Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zoo Experience - Groepsuitje in de dierentuin

Ervaar de verschillende dierenparken eens op een ‘unique’ manier! Een uitje met vrienden of familie dat u niet snel zult vergeten en een echte aanrader als u de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken.

vanaf € 40,- p.p.
Groepsuitje in Ouwehands Dierenpark
Groepsuitje in Ouwehands Dierenpark
Zoo Experience in Ouwehands Dierenpark
Uitje in Ouwehands Dierenpark
Beleef de Zoo Experience in Ouwehands Dierenpark met vrienden

Bij dit Uitje in de dierentuin is inbegrepen:

  •  Entree dierentuin
  •  Materialen
  •  Deskundige begeleiding
  •  1 consumptie p.p.
Prijzen zijn exclusief 21% BTW en € 15 reserveringskosten:

Bij minder dan 15 personen 15 x € 44,50 (dus een minimum bedrag voor 15 personen)
15 t/m 19 personen € 44,50 per persoon
20 t/m 59 personen € 42,00 per persoon
60 t/m 199 personen € 41,00 per persoon
Vanaf 200 personen € 40,00 per persoon

De prijs van deze Zoo Experience is geldig tot en met 31 december 2019.

Zoo Experience in de dierentuin

Ervaar de dierentuin eens op een 'unique’ manier! Een uitje met vrienden of familiedat u niet snel zult vergeten en een echte aanrader als u de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken. Dit uitje is mogelijk in de volgende dierentuinen:
  •  Burgers' Zoo in Arnhem
  •  Ouwehands Dierenpark in Rhenen
  •  Dierenpark Amersfoort
  •  Artis in Amsterdam
  •  Diergaarde Blijdorp in Rotterdam

Beleef de Zoo Experience in Ouwehands Dierenpark

Uw gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld. Elke groep krijgt een mobiele telefoon waarmee foto’s gemaakt en verstuurd kunnen worden mee. U krijgt via deze nieuwste telefoons cryptische informatie over de leukste plekjes in de dierentuin.

Op zoek naar de leukste plekjes

Het doel van de Zoo Experience is dat u deze plekken vindt. Iedere keer maakt u een foto van de bewuste plek of het dier en vervolgens stuurt u deze via een zogenaamd MMS bericht terug. Zodra deze foto binnengekomen en juist is, ontvangt u weer een nieuwe opdracht.

U gaat te voet op zoek naar de plekjes. Soms moet u daar een bijzondere opdracht uitvoeren. Verder kunt u soms ook de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen.

Duur programma: ca. 3 uur
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Groepsuitje in Ouwehands DierenparkZoo Experience in Ouwehands DierenparkUitje in Ouwehands DierenparkBeleef de Zoo Experience in Ouwehands Dierenpark met vrienden

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto