolen
29-09-2010 19:15

Koffie en gebak en koffietafel ruim voldoende. Werd wel heel erg gelet op het goede aantal kopjes koffie bij ontvangst. Dinerbuffet in Zwartsluis was super. Zeer zeker een aanrade om nog eens te doen.

gebruiker 9
J. ter Heide
gebruiker Aanbevolen
29-09-2010 18:52

We hebben een prima dag gehad,gelukkig ook mooi weer, lekker eten en mooie locaties. doen we nog eens over. gr yolanda

gebruiker 9
Ria Gerestein
gebruiker Aanbevolen
21-09-2010 16:53

Prima verzorgd ,vriendelijk personeel op allebij de locaties. Voor herhaling vatbaar

gebruiker 8
J.M. Koster
gebruiker Aanbevolen
29-06-2010 21:19

Alles was keurig verzorgd ,eten was lekker. En het weer werkte mee. Was een fantastische dag.

gebruiker 9
W. Zeevat
gebruiker Aanbevolen
17-05-2010 22:16

Geweldige dag. Vriendelijke ontvangst, heerlijke koffietafel en een voortreffelijk diner. Ook de boottocht en het bolwen waren een succes. Dit arrangement is een aanrader. Vriendelijke groeten Wietse Zeevat

gebruiker 9
R. Vriend
gebruiker Aanbevolen
31-03-2010 10:40

Wij hebben een geweldig mooie dag gehad in Giethoorn en Zwartsluis. Klasse. Fam. Vriend.

gebruiker 9
H. Snippe
gebruiker Aanbevolen
25-09-2009 21:05

Prima verzorgt,heel fijne dag gehad met zussen schoonzussen, voor herhaling vatbaar.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Prima dag, alles was goed geregeld, en lunch en diner waren super! "

Anoniem 20-04-2014 15:56

Meer leuke uitjes

foto