Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3 daags Billy Bilderberg arrangement - Kids for Free

Klaar voor een geweldige overnachting met de hele familie? Billy Bilderberg nodigt jullie graag uit in ons hotel. Lekker zwemmen, gamen, speuren, op stap met de boswachter of naar de Billy Bilderberg speelkamer!

vanaf € 99,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotel
Hotel
Restaurant
Hotel
Billy Bilderberg Speelkamer
Cafe
Hotelkamer
Lounge
Zwembad
Fitness
Hotel

Kids for Free Kids for Free

Bij het Billy Bilderberg arrangement is inbegrepen:

  •  2 Overnachtingen in een Billy Kamer
  •  2x Een 3-gangen diner met kinderbuffet
  •  Welkomstdrankje en drankjes tijdens diner
  •  Mogelijkheid om deel te nemen aan de Billy workshops
  •  Op zaterdag een wandeling maken met de boswachter
  •  Kinderen tot en met 11 jaar zijn gratis

Prijs: Vanaf € 199 p.p. op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen tot en met 11 jaar.
Betaling in het hotel.

De prijs van dit Familie arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Billy Bilderberg arrangement - Kids for Free

Klaar voor een geweldig weekendje met de hele familie? Billy Bilderberg nodigt jullie graag uit in dit hotel. Lekker zwemmen, gamen, speuren, op stap met de boswachter of naar de Billy Bilderberg speelkamer!

Verblijf 2 nachten inclusief ontbijt en pannenkoeken in het Grand Cafe op de 1e avond. Op de 2e avond genieten jullie van een 3-gangen diner met kinderbuffet in het restaurant. Jullie kunnen deelnemen aan Billy workshops en op zaterdag een wandeling maken met de boswachter. In het Billy Bilderberg arrangement zijn kinderen tot en met 11 jaar gratis.

Het hotel

Het hotel beschikt over diverse faciliteiten voor ontspanning. U vindt er een binnenzwembad, een sauna en solarium. In de fitnessruimte, of op de squash- en tennisbaan kunt u even lekker sporten. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van Fitness, squash, tennisbaan, sauna, zwembad. Gebruik solarium is tegen betaling. Voor lekker eten beschikt het hotel over een restaurant en een grand café en ook is er een terras.

Op de hotelkamers vindt u een bad en/of douche, toilet, televisie, radio en een telefoon.

De Familiekamer is een ruime, sfeervolle hotelkamer die ideaal is voor families en heeft de beschikking over een bad of douche, toilet, föhn, bureau, TV, radio, telefoon en gratis wifi. Daarnaast bevat de kamer een slaapbank of is er de mogelijkheid om twee extra bedden te plaatsen.

De omgeving

Het hotel ligt in een rustige omgeving bij Garderen, omringd door het bos van de Veluwe. Voor het maken van leuke uitstapjes is de locatie ideaal. Attracties als Paleis Het Loo, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Dolfinarium Harderwijk en de Koningin Juliana Toren zijn goed te bereiken. U kunt bij het hotel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Bovendien is het mogelijk om een rondleiding met een boswachter te bespreken.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

HotelkamerHotelHotelRestaurantHotelBilly Bilderberg SpeelkamerCafeHotelkamerLoungeZwembadFitnessHotel

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Het Hotel

Het hotel beschikt over diverse faciliteiten voor ontspanning. U vindt er een binnenzwembad, een sauna en solarium. In de fitnessruimte, of op de squash- en tennisbaan kunt u even lekker sporten. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van Fitness, squash, tennisbaan, sauna, zwembad. Gebruik solarium is tegen betaling. Voor lekker eten beschikt het hotel over een restaurant en een grand café en ook is er een terras.

kamers

Het hotel beschikt over diverse kamertypes zowel op de begane grond alsook op de eerste verdieping.Op de hotelkamers vindt u een bad en/of douche, toilet, televisie, radio en een telefoon.

Omgeving

Het hotel ligt in een rustige omgeving bij Garderen, omringd door het bos van de Veluwe. Voor het maken van leuke uitstapjes is de locatie ideaal. Attracties als Paleis Het Loo, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Dolfinarium Harderwijk en de Koningin Juliana Toren zijn goed te bereiken. U kunt bij het hotel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Bovendien is het mogelijk om een rondleiding met een boswachter te bespreken

Bereikbaarheid en Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Het hotel beschikt over een shuttle service. De Shuttle rijdt tussen het hotel en Putten station, o.b.v. beschikbaarheid, €3 per rit en een reservering minimaal 24 uur voor aankomst is noodzakelijk.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto