Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

All-inclusive familiearrangement met overnachting in Duitsland - Vlak over de grens

Wilt u er even lekker tussenuit met uw familie of gezin? In dit hotel, net over de grens bij Arnhem, geniet u altijd ALL-INCLUSIVE! De toegang tot het park, animatie en activiteiten, het gebruik van sport- en spelfaciliteiten en zelfs uw diner, ontbijt en drankjes zijn inclusief.

vanaf € 110,- p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
Vertical Swing
Vertical Swing
Achtbaan
Overzicht
Reuzenrad
Hotelkamer familie

Het all-inclusive familiearrangement is inclusief:

 •  Aankomst: 12.00 uur
 •  1 Overnachting
 •  1x een lunchbuffet
 •  1x Een dinerbuffet
 •  1x Ontbijtbuffet
 •  Koffie & thee met gebak
 •  Frisdrank, bier en wijn (ook port & sherry)
 •  Gratis toegang tot Kernie’s Familiepark op de aankomst- en de vertrekdag*
 •  Sport- en spelfaciliteiten
 •  Gezellige entertainment, o.a. in onze caféstraat
 •  Diverse snacks en lekkernijen
 •  Onbeperkt toegang tot de fitnessruimte
 •  Onbeperkt toegang tot bowling- en kegelbanen (reserveren enkel tijdens uw verblijf)
 •  Uitchecken: 10.00 uur

*De entree tot Kernie’s Familiepark is gratis inbegrepen op de aankomstdag vanaf 12:00 uur en op de vertrekdag vanaf 10:00 uur. 

Prijs: vanaf € 110 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Exclusief:
- Reserveringskosten (toeristenbelasting): à € 1 p.p.p.n.
- 1-persoonskamer toeslag: € 15 p.p.p.n.

De prijs van dit all-inclusive familiearrangement is alleen geldig tijdens de vakantieperiodes (meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie) tot en met 27 oktober 2019.

All-inclusive familiearrangement in Duitsland

Wilt u er even lekker tussenuit met uw familie of gezin? In dit hotel, net over de grens bij Arnhem, geniet u altijd ALL-INCLUSIVE! De toegang tot het park is op de aankomstdag vanaf 12:00 uur al inclusief, evenals de animatie, sport- en spelfaciliteiten en zelfs uw diner, ontbijt en drankjes. Overdag avonturen beleven in het familiepark en de avond afsluiten in onze altijd gezellige in onze caféstraat. Plezier voor jong en oud!

Sfeervolle locatie voor jong en oud

Het hotel (op 30 minuten van Arnhem net over de Duitse grens) is een zeer bijzonder hotel en uitgaanscentrum dat een uniek verblijf garandeert. De sfeer, de locatie en de vele faciliteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen, heerlijk kunt genieten en ontspannen. De ideale locatie voor een uitje met de familie!

Hotelkamers

Onze 435 hotelkamers zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van de nodige faciliteiten. Er zijn diverse kamertypen, variërend van 1 tot 6-persoonskamers.

Als vanzelfsprekend voldoen alle kamers aan de hoogste eisen voor wat betreft hygiëne en schoonmaak. De hotelkamers zijn uitgerust met een telefoon, televisie (ook Nederlandse zenders), douche, toilet en voldoende kastruimte. Ook kunt u gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. 

Het Familiepark is geopend van 30 maart t/m 28 oktober 2018. Van 7 mei t/m 16 mei, en van 28 mei t/ 4 juli is het park op maandag en woensdag gesloten. Van 9 april t/m 27 april en van 3 september t/m 12 oktober is het park alleen op zaterdag en zondag geopend m.u.v. 3 oktober.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Vertical SwingAchtbaanOverzichtReuzenradHotelkamer familie

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Deze unieke locatie is ontstaan uit de voormalige kerncentrale Schneller Brüter. In 1995 heeft de Nederlander Hennie van der Most deze kerncentrale gekocht en omgebouwd tot hotel-, vergader. en vrijetijdscentrum.

Faciliteiten

Temidden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen beschikt Wunderland Kalkar over comfortabele hotelkamers, sfeervolle restaurants, gezellige kroegjes, een familiepark en het outdoorcentrum "Adventure Plaza".

Kinderen

Kinderen hebben het in Kernie’s Familiepark in Wunderland heel erg naar hun zin. Net als hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Ook die kunnen hier heerlijk genieten, terwijl de kinderen zich vermaken. Niet alleen overdag maar ook ’s avonds, want er zijn diverse gezellige restaurants zoals een steakhouse (tegen bijbetaling) en een buffet-restaurant. Maar ook knusse barretjes, een dansvloer en zelfs 6 hotels, zodat je er met een héle grote familie kunt overnachten. Het hele jaar door zijn er evenementen met topartiesten. En alsof dat niet genoeg is, valt er flink wat te doen én te ontdekken in de omgeving van het park. Een meerdaags bezoek is daarom absoluut de moeite waard.

Omgeving

Omgeven door een fraai landschap, is Kalkar een ideaal vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen. Uitgestrekte weilanden met hun typische knotwilgen geven een goede indruk van het Duitse landschap langs de Rijn. Er zijn hier dieren en planten die je elders nog nauwelijks tegenkomt. De stadjes en dorpjes in de regio hebben hun Middeleeuwse karakter voor een deel kunnen bewaren.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto